Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פורד פיאסטה שנת 2002 . יש לי בעיה מסויימת עם המאוורר של הרדיאטור ורציתי לדעת היכן נמצא החיישן טמפרטורה על מנת לבדוק אותו אם יש תקלה איתו.

המאוורר עצמו עובד כאשר אני מדליק את המזגן ככה שאני יודע שהוא עובד. רציתי לדעת האם יש בעיה עם אחד הריליים או עם חיישן הטמפרטורה רק שאני לא סגור על איפה הוא ממוקם. אני פשוט רוצה לחסוך עליות, אני יודע שבשנייה שאכנס לחשמאלי הכל יהיה "מקולקל" והוא ישחוט אותי במחיר.

אם אפשר להוסיף איזו תמונה זה יהיה נחמד מאוד..

תודה מראש

פורסם

היי

בפיאסטה מהשנתון הזה, המאוורר נכנס לפעולה באופן ידני כשאתה מפעיל את המזגן או באופן אוטומטי, לבד, כשהמחוג של חום המנוע עובר את החצי (מתחיל במהירות הראשונה ב1/2 וכשמגיע ל3/4 בערך עובר למהירות השנייה).

חיישן הטמפרטורה של המים נמצא מאחורי בלוק המנוע, אפשר לראות את זה אם אתה מתחת לאוטו (ליד סליל ההצתה). זה נראה כמו מחבר בגודל סוללת אצבע, מוברג לראש המנוע מלמטה, ויוצא ממנו חוט חשמל.

בעבר פרסמתי תמונה שלו באחד הפוסטים שלי, אתה יכול לחפש בהודעות שכבר כתבתי, לא זוכר באיזה אחד הוא היה..

למה אתה רוצה לבדוק אותו? מה התסמינים שיש שאתה חושב שמעידים על חיישן תקול?

בהצלחה!

שלומי

פורסם

היי שלומי. גם אני בעבר פירסמתי הודעה על התקלה, ואתה הגבת לי גם שם, אך לא הצלחתי להתגבר עליה עדיין.

החלטתי שכדאי לבדוק את החיישן מכיוון שקראתי מעט באינטרנט בכל מיני אתרים וקיבלתי רעיונות מסויימים, לא יודע אם כולם נכונים או לא.

בקצרה הבעיה הייתה שכאשר חום המנוע מגיע מעט מעל החצי המאוורר לא נכנס לפעולה בכלל, ואז קורה דבר אחר, המים ממיכל העיבוי מתחילים לצאת החוצה, כאילו קומקום שרותח והמים עולים על גדותיהם.

אני סטודנט והאוטו לא היה הרבה בשימוש לכן הבעיה לא טופלה עדיין, אך אני מעדיף לבדוק את זה לבד כי כמו שכתבתי אם אכנס לחשמאלי הוא ישר ישחוט אותי במחיר, זה אחלה נושא שאפשר לעבוד בו על אנשים.

אני אחפש בהודעות הקודומות שלך באמת, יש לך כיוון מתי בערך פירסמת את זה? או באיזה נושא זה היה שאוכל לקצר את ההליכים??

פורסם

כן זו התמונה.. מצאתי לך עוד תמונה.

החיישן הוא מספר 6 בתמונה הזו, אתה יכול לראות אותו מלמעלה (מאחורי בית בתרמוסטט לכיוון האחורי של בלוק המנוע), או מלמטה, ליד סליל ההצתה.

fiesta13.pdf

שלומי

פורסם

אוקיי תודה.

עכשיו שאלה נוספת אם אתה יודע פירקתי איזה חלק שהיה ליד הרדיאטור כי חשבתי שזה החיישן הזה בהתחלה, צירפתי תמונה שלו.

האם אתה יודע מה זה הדבר הזה??

:wink:

תצלום0458.jpg

תצלום0455.jpg

תצלום0457.jpg

• תוכן חדש...