Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות מצחיק אם המערכת פתאום לא תעבוד והאוטו ישאר תקוע באמצע הכביש, או אם אנשים לא ממש יבינו למה הרכב נוסע לבד :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

האישה שוב דפקה את המכונית בחניה? לא עוד!, עכשיו גם המחשב יכול!

ואם המערכת לא תעבוד, פשוט לסגור את כל החלונות הפתוחים ולהפעיל שוב.

פורסם

במקום שאנשים ילמדו לנהוג, עוד ועוד מערכות. מצד שני אם החברה הייתה נוהגת לי על הרכב, לא הייתי שקט בלי המערכת הזאת. פרדוקס.

פורסם

מצויין !

חברים אנחנו מתקדמים.

ברגע שהמכונים גם תדע אך לעשות XXX - האשה בחוץ ! :lol:

נ.ב. המושג יפנית, קוראנית, גרמנית ואמריקאית יתפוס פרשנות חדשה לחלוטין. :twisted:

(לימור הכל בהומור...:wink:)

טוב עכשיו ברצינות.

אני מאוד לא אוהב מערכות מסוג זה, לדעתי אין שום טעם להפוך את הרכב לכלי אוטומטי לחלוטין ולהעמיס עליו מיחשוב ומערכות מטורפות במקום פשוט לתרגל חניות.

בנוסף ולדעתי האישית המערכות האלה פשוט מעצבנות, דוגמת המערכת שאמורה לכבות לבד את אורות הפנים והחוץ של הרכב.

לחבר שלי הייתה אאודי ואני תמיד הייתי עומד כמו מפגר כדי לראות ולבדוק שהרכב אכן מכבה אורות לבד, פשוט לא יכולתי לעזוב את הרכב עם אורות דלוקים מכוח ההרגל. :oops:

בנוסף והכי מעצבנת זאת מערכת המפתח האלקטרוני שפותח וסוגר את הרכב ללא מגע יד. כשהתרחקתי מהרכב תמיד רציתי לבדוק אם הוא באמת נעול, אבל כשהתקרבתי הוא נפתח שוב . :lol:

זמין 8)

פורסם

מוקדם יותר היום התפרסמה כתבה על נהגת שנסעה בכיוון הנגדי בכביש 1 אז גם במקרה הזה נחכה לאיזה מערכת מכווינת נהג או שפשוט הנהגים יבינו שהם נוהגים בכלי רכב ולכן הם צריכים לרכז את תשומת הלב בנהיגה ולא בדברים אחרים?

פורסם

אני שותף לגישתך אבל הפיתרון לנושא הזה נמצא במקום אחר,

מצד אחד, החברה שלנו נעשית קפיטליסטית יותר ויותר ושעות העבודה מתארכות ואנשים נאלצים לדחוף כמה שיותר ב-24 שעות, מצד שני הגודש בדרכים מאלץ אנשים לבזבז שעות בזחילה בפקקים, זמן שהם לא יכולים להרשות לעצמם.

הפיתרון יצתטרך לבוא מהצד הכלכלי-חברתי.

אחת מהפרסומות הראשונות של חברת פלאפון לוותה בסיסמה "הופך שעה אבודה לשעת עבודה", שלפני יותר מ-20 שנה רמז לגבי הכיוון שהחברה שלנו תלך.

פורסם

דבר מעולה וצריך דבר כזה בארצנו ונכון שיהיו תקלות

אבל עדיף שיפשוף אחד שהמערכת הזו מאשר לגלות כל יום שיפשוף חדש שאנשים מוגבלים שלא מנשים להתחשב ולהתעמץ לחנות כמו שצריך

מבלי לשפשף את הפגוש רק מהמחשבה הזו כבר הפסקתי לחשוב על קניית רכב חדש /מליגת הפאר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יש המון שאלות של מה קורה אם ואם ואם אבל בגדול הרעיון מדהים !

אני מקווה שאנחנו נוכל לראות תוך עשור או 2 מכוניות שפשוט יוכלו לנהוג לבד.

אז למרות שרובנו פה חובבי נהיגה, מדי פעם אתה פשוט יוצא מהמשרד נורא עייף (שלא לדבר על אלכוהול) ולדעת שיש את האופציה להתיישב מאחור ולתת הפעם למכונית לנהוג - נשמע לי מעולה :)

• תוכן חדש...