Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב יד 2 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אנחנו מתעניינים בקניית רכב יד שנייה מליסינג,

קיבלנו הצעה על מאזדה 3 מאלבר.

מאזדה 3 2009 (צורה חדשה), עברה 168K, ללא תאונות, יד ראשונה - ליסינג

ב54,000 ש"ח (במימון)

נשמע לא רע, היסטוריית טיפולים מלאה, רק במוסך מורשה וכו', התחייבות לטרייד אין עתידי וכו'

אני לא יכול להגיד שאני ממש מבין בשוק הרכב, יש לי ידע יחסית בסיסי, ההצעה נשמעת לי בסדר, הדבר היחיד שמפריע לי זה הק"מ הגבוה (כמעט 170Kׂ).

מה אתם חושבים על ההצעה? יש לכם רעיונות לרכבים אחרים בטווח מחירים הזה פחות או יותר?

פורסם

ק״מ יותר מדיי גבוה נכון שאתה קונה בזול, אבל לרכב יש בלאי

מאוד גבוהה יחסית לשנתון ואת ״הרווח״ אתה תשלם למוסכים.

חוץ מיזה אתה לא תצליח למכור את הרכב עם הק״מ הגבוה

ועוד עבר של ליסינג.

לפי דעתי חבל לזרוק את הכסף לים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תעבור הלאה.

מה ההפרש בין הרכב שהציעו לך לבין רכב דומה עם קילומטרז׳ סביר (עד מאה אלף ק״מ).

אתה מבין שכדי לאזן את הקילומטרז׳ לכיוון של הממוצע הישראלי תצטרך להעמיד את האוטו חמש שנים

או ליסוע כל שבוע לאילות ברוורס...?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שכנעתם אותי. אני אמנע מקניית רכב מליסינג עם יותר מ120K ק"מ.

למישהו יש הצעות בשבילי? רכב ליסינג בלא יותר מ-55K

פורסם

נסה פורד פוקוס. רכב משפחתי נחמד ותוכל למצוא בתקציב הזה משהו נורמלי.

ממליץ לא לחרוג מ-100-120 אלף ק"מ, כי ככה תגיע מהר מדי לנקודת 200K שהיא בעייתית מבחינת מכירה.

פורסם

לא לגעת! ק״מ בשמיים. חפש בחברות אחרות רכב זהה עם קמ נמוך. עדיף לך להוסיף כמה אלפים בשביל רכב עם קמ נמוך ולחסוך בלאי של חלקים לרכב שנסע המון.

בהצלחה

פורסם

מיצובישי לנסר 1.5 - בתקציב שלך אולי יש מצב אפילו לדגם 2010.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לחברי הפורום,

אנחנו מתעניינים בקניית רכב יד שנייה מליסינג,

קיבלנו הצעה על מאזדה 3 מאלבר.

מאזדה 3 2009 (צורה חדשה), עברה 168K, ללא תאונות, יד ראשונה - ליסינג

ב54,000 ש"ח (במימון)

נשמע לא רע, היסטוריית טיפולים מלאה, רק במוסך מורשה וכו', התחייבות לטרייד אין עתידי וכו'

אני לא יכול להגיד שאני ממש מבין בשוק הרכב, יש לי ידע יחסית בסיסי, ההצעה נשמעת לי בסדר, הדבר היחיד שמפריע לי זה הק"מ הגבוה (כמעט 170Kׂ).

מה אתם חושבים על ההצעה? יש לכם רעיונות לרכבים אחרים בטווח מחירים הזה פחות או יותר?

נכון שהרכב עשה הרבה קילמוטרז' אבל זה לא משהו בגללו הייתי שולל על הסף את העסקה.

סה"כ מאזדה 3 זה רכב אמין וכתבת שהוא טופל במוסך מורשה.

לא הבנתי משהו אחד - אם אתה רוצה לעשות גם ככה טרייד אין עתידי אז מה זה משנה אם יהיה קשה למכור את הרכב או לא, הרי אתה לא תתעסק עם המכירה בכלל.

