Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים,

קניתי השבוע את הרכב המצוין לעיל וישנו ציור קטן של רכב בלוח חיווי.

בתוך הציור ישנו מלבן קטן שלא מפסיק להבהב, גם כשהרכב לא מונע.

הייתי שמח לדעת מה זה אומר? אין לי את הספר רכב, אקבל אותו רק עוד מספר ימים.

מצורפות שתי תמונות:

siz.co.il/my/myd3z4yzxyqw.jpg

siz.co.il/my/vovzmmgdjjk2.jpg

תודה מראש!

פורסם

הסימון של המנורה זה "דלת בגאז' לא נעולה טוב"

תוודא שהבגאז' סגור היטב

אם אכן סגור טוב

כנראה שיש בעיה במפסק של בגאז'

פורסם
הסימון של המנורה זה "דלת בגאז' לא נעולה טוב"

תוודא שהבגאז' סגור היטב

אם אכן סגור טוב

כנראה שיש בעיה במפסק של בגאז'

זה אכן היה הבגאז'. בגלל שזו דלת גדולה וכבדה, צריך להתרגל לסגור אותה עם קצת יותר כח.

שוב תודה!

פורסם

מהכרותי עם סוגי הרכבים האלה, צריך מעט מאוד כח כדי לסגור את הדלת הזאת. רק דחיפה קלה.

ההשערה שלי היא שהמנעול (יותר נכון ה-וו אותו המנעול תופס, שנמצא על הסף ולא על הדלת) התעקם, אולי בגלל שימוש בכח יתר בעבר.

לא חסרים CW כאלה, נסה לעמת את ההשערה שלי מול רכב דומה, תראה מה המצב שם ופשוט יישר את הריבוע הסורר בעזרת לום.

אל תשכח לעדכן!

פורסם
מהכרותי עם סוגי הרכבים האלה, צריך מעט מאוד כח כדי לסגור את הדלת הזאת. רק דחיפה קלה.

ההשערה שלי היא שהמנעול (יותר נכון ה-וו אותו המנעול תופס, שנמצא על הסף ולא על הדלת) התעקם, אולי בגלל שימוש בכח יתר בעבר.

לא חסרים CW כאלה, נסה לעמת את ההשערה שלי מול רכב דומה, תראה מה המצב שם ופשוט יישר את הריבוע הסורר בעזרת לום.

אל תשכח לעדכן!

אחלה, תודה רבה!

• תוכן חדש...