Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה ראשונית לBMW סדרה 1 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים היום הלכתי לראות ב מ וו סדרה 1 2008 יד 2 74 אלף ק"מ הלכתי עם חבר מכונאי, בבדיקה ככה בריפוף הוא ראה קצת ניזלת שמן שניראה לו שזה מהאטם מכסה שסותמים זה דבר מחשיד ב74 אלף קילומטר? בעיה?

שיפוצים..

פורסם

על פניו ניראה מזיע ועוד משו ששכחתי המנורה של המנוע דלוקה בעל הרכב טוען שזה בגלל שהוא תדלק כשהרכב מונע ושאני יכול לבדוק את זה בכל מוסך מה אתם אומרים להמשיך לבדיקה מעמיקה יותר או להמשיך הלאה?ואיך הרכב מיבחינת חלקים לא במוסך מורשה יש לי מי שיטפל ברכב בצורה טובה..

שיפוצים..

פורסם

נזילה מאטם מכסה השסתומים היא תופעה נפוצה יחסית רק שברכב שכזה, שהוא יחסית חדש ועם ק"מ נמוך, סביר להניח שלא מדובר בבלאי טבעי אלא בזה שפתחו את המכסה ולא סגרו/הידקו כראוי (או החליפו אטם).

עכשיו נשאר לך רק לחקור למה פתחו את המכסה הזה.

תחבר את זה עם השקר הגס של "נורת המנוע דולקת כי תידלקתי עם רכב עובד" ואולי תגלה שהרכב הזה הוא לא בדיוק מה שמציגים לך.

לי זה גורם להיות חשדן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אטם מכסה שסתומים על פניו לרכב בשנה כזו לא נראה מחשיד יותר מידי.

לגבי נורת מנוע דולקת, זה כבר סיפור אחר, וצריך לבדוק למה היא באמת דולקת.

אני אישית לא מכיר את התופעה שבגלל שתדלקת עם רכב מונע נדלקת נורה ולא

נכבית, אבל הכי טוב לשאול במוסך. אני עם באגירה, נשמע חשוד.

פורסם

בדיקה עם מחשב תוכל לומר מה הבעיה? כי הבעלים אמר שאם זו לא הבעיה הוא ישלם את הבדיקה 150 שקלים

שיפוצים..

פורסם

כן, צריך להתחבר עם סקנר ייעודי של BMW, והם רואים מה קוד התקלה, ובמידת האפשר לאפס אותה.

בד"כ המחיר הוא יותר לכיוון 300 שקל לבדיקה כזו, ותלך כמובן למוסך שאתה סומך עליו, או למרכזי,

ולא לאיזה מוסך חאפר. אם הרכב באמת נראה לך, אתה יכול לגשת איתו למוסך, שיעשו כבר בדיקת

דיאגנוסטיקה כללית לרכב. הם גם יוכלו לתת לך חוות דעת על הנזילה שראית שם, ואם הכל בסדר,

תוכל להמשיך איתו משם לבדיקה כללית במכון, שיבדקו תאונות, מנוע, גיר וכד'.

אם בדיקת הדיאגנוסטיקה לא יוצאת תקינה, בעיקר בגלל הנורה שדלקה, אז שישלם עליה המוכר.

רק מנסיון, תסכם את זה בכתב לפני הבדיקה, כי לאנשים יש נטיה להתכחש למה שסיכמו איתך חמש

דקות קודם.

פורסם

מסתבר שיש משהו בדבריו לא בדיוק דלוק כשהמנוע פועל, המחשב הראה תקלה כזאת שחבר שלי הסביר לי שכאשר מתדלקים הרכב אחרי שהפול קופץ וממשיכים למלא זה מדליק מנורה של יתר דלק באניג'קטורים משו כזה ושזה כלום וזאתי התקלה ואין לי מה לדאוג מה שכן התגלה כנראה חיישן מאפ תקול שיש להחליפו. והאטם מכסה שסתומים גם לא בעיה תיקון של 500 שקלים לא רציני. מלבד זה לא סגור על הרכב לא יודע למה אני די מפחד מחלקים יקרים ,למרות שיש מי שיטפל לי ברכב יחסית בזול.

שיפוצים..

פורסם

חברים זה חבר מאוד טוב שעשה את הבדיקה חינם ולא היה לו אינטרס לשקר אותי, יכול להיות שהוא טעה באיבחון התקלה.

מה שכן הוא כיבה לו את התקלה והמנורה כבתה כיבנו והנענו מחדש והמנורה לא חזרה.כרגע אני לא סגור על הרכב ולכן כרגע אני לא אמשיך לבדיקה מעמיקה יותר עד שלא אהיה סגור עליו.

שיפוצים..

• תוכן חדש...