Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום שאנשים ילמדו לנהוג, עוד ועוד מערכות. מצד שני אם החברה הייתה נוהגת לי על הרכב, לא הייתי שקט בלי המערכת הזאת. פרדוקס.

הרעיון הוא לא שאנשים לא ילמדו לחנות. הרעיון הוא שאתה בא לאן שאתה צריך, ובמקום ללכת דרך החניון ומה לא, אתה יורד איפה שבא לך והרכב כבר דואג לעצמו. כשאתה חוזר אז אתה פשוט יוצא החוצה והרכב כבר מחכה לך. לדעתי זה רעיון מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נחמד, אך לא בר יישום!

כנראה שהם חולקים עליך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חברים תחשבו גם על העניין המשפטי !

א. מי יהיה אחראי אם הרכב יעשה תאונה בחניון, ישפשף רכב אחר "בקטנה" ואז ימשיך לחפש חנייה- האם זה "פגע וברח" גם אם הדבר נעשה ללא ידיעת הנהג, כי זה לא היה ברכב.

ב. מה יקרה אם חלילה הרכב יעשה תאונה בחניון עם הולך רגל\ילד\תינוק\עגלה וכ"ו. מי האחראי, האם זה אאודי או שנטל האחריות יהיה על הנהג למרות שלא היה ברכב. ניתן להשוות את האפשרות הזאת לבלם יד לא דרוך, אשר גרם לרכב להיתדרדר ולפגוע בהולך רגל או רכב אחר, במקרה הזה האשמה תהיה כמובן על הנהג למרות שלא היה ברכב.

האם אתם כנהגים תסמכו על הרכב שלכם לבצע תהליך קבלת החלטות עצמאי למרות שהאשמה בגין נזק רכוש או גוף תהיה שלכם ושלכם בלבד ?

ג. מה יהיה עם הביטוח של רכב מסוג זה ? מה יהיו הדרישות של חברות הביטוח והאם הביטוח יהיה תקף בזמן פעולתה של המערכת העצמאית. לדעתי חברות הביטוח לא ימהרו לאשר מערכת זאת.

הרבה שאלות פתוחות...:|.

זמין 8)

פורסם
יש המון שאלות של מה קורה אם ואם ואם אבל בגדול הרעיון מדהים !

אני מקווה שאנחנו נוכל לראות תוך עשור או 2 מכוניות שפשוט יוכלו לנהוג לבד.

אז למרות שרובנו פה חובבי נהיגה, מדי פעם אתה פשוט יוצא מהמשרד נורא עייף (שלא לדבר על אלכוהול) ולדעת שיש את האופציה להתיישב מאחור ולתת הפעם למכונית לנהוג - נשמע לי מעולה :)

כבר יש מכונית שנוהגת לבד, תרשום בגוגל Google self driving car.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

למה ישר האשה דפקה את האוטו בחניה?

ובכללי - נראה כמו רעיון טוב למקומות שבהם חונים בצורה הגיונית (עם רווחים בין הרכבים) ולא למשל, בת"א...

פורסם
חברים תחשבו גם על העניין המשפטי !

א. מי יהיה אחראי אם הרכב יעשה תאונה בחניון, ישפשף רכב אחר "בקטנה" ואז ימשיך לחפש חנייה- האם זה "פגע וברח" גם אם הדבר נעשה ללא ידיעת הנהג, כי זה לא היה ברכב.

ב. מה יקרה אם חלילה הרכב יעשה תאונה בחניון עם הולך רגל\ילד\תינוק\עגלה וכ"ו. מי האחראי, האם זה אאודי או שנטל האחריות יהיה על הנהג למרות שלא היה ברכב. ניתן להשוות את האפשרות הזאת לבלם יד לא דרוך, אשר גרם לרכב להיתדרדר ולפגוע בהולך רגל או רכב אחר, במקרה הזה האשמה תהיה כמובן על הנהג למרות שלא היה ברכב.

האם אתם כנהגים תסמכו על הרכב שלכם לבצע תהליך קבלת החלטות עצמאי למרות שהאשמה בגין נזק רכוש או גוף תהיה שלכם ושלכם בלבד ?

ג. מה יהיה עם הביטוח של רכב מסוג זה ? מה יהיו הדרישות של חברות הביטוח והאם הביטוח יהיה תקף בזמן פעולתה של המערכת העצמאית. לדעתי חברות הביטוח לא ימהרו לאשר מערכת זאת.

הרבה שאלות פתוחות...:|.

נו בחייאת, כבר עכשיו יש מכוניות שמחנות את עצמן. הרכב הזה נוסע מאוד לאט ויש עליו מליון חיישנים פלוס-מינוס, אז גם אם חלילה וחס הוא יפגע במישהו, הנזק יהיה מזערי עד לא קיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^ לא מסכים. :?

כן חיישנים, לא חיישנים- לא סומך על שום מחשב ללא פיקוח אנושי.

שיטת "יהיה בסדר" תעבוד עד המקרה המצער הראשון.

כבר ראינו מכוניות מפוצצות בחיישנים שפתאום בה להן להאיץ ולאחרונה גם לבלום ללא כל סיבה הגיונית.

אני כבר רואה את האומלל הראשון שמנסה להסביר לשופט שזה "החיישנים כבודו, החיישנים".

יצרני הרכב כבר ידאגו לכסות את עצמם במקרה ותהיה תקלה מכל סוג שהוא ומשלם המחיר יהיה הנהג שהרכב שלו החליט לעשות סיבוב סריטות בחניון במקרה הטוב ולדרוס משיהו בטעות במקרה הגרוע.

גם במטוסים ניסו את זה- הנה מה שקרה:

זמין 8)

פורסם

מערכת לחנייה אוט' כבר קיימת לפחות 5 שנים ברכבי יוקרה!!!

ההבדל במערכת המתוארת כי החנייה מתבצע ללא צורך בנהג.

לכן יש כאן שאלות משפטיות רבות:

האם ניתן לנייד רכב ללא נהג (כרגע החוק אינו מאפשר זאת)?

מי נושא באחריות לגבי חלילה פגיעה בהולך רגל או רכב אחר?.

האם חברת הביטוח תפצה בעל רכב חלילה בעת גנבתו?.

ועוד.

וללא קשר לסוגיה המשפטית > האם מישהו מאיתנו היה יכול בלב שקט לתת לרכב להתנייד עצמאית למקום מסוים?

ועוד.

נייס, אבל לא בטוח כמה יישים...

פורסם

כמה מחשבות שעלו לי.

המערכת מחנה בטעות בחניית נכים...

או ששוטר קורא לרכב לעצור על הפרעה לתנועה, נורה שרופה, או שקר כלשהו אחר, ורואה שאין נהג באוטו. הבעלים מקבל תלונה על כישוף, נהיגה בקלות ראש, נהיגה שלא בהתאם לחוקי התנועה (חייב להיות הנהג במושב הנהג אאל"ט על פי החוק, מי מוצא את הסעיף המדוייק? :lol::wink: ), ואולי עוד כמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...