תיקח את הרכב למכון או למוסך שאתה סומך עליהם ושיבדקו את הרכב.

אחרי הכל יכול להיות רכב שנסע שליש מזה אבל "קרעו" אותו על הכביש.

פורסם

המחיר הנדרש עבור הרכב (בהתחשב בנתוניו ובמצב השוק) הינו מופקע.

"טרייד אין עתידי" לא משהו שהייתי מייחס לו חשיבות גדולה מדי משום שהטרייד אין הוא בתנאים שהם יקבעו (וסביר שגם הרכב שהוא יקנה בעסקה העוקבת לא יהיה מציאת השנה)

אני מנחש ניחוש זהיר שגם מימון אפשר להשיג בתנאים טובים יותר מאלה שהוצעו לפותח השרשור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הבנתי משהו אחד - אם אתה רוצה לעשות גם ככה טרייד אין עתידי אז מה זה משנה אם יהיה קשה למכור את הרכב או לא, הרי אתה לא תתעסק עם המכירה בכלל.

תיקח את הרכב למכון או למוסך שאתה סומך עליהם ושיבדקו את הרכב.

אחרי הכל יכול להיות רכב שנסע שליש מזה אבל "קרעו" אותו על הכביש.

ובכמה נראה לך שחברת הליסינג תקנה ממנו את הרכב? היא תוריד אחוזים גם על הליסינג, גם על הקילומטראז, וגם על כל פיפס שימצאו בבדיקה (ולא משנה שחלק מהרג'קטים היו גם בזמן היה בבעלותם).

אגב - אני בלי קשר גם לא הייתי שולל לגמרי את העסקה, רק מנסה להוריד עוד במחיר.

פורסם

אם הנסיעות שלך הם מקסימום 10000 ק"מ לשנה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב מס' שנים,תבדוק את מצב הרכב ותוריד להם לכיוון ה-50000 ש"ח אני מאמין שייתנו לך הרי לא כל יום נכנס מישהו שמתעניין ברכב עם ק"מ כזה, אם לא אל תלך על העיסקה

פורסם

בהמשך להודעה הקודמת,

החלטנו שאנחנו מתלבטים בין הרכבים הבאים:

מאזדה 3

לאנסר 1.5

קיה פורטה

הכל מודלים 2009, אחרי קצת חיפושים גילינו שהמציבושי 1.5 החסכונית מבין ה3 אך הביצועים קצת חלשים, אם כי לא ממש מעניין אותנו הביצועים (רוב השימוש יהיה נהיגה בתוך העיר, נהיגה רגועה)

אך בשאר ההיבטים (אבזור, בטיחות, אמינות וכו'), איזה מן ה-3 עדיפה?

פורסם

הפורטה מצויינת, היא מרווחת מהמאזדה ולא נופלת בהרבה מהמיצובישי, הביצועים שלה הכי טובים והיא גם שקטה, נוחה ואיכותית יחסית.

יש היצע רחב והמחירים דיי אטרקטיביים, לא להתבייש להתמקח ולא לקבל מיד כל הצעה, תמיד יש רכבים במצב טוב יותר שמעדיפים "לשמור".

בהצלחה.

פורסם

אני הייתי הולך על הלאנסר, גם הכי חסכונית וגם באופן אישי אהבתי לנהוג בה יותר מאשר במאזדה 3.

בליסינג הכל תלוי איזה רכבים יש במלאי,אם אתה לא לחוץ תחכה בסבלנות לעסקה הכי משתלמת, קניתי את הרכב שלי מליסינג גם שנתון 2009 עם סביבות 60 אלף ק"מ שזה סביר מאוד.

פורסם

יש ביד שתיים מלא קיא פורטה שנת 2009 ב55 אלך שקל עם 85 אלף קילומטר. אני מאמין שעם קצת קולות רקע אפשר להגיד ל50 אלף שקל בכיף. יש כל כך הרבה מהם.

• תוכן חדש...