Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף את הסאב שלי Rockford p2 לסאב עם אופי של צליל מדיוק יותר.

הציעו לי את הסאב הזה

http://www.rbmotors.co.il/catalog/product.aspx?company=4&maincat=4&cat=4&subcat=26&prod=266

אני מתלבט אבל פתוח להצעות ,חשוב לי סאב איכותי שישתלב טוב עם הסט הקדמי שלי(דוטק אוביישן)

הסאב יהיה מחובר למונו של cerwin vega hed500.1 מוציא ב2 אוהם 500 rms ומוציא ב 4 אוהם 300rms

תודה מראש למגיבים

פורסם

הסאב הזה לדעתי טוב מאוד הוא יכול לעבוד מצויין גם בתיבה אטומה וגם בפתוחה

אבל לא הייתי מגדיר אותו סופר "מדוייק" הוא יותר P2 משופר ,אם אתה רוצה סאבים מדוייקים

שקול :

הרץ ES300

DLS RW12

מורל אולטימו SC

JL W3

פירלס XXLS

גנסיס אודיופיל 30.1

פורסם

ככלל ישנם שני הבדלים עיקריים בין תיבה פורט לאטומה

סאב בתיבה אטומה יפיק פחות באס ריפלקס וירד לתדרים נמוכים פחות, כתוצאה הוא יהיה יותר מדוייק יותר פאנצ'י ופחות חזק.

אותו עיקרון בא יותר לידיי ביטוי כאשר התיבה היא בגודל

מינימאלי לדוגמא תיבה בגודל של 30 מול 50 ליטר ,וזה נכון פחות או יותר עבור כול סאב

שמסוגל לעבוד בתיבה אטומה ,מעבר לזה ישנו כמובן אופי\איכות האלמנט עצמו.

לשאלתך ,אם תתקין את ה-P2 בתיבה אטומה הוא בהחלט יהיה יותר מדוייק

השאלה היא האם אופי הצליל שיתקבל יענה לטעמך האישי ,בכול אופן שווה לנסות.

פורסם

מקרה יש לי את הדוטק אוביישן קדימה ואחורה ואת הסאב הזה(בגרסת סליל כפול?) בתיבה אטומה ומגבר דומה.

בדקתי אותו מול עוד 4-5 סאבים אחרים שהיו בחנות ובסוף בחרתי בו.

הוא סאב טוב, יחסית למחיר.

הבעיה היחידה שהתגלתה אחר כך שהוא "יותר מדי" לרכב קטן. בהתחלה זה התלהבות מהכוח שלו ועם הזמן אתה מבין שכאילו שמו לך רמקול הופעות ליד האוזן. רזוננס מאוד גבוה.

אם יש לך רכב קטן, היתי מציע לך לראות סאבים בגודל 10 אינץ' שבדרך כלל נשמעים יותר לעיניין.

אם זה רכב סדאן ממוצע, זה סאב טוב , לך עליו.

• תוכן חדש...