Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כרגע אני נוסע בליסינג אבל שוקל לעבור לרכב פרטי.

בעבר היה לי פולו קלסיק דיזל ידני שהייתי מאוד מרוצה ממנו כך שאני אשמח לחזור לרכב דומה.

חיפשתי ביד 2 אבל רוב הדיזלים היו בעברם מוניות או רכבי לימוד נהיגה - עד כמה זה בעייתי לקנות רכב עם עבר כזה?

התקציב המשוער הוא כ-50 אלף ש"ח.

תודה.

פורסם

היי

רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר ופה ושם מחוץ לעיר.

במושב האחורי צריכים לחיות 2 ילדים גדולים כאשר יכול להתווסף לשם עוד מבוגר מפעם לפעם.

תא מטען גדול חשוב גם (היום יש לי פוקוס סטיישן מהדגם החדש)

אמינות הרכב היא פקטור חשוב - אחת מהסיבות שהיה לי ליסינג זה כדי לא להתמודד עם בעיות ברכב.

פורסם

אם אמינות הרכב היא פקטור חשוב אז רכבי לימוד נהיגה או מונית לשעבר זה לא בשבילך. אלו רכבים שקנייה שלהם כמשומשות יכולה להיות מאוד משלמת, אבל רק אם אין לך בעיה "ללכלך מידי פעם את הידיים" ולעבור בין פירוקיות ומוסכים שונים ומשונים.

לדעתי יהיה לך קשה מאוד למצוא דיזל ראוי בתקציב הנ"ל. קשה, אבל אפשרי. אם אתה לא נוסע הרבה אולי כדאי לך לקחת רכב בנזין וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...