Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלונת קטנטונת לפני שאני נכנס למוסך-הנזילה מגיעה מאחורי הדשבורד (למטה מימין לדוושת הגז). מהיכן זה יכול להגיע? המזגן עובד כמו שצריך אבל ברגע שמפעילים אותו הנזילה מתחילה. כל עוד המזגן\חימום כבוי לא נוזל כלום

תודה

פורסם

נשמע כמו רדיאטור חימום פנימי. בגלל זה הנזילה מתרחשת רק בעת ההפעלה של החימום.

במקרה ומדובר בנזילה מהחיבורים עקב גומיות יבשות אז לא נורה, במידה והרדיאטור עצמו נוזל - צפה לבום ותכין סכום כסף נכבד. אומנם לא מדובר בסכום אסטרונומי כמו ברכבים אחרים (שם צריך לפרק את הדשבורד לגמרי), אך עדיין העניין יכול לעלות לא מעט כסף.

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש איבוד נוזל קירור,והנוזל שמנוני מעט,מדובר בנזילה מראדיאטור חימום פנימי או מגומיות האטימה שלו,רדיאטו חדש מקורי עולה 710 ש"ח וגם עלות ההחלפה לא יקרה כי אין צורך לפרק דשבורד.

אורן

פורסם

לי יש נזילה כזאת פעם בחודשיים.

כאשר לקחתי את הרכב למוסך לא מצאו את הנזילה.אחרי חודש וקצת שוב פעם נזילה.

אני חושב שיש מעטפת מפלסטק לרדיאטור, ראיתי שנוזל מאחד הברגים.

פורסם
אם יש איבוד נוזל קירור,והנוזל שמנוני מעט,מדובר בנזילה מראדיאטור חימום פנימי או מגומיות האטימה שלו,רדיאטו חדש מקורי עולה 710 ש"ח וגם עלות ההחלפה לא יקרה כי אין צורך לפרק דשבורד.

אורן

תודה !

המחיר שנקבת, מדובר על רדיאטור ספציפית לדגם הזה?

• תוכן חדש...