Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקירות שלי אין מוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם עירומים

הם משעממים

הם לבנים

הם צריכים החייאה

לא רוצה ציורים בייצור המוני

לא רוצה לתלות הרבה כסף על הקיר(יותר מ1000 ש"ח) רק לאיזור הסלון והמטבח והפרוזדור .

אבל אם אין מנוס אני מעדיף להשקיע בפיתוח תמונות משפחה והגדלתם על קנבס או משהו בסגנון

הספות שלי גוססות ואני רוצה משהו מפנק מבד ששוקעים בתוכו (לא קשור לקירות , אבל על הדרך אם יש מקום נחמד בנגב לרכוש אשמח לשמוע) - מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח

גם התנור המשולב שלי הוא זבל בוגדני (לא קשור לקירות ולספות), הוא כנראה הרגיש שאני זומם על הקירות.

תקציב של עד 1500 ש"ח.

אם יש למישהו מוזה לענות לי אשמח לשמוע הצעות !

Gn'f'R

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך בקירות נישות, תבליטים או סתם יותר מידי זיגזוגים, אפשר לצבוע את הקירות בכיוון מסויים בצבע מיוחד, או לצבוע נישות שלמות.

בסלון בבית של ההורים שלי יש בנייה מגבס לטלויזיה, והבניה צבועה בצבע כזה

(זו לא תמונה מהבית שלי, סתם תמונה שמצאתי באינטרנט)

יש הרבה דברים מעניינים שאפשר לעשות עם הקירות, אבל בלי לראות אותם זה קצת קשה להציע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לא חשבתי על מדבקות...נשמע מעניין.

אבל לא על כל הקיר, אולי בפינות משהו כמו עיטורים יהיה נחמד.

עיטורים בפינות זה בהחלט מסוג הדברים שהמדבקות האלה מצטיינות בהם, המבחר אינסופי, מהארץ ועד הזמנה מחו"ל, המחירים זולים, וקל לעבוד עם זה.

אופציה נוספת כמו שהציעו זה בנייה בגבס, לדחוף כמה ספוטים צבעוניים בפנים, זה גם זול וגם מוסיף הרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? יש לך זמן פנוי? לך לחנות חומרי יצירה וקנה לך צבעי שמן וכמה בדי ציור גדולים ותשתולל :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש גם לשירותים

פס טעינה וכתוב Downloading

או כאלה של פקמן וכ"ו, זה מוסיף המון לבית בלי הרבה מאמץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עם קצת יוזמה - קנה צבעים וכלים ואחרי סוף שבוע אחד הכל רענן וססגוני. עם קיר או שניים בצבע חזק - הבית יראה חייכני יותר.כן, יש עבודה, ומתלכלכים, אבל בסיום תחושה טובה שעשית משהו לבית שלך.

מצד שני השקעה באיש מקצוע רק לצביעת קירות אינה יקרה במיוחד , אז תבחרו מה להעדיף. אם תחטט באתר של טמבור או יעקובי - תראה שיש צבעים עם גימור מעניין ומקורי : נכון שהם יקרים אבל האפקט יכול להיות יפה ומרשים לאורך זמן.

המדבקות שהציעו הן פתרון מהיר ויפה, קל לישום.

תודה גדולה לגיל על האתר, כי המחירים שלוקחים בארץ על אותןם מדבקות הם מופרזים במיוחד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קודם לכל - תודה לכולם על הלינקים !

הבית עתיד להכנס לשיפוץ והרחבה בעוד כ 18 חודש ולכן אינני רוצה להכנס לעבודה 'מיותרת' ותובענית בזמן של צבע ,גבס,טפט על כל הקיר - מכיוון שהקיר הנ"ל כבר לא יהיה שם וקירות אחרים יתפסו פאזה בהתאם לרוח השיפוץ העתידי .

למרות שהטפטים המודרניים כמו ש E.L העלה מאוד מוצאים חן בעיניי אבל זו בעיה כי אני לא גר לבד.

המדבקות העדינות +תמונות מפותחות הן אופציה בהחלט ראויה ,

הסלון הנוכחי הוא בצבע אדום וזה שאני עומד לרכוש יהיה בגוונים של מוקה או משהו בסגנון.

slow ride : באמת שאתה לא רוצה לראות עבודות אמנות שלי , תאמין לי :-D .

black joker: מגיע לך מזל טוב על מה שמופיע בסמלון ?

Gn'f'R

• תוכן חדש...