Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG-ZR

Popps
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי MG-ZR לא מזמן ואני מחפש רכב וחשבתי להפוך אותו לאופציה..........

מה דעתכם על הרכב האם הוא אמין מיכנית??

מפנק??

יש לי משפחה אז אני צריך רכב משפחתי,איך הוא בתור רכב משפחתי??

האם הוא נותן תמורה טובה??

פורסם

הציעו לי גם אלפא 156 סלספיד שנת 2001 2.0 אבל אני מעדיף את האם ג'י בגלל שהשנתון שלה יותר חדש זולה יחסית,וגם יפה כמו האלפא אפילו יותר לדעתי,וזה אותם מחירים בערך אז בכלל האם ג'י עדיפה.

פורסם

אם כבר למה שלא תחסוך איזה 20 אלף שקל (אם היית לוקח אחת מהן חדשה) ותיקח את הרובר 25, שהיא כמעט זהה לה? (קצת קטנה יותר, בלי הספויילר ושאר קישוטים, מבחינה מכנית זהות אם אני לא טועה...)

פורסם

ה-156 עושה הכול, אבל פשוט הכל הרבה יותר טוב.

אם אתה רוצה לתת "פייט" אמיתי ל-156 אתה צריך לעמת אותה מול ה-ZT (שמבוססת על רובר 75).

וגם אז לא בטוח שהרובר תנצח, אם כי הקרב יהיה צמוד.

בכול מקרה מיותר לחלוטין לרכוש את ה-MG הזו, מכול בחינה.

תעשה חיפוש על רובר 200 בפורום ולכל התוצאות שתמצא תוסיף עוד כמה ספווילרים ו-20K ש"ח.

דעתי,אם זה לא ברור, בהצלחה עם האלפא! (רכב מצויין).

פורסם

הזי טי עולה הרבה הרבה הרבה יותר מאלפא 156 (לפי המחירון,וגם בלי תקציב מחירון היא אף פעם לא תגיע לסכום של האלפא 156, אני דיברתי על סלספיד שנת 2001 2.0 ) ואם היה לי כסף לזי טי אז הייתי קונה כבר ..............

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הMG היא לא אופציה מבריקה במיוחד. (בלשון עדינה) מדובר ברכב מיושן.

עדיף שתפרט לנו מה הדרישות שלך מהרכב, עם כמה שיותר פירוט, תקציב, גיר, מה חשוב ? נוחות? בטיחות? מהירות? אמינות? הנאה מנהיגה ?

גיא

פורסם

עיצוב חיצוני יפה ספורטיבי וייחודי,פנים מפואר ומיוחד ,אמינה,נוחה,אוטומטית,5 מושבים,מאובזר,חזק ומהיר (לא חייב),אפשר גם משופר משנת 2000 ומעלה תקציב 130 אלף ש''ח וכמובן להנות מהנהיגה בה.

פורסם

האלפא לא הכי אמינה, אבל יפה עם מראה ספורטיבי,מפוארת מבפנים, חזקה יחסית, ומהנה מאוד לנהיגה.

לגבי הרובר, תרד ממנה, רכב מיושן ולא אמין, ירידת ערך גדולה.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על הרובר 25 החדשה (דגם 2005) יש בו שינוי קל בחזית ומאחור בנוסף יש שיפור ניכר בתא הנוסעים איכות החומרים השתפרה.

בנוסף אני רוצה להגיד לכל אותם אנשים שקטלים את הרובר שהוא לא אמין וכו' וכו' יש לי שאלה עליכם היה לכם פעם רובר שאתם יכולים בוודאות ככה להגיד או שזה על סמך ניסיון של חבר שיש לו חבר שיש לו רובר.

אצלנו במשפחה היו 3 רוברים ועכשיו בדרך ה -4 ואנחנו מרוצים מהאוטו מאוד אם אתה מתפל בו כמו שצריך האוטו שורד טוב מאוד. אני מסכים שהואטו דיי מיושן מבחינה שהוא לא מפוצץ במחשבים ואלקטרוניקה ולא כל אדם צריך שזה יהיה באוטו שלו, אז זה לא עושה את האוטו לאוטו רע ולא אמין.

פורסם

לדעתי ל-2 הרכבים גם לאלפא וגם לרובר יש עיצובים יפים אני חושב קצת שהאם ג'י יותר ספורטיבית

במראה יותר נדירה וייחודית ומושכת עין אבל זאת דעתי, ובכל זאת אני ישקול את שתי ההצעות בכבד ראש.

אם למישהו יש עוד הצעות שמתאימות לקריטריונים שלי אני יודה לו אם הוא יציע.

פורסם

בתור אדם שעובד בחברה הנ"ל , אני יכול להגיד לך שהרובר לא משהו...

דרך-אגב באיזה אולם ראית אותה?

הסלון שלה פשוט ולא איכותי בשקל , המנוע לא ספורטיבי וחזק , בעיות היא כן עושה וההבדלים בינה לבין ה-25 זה הקוסמטיקה ובולמים שונים + גלגלי מגנזיום 16 .

לא כל-כך ממליץ לך וזה לא רק בגלל הרכב ...

פורסם

בני יש לך הצעות לרכבים חוץ מהאופציות שחשבתי עליהם (mg-zr ,אלפא 156 )...............

תודה לך על הייעוץ בכל זאת זה היה חשוב לי,במיוחד אם אתה עובד בחברה.

בתודה ,

Popps

• תוכן חדש...