Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני חודש הרכב עבר טיפול 30 אלף , שמתי לב שבמהירות נמוכה הרכב משתנק .

הרכב עבר טיפול ובנוסף הוזמן בית מצמדים (שכביכול עדיין לא הגיע לארץ -אתמול התקשרתי למוסך) .

לפני כמה ימים הרכב התחיל לרעוד בנסיעה איטית ונכבה באמצע הנסיעה

(מזלי שזה קרה ברחוב קטן ,לקראת ערב, היה פקק וכולם נסעו לאט -רק כך נמנעה תאונה ).

הנעתי את הרכב והמשכתי בנסיעה , כעבור כמה מטרים עצרתי בצד ,המנוע עבד והתחילו לקפוץ הטורים במד הסל"ד .

התקשרתי למוסך ודיברתי עם המכונאי שטיפל ברכב לפני כחודש הוא אמר שהסיבה לכל מה שתואר היא

התקלה של בית המצמדים .

היום בבוקר נדלקה נורת אזהרה- מערכת בקרת גזי פליטה .

המזל שלי שהרכב עדיין תחת אחריות יצרן .

האם המכונאי צדק ?

האם יש לבדוק משהו בנוסף לבית המצמדים ?

תודה

פורסם

אני חווה משהו דומה!

הרכב Ibiza fr 1.4 tsi שנת 2010 עבר טיפול 60 במורשה וגם הוזמנו קלאצ׳ים, מאז נדלקת מנורת הגזי פליטה כל פעם שאני לוחץ קצת חזק , חזרתי למוסך , אחרי 4 שעות החליפו קוילים בחינם למרות שהרכב לא באחריות, 20 דקות אחרי שיצאתי מהמוסך נדלקה שוב המנורה ואליה הצטרפה המנורה של ניהול המנוע(epc).

המוסכניק טוען שאין קשר למוח או לקלאצ׳ים אבל הוא לא יודע מה הבעיה ! עכשיו לא מן הנמנע לאשפז את האוטו ולהתפלל שלא לצאת עם נזק כספי .

פורסם

איך לעזעזל זה קורה ברכבים חדשים?!

הרכבים המדוברים ידניים או גיר dsg‏?‏

מדהים אותי שאנשים משלמים כל כך הרבה כסף וזה מה שקורה לרכבים שלהם והשיטת מצליח של המכונאים עוד יותר מקוממת! איך אין להם ידע בפתרון התקלות? מחליפים חלקים סתם , ואני בטוח שהחלקים "כמעט חדשים" העלה מגיעים לרכבים אחרים אחר כך...

ועכשיו לך תקנה רכב יד שנייה בלי אחריות מקונצרן וואג

פורסם

האם מעבר ממוסך מורשה אחד למורשה אחר אפשרי ?

לאחר כל התקלות שציינתי בפתיחת השרשור, התקשרתי למוסך ונקבע לי תור ליום חמישי האחרון.

נאמר לי מפורשות שהבית מצמדים הגיע .

נאמר לי להגיע בבוקר מוקדם .

הגעתי בבוקר כפי שנקבע, הסתבר שאני לא רשום במערכת והחלק כלל לא הגיע .

ניסיתי לברר איך ייתכן שנציג החברה אומר משהו והמוסך לא עומד בהתחייבות

התשובה ששמעתי: סליחה...

כביכול החלק הוזמן ורק מחר יידעו באיזה יום הוא יגיע למוסך .

אני רוצה לעבור למוסך אחר

האם יכל להיות שיחייבו אותי בעלויות המשלוח של החלק ממוסך אחד לאחר ?

גם אני מצטרף באופן רשמי למאוכזבי השירות במוסכי צ'מפיון!!!

• תוכן חדש...