Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי החוק אם הוא קיים או לא, לי זה לא משנה, פעם אחרונה שהלכתי לסרט בקולנוע באתי עם סירים של קציצות ואורז.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

העם אמר את דברו ,

הולכים לראות את ג'אנגו !

מסעדה טובה, אפשר ללכת ל"ספריה" למרות שבשעות הלילה עמוס שם בדרך כלל.

.

אהבתי את שם המסעדה ! :lol:

למרות שאם אני הייתי פותח מסעדה הייתי קורא לה "תחת"

תחשבו לבד למה 8)

לגבי החוק אם הוא קיים או לא, לי זה לא משנה, פעם אחרונה שהלכתי לסרט בקולנוע באתי עם סירים של קציצות ואורז.

זה בסדר , אני מגיע עם מעיל גשם כמו של חוש חש הבלש ומחביא חריימה בכיס וטרופית בשרוול .

Gn'f'R

פורסם
אאל"ט יש גם בישראכרט את המבצע של 1+1 (צריך להכנס לאתר,ושולחים לך קוד קופון לסלולרי שלך).

הבעיה שזה רק ביס פלאנט (אם זו בעיה מצדך...)

זה מה שהתכוונתי :x

ראיתי שרשום שם יס פלנט וקולנוע רב חן , אולי אני טועה , בכל מקרה ראיתי 21+ ביום שישי עם המבצע הזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מצטרף להמלצות על דג'אנגו (בלי ד') ואחרי היום גם על ARGO. מחר אדע מה הדין לגבי ענן אטלס.

לגבי מקומות בבאר שבע, העיר הזו משותקת בסופ"שים. למעט דומינוס פיצה ונאפיס אין שום דבר שפתוח בשבתות או שישי בערב, אולי עוד איזה מקום שניים בביג \ וואן \ העיר העתיקה, אבל אף אחד מה highlights הקולינרי שיש לעיר להציע. אני חושב שאפילו עראביקה הפכו לכשרים :roll:

SORRY.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין בעיה. רק אל תתפלא אם בפעם הבאה שתוציא באולם את הסירים יבקשו ממך לעזוב,

ותאמין לי אני אישית נתקלתי במקרים כאלה.

פורסם

זהו שגם עראביקה (ספציפית זו שבב"ש) לא לטעמי .

קראתי ביקורת על סרטו של טרנטינו ומאוד התפלאתי שהמלצתם עליו כאן ברוב כמעט מוחץ ,

למעשה אמרו שהוא משעמם , אך אני סומך על חוות דעתכם .

אני די אתאכזב לצאת מאוכזב מסרט של טרנטינו .

אין בעיה. רק אל תתפלא אם בפעם הבאה שתוציא באולם את הסירים יבקשו ממך לעזוב,

ותאמין לי אני אישית נתקלתי במקרים כאלה.

אנשים באמת הביאו סירים ? :screwy:

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוצים לחוקק חוק שאנשים לא יאלצו לשלם מחירים מופקעים על חטיפים בקולנוע והישראלי המצוי ינצל את זה ויעשה ארוחת ערב שבת באולם. אולי בגלל זה החוקים בארץ כאלה מגבילים, כי כשמשחררים קצת את הרצועה ישר הגנים של הקוף משתלטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לגבי מקומות בבאר שבע, העיר הזו משותקת בסופ"שים. למעט דומינוס פיצה ונאפיס אין שום דבר שפתוח בשבתות או שישי בערב, אולי עוד איזה מקום שניים בביג \ וואן \ העיר העתיקה, אבל אף אחד מה highlights הקולינרי שיש לעיר להציע. אני חושב שאפילו עראביקה הפכו לכשרים :roll:

SORRY.

בתור שומר כשרות אני רואה את זה הפוך לגמרי.

כל הפאבים בבאר שבע פתוחים בשבתות. וכמעט כל המסעדות שהם לא שיפודיות.

ערביקה היא המסעדה היחידה שכשרה ובאמת אפשר לקרוא לה מסעדה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
רוצים לחוקק חוק שאנשים לא יאלצו לשלם מחירים מופקעים על חטיפים בקולנוע והישראלי המצוי ינצל את זה ויעשה ארוחת ערב שבת באולם. אולי בגלל זה החוקים בארץ כאלה מגבילים, כי כשמשחררים קצת את הרצועה ישר הגנים של הקוף משתלטים.

העניין של האיסור להביא אוכל ושתייה מבחוץ היא בכדי שבעל האולם יוכל למקור מוצרים אלה שם. מהמכירה של הסודה, הפופקורן וכל החטיפים הוא מרוויח בשביל לשלם משכורות, שכירות, מיסים והוצאות כמו חשמל מים וכיוצא בזה. כמובן שזה לא אמצעי הפרנסה היחידי שלו אבל זה חלק ממנה. בארה"ב אני יודע שבעל העולם צריך לשלם חצי מההכנסות של הכרטיסים מהסרט לבעלי הזכויות על הסרט. החצי השני משמש לו כהכנסה. לכן, ככל שיש לך יותר אולמות ויותר כיסאות אתה גורף יותר כסף. מה שכן, לא תמיד בתי הקולנוע מלאים עד אפס מקום ולפעמים יוצא שסרט מוקרן רק בעבור עשרות בודדות של אנשים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאמין לי, אם יוריד את המחיר לרמה שפוייה (ועדין יותר יקר ממה שמוכרים בחנות רגילה) הוא ימכור יותר וירוויח יותר.

איפה ההיגיון בלקנות כוס קולה מהולה במים בינונית ב21 ש"ח כשאפשר לקנות בקבוק שלם של ליטר וחצי ב8 ש"ח בתחנת דלק, ששם המחיר גם נחשב יקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קראתי ביקורת על סרטו של טרנטינו ומאוד התפלאתי שהמלצתם עליו כאן ברוב כמעט מוחץ ,

למעשה אמרו שהוא משעמם , אך אני סומך על חוות דעתכם .

אני די אתאכזב לצאת מאוכזב מסרט של טרנטינו

המדד שלי לביקורות הוא אתר עגבניות רקובות. שם הסרט קיבל ציון גבוה מהמבקרים, וכמעט מושלם מהקהל.

טעם הקהל בדרך כלל עדיף, כי סרטים שהם רק כיפים אבל חסרי יומרות אומנותיות ניאו בארוקיות יחטפו חזק מהמבקרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לכל מי שמעוניין, אני יכול להשיג שוברים לכרטיס זוגי לוי איי פי בסינמה סיטי גלילות/ראשון לציון עם תוקף לשנה ב200 ש"ח.

• תוכן חדש...