Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה באיביי איטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יודע איך קונים באיביי איטליה ?

אני מעוניין בפריט הנ"ל

http://annunci.ebay.it/annunci/ricambi-e-accessori/cuneo-annunci-cuneo/ford-capri-1973/36112466

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קונים כמו בכל איביי, המשתמש שלך טוב לכל האיביי

אם צריך עזרה באיטלקית אני פה

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

זה האתר המקומי של איביי, מעין שוק יד שניה, צריך לפנות בכתב למוכר ולקוות שיענה

יש שם סימן של מעטפה, תלחץ עליו ותכתוב לו באנגלית או איטלקית

פורסם
תפנה אל מפרסם המודעה, ותבקש ממנו שאם ימצא שני פנסים כאלה, שימכור לך אחד: הוא גם מחפש כזה :wink:

נמרוד

:shock: איך הבנת את זה ??:shock:

אם אני מתרגם ע"י גוגל זה לא ברור, אלא אם אתה קורה איטלקית.

פורסם

רק כדרך אגב, יש לשים לב שכאשר קונים באתרי איביי של האיחוד האירופי המחיר כולל מס שלא אמור להיגבות מקונים שגרים מחוץ לאיחוד האירופי. זה נקרא VAT. הרבה מוכרים באיביי אנגליה רושמים שהמחיר כולל Xאחוזים VAT ומי שגר מחוץ לאנגליה, קרי מחוץ לאיחוד האירופי יש לומר את זה למוכר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רק כדרך אגב, יש לשים לב שכאשר קונים באתרי איביי של האיחוד האירופי המחיר כולל מס שלא אמור להיגבות מקונים שגרים מחוץ לאיחוד האירופי. זה נקרא VAT. הרבה מוכרים באיביי אנגליה רושמים שהמחיר כולל Xאחוזים VAT ומי שגר מחוץ לאנגליה, קרי מחוץ לאיחוד האירופי יש לומר את זה למוכר.

תודה רבה, טוב לדעת

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

פורסם

נכון מניסיון, אני קניתי מחנות מסודרת בגרמניה ולהפתעתי חויבתי במס. כתבתי להם ,הם התנצלו וזיכו את חשבני.

גם כך המיסים של הארץ גבוהים מידי, מכס, מס קניה, מס ערך מוסף ומשלמים אותם על המחיר הכללי כולל דמי המשלוח אז אז אין צורך לשלם גם מס על מס.

חג שמח

אריק

• תוכן חדש...