Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו אמור להיות מיועד ב90% מהזמן לנסיעה עירונית.

עדיפות לידני לצורך חסכון בדלק ועלות הרכב.

אחרי הגרוטאה שהייתה לי (רנו) אני מחפש רכב אמין, שלא יצוצו לו בעיות מוזרות עם הזמן והפתעות שונות ומשונות.

בהתחלה כיוונתי לתקציב של 60K , שזה אומר סוזוקי אלטו או קאיה פיקנטו, אבל אחרי התלבטויות רבות החלטתי לוותר כי האלטו מצועצעת מדי (פלסטיקה גרועה, וכמובן 3 כוכבי בטיחות!) ולפיקנטו החסרון הבולט הוא תכנות העצלות שלה בזינוקים, דבר שמרגיז בנסיעות ולא מרחם בצריכת הדלק.

אז אני חושב שאני אעלה את התקציב ואעלה למכוניות טיפה יותר גדולות (הכיוון הוא 70-78 אלף).

עכשיו ההתלבטות היא בין כמה דגמים הנמצאים ברמה די זהה.

הסוויפט נראית די מעניינת בקטגוריה - 5 כוכבי בטיחות ואמינות,וגם ההפאביה, אבל היא טיפה יותר יקרה.

אני יודע שיש עוד הרבה רכבים בקטגוריה הזאת, אבל רציתי לשתף אתכם בהתלבטות,

ולכן אשמח לשמוע המלצות לגבי התקציב (אולי עדיף להישאר במכוניות המיני),

לגבי רכבים (אולי יש רכב זול יותר בקטגוריה של הסוויפט),

ובכלל האם יש הנחות מסויימות בימים אלו (כמו חבר וכו').

תודה מראש,

גיא.

פורסם

חשבת על איביזה יד שניה. יש די הרבה עם רק 5K יד שניה ב60-65. גם פאביה יש. חוסך לך את כל תוספות של על הכביש.

פורסם
חשבת על איביזה יד שניה. יש די הרבה עם רק 5K יד שניה ב60-65. גם פאביה יש. חוסך לך את כל תוספות של על הכביש.

אחרי הנסיון שהיה לי עם מכוניות משומשות אני מעדיף לשלם עוד קצת ולהיותעם ראש שקט.

ההתבלטות היא בין הפיקנטו (שעולה 65) לבין מכוניות שעולות 10K יותר.

אולי אני מגזים, אבל אשמח לדעת מאנשים פה האם הצריכת דלק שלה באמת מוגזמת (בהשוואה לסוויפט למשל, או לאלטו שכמובן צורכת פחות)

תודה.

פורסם

בדקת את הספארק?

המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה.

עיצוב חיצוני חדש הכולל: גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

האבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים,

פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

ספארק יד שנייה 2011 יד ראשונה תעלה בסביבות 50K, גם אופציה טובה.

פורסם
אחרי הנסיון שהיה לי עם מכוניות משומשות אני מעדיף לשלם עוד קצת ולהיותעם ראש שקט.

ההתבלטות היא בין הפיקנטו (שעולה 65) לבין מכוניות שעולות 10K יותר.

אולי אני מגזים, אבל אשמח לדעת מאנשים פה האם הצריכת דלק שלה באמת מוגזמת (בהשוואה לסוויפט למשל, או לאלטו שכמובן צורכת פחות)

תודה.

סתם מתוך התעניינות, מה קנית שנתן לך כזה טעם רע?

• תוכן חדש...