Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום רציתי להישתדרג בקומפוננט טוב ואיכותי ולוותר על ה6X9 שיושבים אצלי מאחור בתנאי שלא יגרע לי מבחינת סאונד והאיכותי הסט אפ הנכוחי שיש לי כרגע הוא:

pioneer7250

hertz ep4

hertz es250

hertz dcx 690

תודה לעוזרים מראש!

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

Hi Energy מהסדרה הישנה מומלץ בחום.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

קניית סט קדמי היא לדעתי אחד החלקים היותר בעייתים להמלצה, מכיוון שלכל חברה יש את אופי הצליל שלה, מורל נעימים, הרץ חדים פוקל הם סוג של שילוב, ויש עוד כמה וכמה חברות מומלצו יותר ומומלצות פחות.

לדעתי זה בעייתי מאד לרכוש סט על בסיס "אמרו לי שהוא טוב" , אני למשל אוהב את מורל, ויש שלא סובלים אותם, למי תקשיב?

תקשיב לעצמך, ולעצמך בלבד, אתה מוזמן למפגשים שם תוכל לשמוע כמה סוגים של סטים, להבין פחות או יותר מה הכיוון שלך ואז להחליט.

ד"א מה התקציב?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...