Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום המכובדים ולמנהליו,

מרוב התלבטויות בקשר לרכישת רכב, כבר החלטתי כמעט לוותר ... אז אנא אודה לכם מאוד באם תעזרו לי למצוא כיוון ...

אני מחפש רכב שני למשפחה, בו תנהג בעיקר אישתי בלבד עם הילד (ללא נוסעים נוספים)

הרכב חייב להיות אוטומטי, בתקציב של בערך 40,000 ש"ח (פלוס מינוס).

סדר החשיבות שלי ברכב הוא:

1. אמינות (כמה שפחות מוסכים ותיקונים)

2. אחזקה זולה (גם בחלקי חילוף ורצוי גם בדלק)

זהו ... אלה הם הפרמטרים החשובים לי ביותר, כמובן שאני לא אתנגד שהרכב יהיה גם בטיחותי כמה שיותר.

פרמטרים כגון: יופי, ביצועים, גודל הרכב וכו' ממש לא חשובים לי (הרכב בקושי אמור לנסוע, וצריך להגיע ממקום למקום, לעשות את העבודה באמינות וזהו !)

בהתייעצויות רבות המליצו לי בעיקר ללכת על רכב יפני או קוראני כגון:

דייהטסו שרייד או סריון, יונדאי אקסנט, סוזוקי יורוסוויפט.. ואפילו על פורד פיאסטה למרות שיש בעיה עם רכב אוטומטי ...

השאלה שלי היא: מניסיונכם העשיר האם ישנם עוד רכבים (אולי לא יפניים) שכדאי ?

ומה אתם אומרים על אלה שברשימה ?

והאם כדאי ללכת על רכב שנחשב אמין אך ישן יותר ועם הרבה ק"מ או על רכב שנחשב פחות אמין אך הוא חדש יותר ועם מעט ק"מ כגון: דייהו לאנוס, יש הרבה מבצעים על הרכב הזה במיוחד מליסניג ומאוד בזול... אפשר להשיג דייהו לנוס שנת 00-01 במחיר של שרייד או סוויפט שנת 98-99, מה אתם מציעים ????

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנושא + המלצות לרכב העונה לקריטריונים שפרטתי

תודה רבה לכל העונים, ושנה טובה לכולם.

פורסם

לך על שרייד קלסיק אוטו'. אחלה אוטו במחיר זול ובשנה מתקדמת שנת 2000

בגלל זה הרכב בדרך כלל יד ראשונה וקמ' נמוך שווה קנייה.

ושנה טובה גם לך

פורסם

אני הייתי מציע לך ללכת על רנו קליו B

00-01 1.6 אם תחפש תמצא זה אוטו אמין

שכן שלי יש לו 4 שנים

הייתי מחליף איתו כל רגע

כדאי

• תוכן חדש...