Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב שלך?

איזה מגבר יש לך אם יש ? ... כדי שלא תקנה סתם רמקולים שלא תוכל לנצל אותם

ואיזה רמקולים קדמיים קיימים לך ?

פורסם

ברור לך שאתה פותח כאן תיבת פנדורה לא קטנה - כי רבני הפורום טוענים כי סט אחורי הוא מיותר ופוגם בביצועים ובאיכות הכללית.

אבל :

אני כחסיד של רמקולים אחוריים - אומר לך

אל תתפשר - סט אחורי גרוע אכן יכול לקלקל ולתת תוצאה מזוויעה - אבל לעומת זאת סט טוב לטעמי נותן פיזור שאני אוהב אותו מאוד.

לא מכיר את הרכב, אבל מדובר קרוב לוודאי בהתקנה בדלתות האחוריות (שכן זה רכב עם דלת חמישית ומדף ) , ולכן מדובר בסט שדיי "יעלם " לך בתור נהג ויותר ישרת את יושבי הספסל האחורי - אם יש לך דוטק מקדימה, ההגיון שלי אומר גם דוטק מאחור (אם זה נכנס לך בתקציב) עם התקנה זהירה והטמעה יפה של הטוויטר בדלת .

רצוי לחפש סט שמתאים בגוון הסאונד לדוטק (סט שאני אישית מאוד אוהב)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...