Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadence Z4000

Dima323
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4x 75W @ 4 ohm, 4 x 150 @ 2 ohm, 2 x 300W 2 ohm Bridged

מה אתם חושבים על המגבר הזה?

שווה משהו? הוא יצליח להרים זוג קומפוננט וסאב רוקפורד 12 אינטש 1000 וואט 500 אר אמ אס hx2 הדגם עם 2 סלילים?

פורסם

יצליח...אבל הוא לא יפתח אותו עד הסוף...

אם יש לך קצת מזומנים אז הייתי מביא שתי מגברים...מונו ושתי יציאות

ואם אפשר לשאול איזה קומפוננט אתה מתכוון להגביר איתו?

פורסם

מה העלות שלו ?

ואבי אתה סגור על זה שהמגבר הזה באמת יציב ב2 אוהם בגישור?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
יצליח...אבל הוא לא יפתח אותו עד הסוף...

אם יש לך קצת מזומנים אז הייתי מביא שתי מגברים...מונו ושתי יציאות

ואם אפשר לשאול איזה קומפוננט אתה מתכוון להגביר איתו?

קומפוננט של mb quart דגם dsc 216

50 RMS

אז אולי כדי ללכת על סאב יותר נציל?

הסאב הזה יוציא צליל איכותי?

פורסם

המגבר הנידון (קדנס4000)אינו בנוי לעבוד ב 2 אום מונו,לכן אינו מתאים לדרישתך.בכלל מעטים המגברים שהינם ארבעה ערוצים ובנויים לעבוד ב 2 אום מונו.יוצא מן הכלל הוא הלייטינג-אודיו דגם סטרייק 500.4,הספק הערוץ האחורי הוא 400 וואט rms .דגמים נוספים המתאימים לדרישתך הם סדרות הפאוור של רוקפורד 2004,שאינם מיובאים כרגע. אודי ברזילי מחלקת השמע אוטו-פרט.

פורסם
המגבר הנידון (קדנס4000)אינו בנוי לעבוד ב 2 אום מונו,לכן אינו מתאים לדרישתך.בכלל מעטים המגברים שהינם ארבעה ערוצים ובנויים לעבוד ב 2 אום מונו.יוצא מן הכלל הוא הלייטינג-אודיו דגם סטרייק 500.4,הספק הערוץ האחורי הוא 400 וואט rms .דגמים נוספים המתאימים לדרישתך הם סדרות הפאוור של רוקפורד 2004,שאינם מיובאים כרגע. אודי ברזילי מחלקת השמע אוטו-פרט.

על איזה דרישות אתה בדיוק מדבר?

אני פשוט רוצה מגבר 4 ערוצים כדי להגביר קומפוננט וסאב...זה מה שכל מגבר 4 יציאות אמור לעשות לא?

פורסם
הסאב הנידון הוא עם שני סלילים ,בקונפיגורציה הנוכחית המגבר יצתרך לעבוד בשני אום מונו,עכשיו אתה יורד לסוף דעתי?

אני חושב שאני מבין אותך... אז מה שעלי לעשות זה פשוט ללכת על סאב אחר עם סליל אחד וזה יפתור לי את הבעיה

• תוכן חדש...