Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החומר הזה גורם להוקוס פוקוס ואברה קדברא והמנוע חדש כאילו יצא אתמול מהמפעל.

בטח גם מאז ששמת את הטבליות האוטו לא צריך יותר לתדלק והוא מאיץ כמו מטוס סילון.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם התחלתי לנסות את הטבליות ואני בסיום מיכל הדלק השני שלי שכל מיכל הכנסתי טבלית אחת לפי הוראת היצרן

לפני התחלתהניסוי מידי פעם היתה נדלקת לי נורת תקלה כשנבדקה מול המחשב הראה שיש בעיה עם אדי דלק ב-EGR בשלב זה של הניסוי לא נדלקת לי הנורית ומקווה שאולי פתרתי את הבעיה ואם לא אז לפחות ניסיתי.

בחיי, קרה לי פעם מקרה דומה. נדלקה לי נורת חום מנוע, עצרתי בצד, שמתי שני דקסמול קולד במיכל העיבוי והאוטו כמו חדש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

דקסמול קולד? פחחחח!

חכה שתיראה מה קורה לרכב ששמים לו מנת ויאגרה! :evil:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה כולם כאן כאלה צינים ?????

בהחלט יש מצב שישנו שיפור מסויים.

אני להבדיל מרוב החוכמולוגים כאן חושב שכל שיפור גם קטן הוא מבורך !

יכול להיות שהפרסום בדבר היכולת לחולל ניסים מוגזם ועדיין כל שיפור באוקטן הדלק שווה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שים לב שכבר מישהו שניסה גלולות כאלה וכתב שזה לא עובד.

רוצה לשפר את צריכת הדלק "על אמת"?

טפל ברכב לפי הוראות היצרן, בדוק שלחץ האויר בצמיגים תקין, תוריד ציוד מיותר שנמצא ברכב ומוסיף משקל וסע רגוע.

נדלקת נורה של תקלה בEGR? הפיתרון זה ללכת למוסך שיתקן את התקלה. גלולות קסם יש רק בסרטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה עם פוסטינור? גם גלולת קסם שחוסכת כסף. והרבה.

אני לא יודע מה אתה עושה עם האגזוז של הרכב שאתה צריך לתת לו אחרי זה פוסטינור אבל זה די דוחה...:lol:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אני דברתי על הפלות... ואתה? :roll:

רגע, הצלחת להכניס את הרכב להריון?....

:wink:

וברצינות, אני איתך, פוסטינור זו גלולה לא מוערכת, היא כמו כרטיס "יציאה מהכלא" במונופול עבור בחורים צעירים עם יותר מדי אלכוהול בדם, מעט מדי שיקול דעת ושכל שמנותב זמנית באופן מלא לכיוון האשכים....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמעתי שאובמה שם שתי טבליות כאלו בקאדילק שלו כל בוקר :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...