Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה ראשונית לBMW סדרה 1 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לידיעה, היום שאלתי מסקרנות מישהו שהוא מכונאי של BMW, ולטענתו הם נתקלו בתופעה הזו ברכבים

מיבוא אישי בלבד. מסתבר שיש איזשהו חיישן מסויים שנדלק אם הרכב מונע והוא אכן מדליק נורת מנוע.

לטענתו בחלק מהמקרים ניתן לאפס את זה, ובחלקם החיישן נדפק וחייבים להחליף. מוזר, אבל כנראה שזה

נכון.

פורסם

אטם מכסה שסתומים מזיע ברכב הזה, זאת תופעה מאוד נפוצה. בד"כ האטם רק מזיע ואם יש נזילה, אז זה מהגומיה של החיישן שיושבת על מכסה השסתומים, מתחת לכיסוי האקוסטי השחור שרשום עליו BMW.

בנוסף נזילה יכולה להיווצר, ממשאבת וואקום או מאטמיה. המשאבה יושבת על ראש המנוע בחלקו האחורי ומחוברת לגל הזיזים של שסתומי הפליטה.

עוד נזילה יכולה להיות מהגומיות של שני הסרוויים, שיושבים בקדמת ראש המנוע.

כל האטמים יחסית זולים ועולים עשרות שקלים לגומיה, אך עם גוף המשאבה נוזל ולא האטמים שלה אז זה כבר עניים של 2600 ש"ח בערך.

אל תיגע באטם מכסה השסתומים כי הנזילה כנראה ללא ממנו, אלה הוא בד"כ רק מזיע.

אם אתה רוצה הסברים מצולמים על איך לטפל בדברים האלה לבד, תריץ חיפושים של ההודעות שלי בפורום. דגם המנוע במכונית שאתה מעוניין בה הוא N46. אתה יכול לעושת עליו גם כן חיפוש בפורום ובאינטרנט.

תראה אם יש לך ידיים טובות אז אתה תוכל להחזיק את הרכב הזה במחיר סביר, בק"מ והשנתון הזה צפה פגיעה של כל האטמים שנמצאים על הראש מנוע כולל אלו של המים ואלו של השמן.

אני השנה החלפתי את כל האטמים והפלאנג'ים, שנמצאים על הראש מנוע והרכב שלי הוא 2007.

ODQwMjJfcA==.png

ברגי 10.jpg

ל3.JPG

REALOEM.png

גומיית אטם מכסה שסתומים נוזלת.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מה עם ספר רכב, טיפולים באיזה מוסך היו? זה יכול לעזור הרבה בבדיקות שאתה מריץ לרכב.

רכב כזה בשנתון הזה הייתי מצפה לתיעוד של כל דבר שנעשה!

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אממ יבוא אישי לא ניראה לי הרכב למרות שהיא קצת מיוחדת כיסאות ריקרו מקוריים חיישני תאורה וחיישני גשם כמובן הרכב הוא קופה. לגבי האטם מכסה שסתומים זה בטוח זה לדברי המכונאי שלי מה שכן אני רוצה לדעת זה מה זה החישן מאפ הזה וכמה עולה להחליף אותו?

שיפוצים..

פורסם

לא בטוח חיישן מאפ אלה אולי הפלגים שהגיע הזמן להחליפם זה יש גם חיישן כרית אוויר בצד נוסע כמה אמור לעלות דבר כזה?

שיפוצים..

פורסם

פלאגים מחליפים כל 100,000 ק"מ ברכב הזה, המחשב לא נותן התראה לפני זה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא התכוונתי לחיישן כרית אויר בצד נוסע הנורה של החגורת בטיחות דולקת גם כאשר חוגרים חגורה,כמה אמור לעולת דבר כזה?

שיפוצים..

• תוכן חדש...