Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה מחשבות שעלו לי.

המערכת מחנה בטעות בחניית נכים...

או ששוטר קורא לרכב לעצור על הפרעה לתנועה, נורה שרופה, או שקר כלשהו אחר, ורואה שאין נהג באוטו. הבעלים מקבל תלונה על כישוף, נהיגה בקלות ראש, נהיגה שלא בהתאם לחוקי התנועה (חייב להיות הנהג במושב הנהג אאל"ט על פי החוק, מי מוצא את הסעיף המדוייק? :lol::wink: ), ואולי עוד כמה.

לא נראה לי שהחניה מתבצעת כשהנהג מחוץ לרכב

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תביטי שוב בסרטון...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עכשיו שאני רואה, אתה צודק, אבל זה לא חייב להתבצע כשהאדם לא ברכב. בנוסף - כמו שהיה עם הרכב של גוגל כשהגיע לארץ, לא נראה לי שבישראל יאפשרו שימוש בדבר כזה כשהנהג לא ברכב.

פורסם
יש המון שאלות של מה קורה אם ואם ואם אבל בגדול הרעיון מדהים !

אני מקווה שאנחנו נוכל לראות תוך עשור או 2 מכוניות שפשוט יוכלו לנהוג לבד.

אז למרות שרובנו פה חובבי נהיגה, מדי פעם אתה פשוט יוצא מהמשרד נורא עייף (שלא לדבר על אלכוהול) ולדעת שיש את האופציה להתיישב מאחור ולתת הפעם למכונית לנהוג - נשמע לי מעולה :)

אני כבר רואה איך זה נכנס בארץ כמו הגיר האוטומטי. ברגע שתחפש רכב שמופעל ידנית כל סוכן ״מבין״ ינסה להבין איך הגעת מהעבר לבקש דבר פרימיטיבי שכזה.

כשהסתובבתי בין סוכנויות הרכב בחגים הייתי נכנס לסוכנות, אומר ״ידני״ היו משיבים לי ״אין״ והייתי הולך. מי שהיה מסיק מזה על מצב תעשיית הרכב בעולם היה חושב שחדלו מלייצר גירים ידניים כבר לפני שנים.

אני לא אוהב את האוטומטיזציה שאנחנו מתקדמים לכיוונה. זה חזירי עצל ורדוד, מראה לחיים של רובנו. תהפוך עוד כמה תהליכים לרובוטיים לחלוטין ותקבל חיים ריקים מתוכן שכל ערך מוסף שהיה בהם (את ההנאה מנהיגה החליף מחשב, את ההנאה מנגינה החליף מחשב וכו׳) אבד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...