Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

מזה שבוע ימים אני מנווט בעזרת תוכנת הניווט M8 ואני מאוד מרוצה מהיכולות שלה.

1. אחד הפיצ'רים המעולים של התוכנה היא הקראת שם הרחוב כלומר לא רק פנה ימינה... אלא פנה ימינה לרחוב 'קארספורום'...:-).

2. התוכנה נעזרת בחיפוש שמות של רחובות ונקודות עניין בבסיס הנתונים של בזק שהינו מאוד יעיל, מהיר ומדוייק.

https://itunes.apple.com/il/app/m8-israel-gps-deals-traffic/id576396238?mt=8

איזה כייף לי :)

פורסם

מניסיון שלי, יש באגים העיצוב מיושן ולא מושך.

אולי בעתיד תצא גירסה נורמלית של התוכנה, כרגע אני עם WAZE ואחרי העדכון האחרון שהם עשו אני מאושר עד הגג.

WAZE WAZE WAZE !

:smilecolr:snipersmi
פורסם

העיצוב של מייט לא בשמיים, אבל הניווט טוב יותר משל ווייז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הוייז עדיף, וזה מהסיבה שהמייט לא מקבל עידכוני תנועה, ולא מחשב את הדרך לפי מצב הפקקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פקקים או לא פקקים, ווייז לקח אותי ק"מ וחצי מיעד שהייתי צריך להגיע אליו לפני כמה ימים, ומייט הביא אותי למקום הנכון. זאת גם לא הפעם הראשונה שזה קורה עם ווייז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בכל הקשור לפרטיות המשתמש, M8 בשבילי היא לא אופציה, לפחות עד שהעניין יוסדר (אם בכלל).

פורסם

אכן, אני לא פריק של פרטיות, אבל הם ממש מגזימים.

גישה לסמסים? גישה ליומן שיחות?

על מה ולמה?

פורסם

באייפון אין להם גישה לאף אחד מהדברים שהזכרת. סתם קישקוש אינטרנטי.

גם אם אפליקציה מבקשת גישה לתוכן מסויים שנמצא באייפון תמיד ניתן לבטל את הגישה הזו בהגדרות של האייפון.

What's New in Version 6.11.33

הסרת הרשאת מצלמה

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...