Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאמץ שכנוע להעביר את ההורים שלי לשימוש בכרום גם במחשב הנייח וגם בטאבלט שקניתי להם לטובת אפשרות סנכרון ביניהם, רציתי (מה זה רציתי? אני מחוייב) לייבא את המועדפים שלהם מהIE שהם השתמשו בו עד עכשיו.

ייצוא המועדפים מIE לקובץ HTML עבר בהצלחה אבל הכרום לא מזהה אותו כשאני מנסה לייבא קובץ. הכרום גם מדווח על ייבוא שהושלם בהצלחה ישירות מIE אבל שום דבר לא מופיע במועדפים של הכרום לאחר ביצוע הייבוא.

עשיתי ריסטרט לכרום. שום דבר לא עובד. מה אני עושה לא נכון?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נסה להעביר אותם לדפדפן אחר, Firefox לדוגמא, כדי לוודא שהקובץ HTML תקין (לא שהוא לא אמור להיות).

אם הצלחת, תנסה להעביר אותם מ-Firefox אל Google Chrome ותקווה לנס.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תפתח את קובץ הHTML לעריכה.

בדיוק מעל לשורה של

Bookmarks, תוסיף (אם אין) את השורה הבאה:

.

נסה לעשות import עכשיו ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

כשאני מנסה לעשות אימפורט מקובץ HTML הכרום פשוט לא מוצא את הקובץ שייצאתי.

הוספתי את השורה לקובץ ועדיין הוא פשוט לא מוצא אותו.

קובי: קצת קרדיט.. אני לא עד כדי כך סתום :shock::lol:

עריכה: נפתר. הכנסת שם הקובץ (bookmark.htm) כשפתוחה התיקייה בו נמצא הקובץ פתרה את העניין.

זה כאילו הכרום מתעלם מהקיום של הקובץ אבל אם אני מתעקש אז הוא מוותר הסגנון "טוב נו, לא רציתי, אבל אם אתה מתעקש.."

אולי אני כן עד כדי כך סתום :oops:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...