Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך עולה מסקר מקיף שערכה חברת הביטוח הגדולה ביותר בבריטניה, 'וורנטי דיירקט'.

המכוניות הגרמניות ביניהן פולקסווגן, מיני, ב.מ.וו ואודי רושמות את המספר הגדול ביותר של ליקויים וכשלים במנועים. הונדה היא יצרנית המנועים האמינה ביותר.

קישור לכתבה:

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F2608535

פורסם
לא מפתיע, אם כי יש לפחות יצרן אחד בגרמניה אשר ראוי לשבח (מבחינת אמינות): פורשה.

דווקא מרצדס מצויינת לטובה.

לא קראתי את המקור אלא את הקישור.

בכל אופן, צריך לדעת טוב לקרוא נתונים כאלו. לפעמים הם מטעים. לא דווקא בכוונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

^

יש ויש אם כי נתקלתי גם אני בדיווחים התומכים בגרסתך לגבי מרצדס. יחד עם זאת פורשה עדיין מספר 1 בגרמניה ולא אחת מספר 1 בעולם (מבחינת אמינות) ;-)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^

יש ויש אם כי נתקלתי גם אני בדיווחים התומכים בגרסתך לגבי מרצדס. יחד עם זאת פורשה עדיין מספר 1 בגרמניה ולא אחת מספר 1 בעולם (מבחינת אמינות) ;-)

איפה זה מופיע בקישור הזה?

על איזה גרסה אתה מקשקש - קראת את הקישור?

יש לי חבר - שהוא האחד ממיליון שהסטטיסטיקה לא תופסת לגביו - המנוע של הסיביק שלו צמא לנוזל הלא נכון. והוא 2012!

פורסם

הדברים נכתבו באופן כללי ולא רק על בסיס הקישור הספציפי כאן. יש סקרי אמינות רבים אשר מתפרסמים מעת לעת.

שמתי לב שבד"כ מרצדס אכן מציגה תוצאות טובות יותר מאודי/ב.מ.וו ופורשה עוקפת את כל הנ"ל ולעיתים נמצאת במקום הראשון, יחד עם לקסוס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הדברים נכתבו באופן כללי ולא רק על בסיס הקישור הספציפי כאן. יש סקרי אמינות רבים אשר מתפרסמים מעת לעת.

שמתי לב שבד"כ מרצדס אכן מציגה תוצאות טובות יותר מאודי/ב.מ.וו ופורשה עוקפת את כל הנ"ל ולעיתים נמצאת במקום הראשון, יחד עם לקסוס.

אוקי אז אם אתה בקטע "כללי". תוכל לספר עוד דברים בנושא...:wink:

פורסם

ניקו פ. תנוח דעתך - יש הרבה סקרים...

הרבה פעמים אתה נחשף אליהם בהתאם להשפעת בעלי אינטרסים.

יש מספר משתנים בלתי ניתנים לבידוד בסקרים, למשל:

- בעלי מכוניות יקרות, אשר אינם מעוניינים לשתף בפאדיחה שהייתה להם.

- בעלי מכוניות עם תדמית ידועה של אמינות, אשר לא משתפים בפאדיחות - כי אחרת הם יאלצו לפגוע בחלום שמוכרים לרוכש הבא...

- העובדה שמכוניות מהנות לנהיגה מתאמצות יותר ממכוניות משעממות. למאמץ יש מחיר בבלאי.

אז שלא יעבדו עליכם!

פורסם

בלי קשר לסקרים, אין ספק שהונדה יודעת לייצר מנועים.

כבר בסוף שנות ה 80' ידעה הונדה לייצר מנועים בעלי הספק גבוה מאד ביחס לנפחם שהפגינו אמינות למופת.

בניגוד לרוב המנועים שאני מכיר, מנועי הונדה אינם מאבדים מהספקם עם השנים, ותמיד עובדים "עגול" ושקט עד יומם האחרון, שתמיד מגיע בבת אחת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איפה סובארו? לא היה איזה שרשור לפני שבוע שסובארו הכי אמין? אני מבולבל.

ואיפה רנו? :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בלי קשר לסקרים, אין ספק שהונדה יודעת לייצר מנועים.

כבר בסוף שנות ה 80' ידעה הונדה לייצר מנועים בעלי הספק גבוה מאד ביחס לנפחם שהפגינו אמינות למופת.

בניגוד לרוב המנועים שאני מכיר, מנועי הונדה אינם מאבדים מהספקם עם השנים, ותמיד עובדים "עגול" ושקט עד יומם האחרון, שתמיד מגיע בבת אחת.

מה שאתה אומר אף פחות מבוסס אמפירית מהסקרים. חוץ מנושא הביצועים שבהם הונדה באמת בלטה מאוד.

אני משער שאתה מתבסס על מעגל שקרוב אליך.

אמנם המידע שבמודעות שלי זהה למה שאתה כותב, ואף מהתנסות אישית, אך יש 2 בעיות:

- אתה מדבר על העבר. המנועים של אז אינם המנועים של היום. אפילו לגבי ההיסטוריה אין מידע מספיק מדוייק.

- אנשים רוצים לדעת לגבי העתיד ולא לגבי העבר.

- בד"כ אין מידע מספיק טוב בכדי לדעת באופן מובהק איזה מנוע יהיה אמין יותר מעתה והלאה.

• תוכן חדש...