Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז בעצם הימין הוא זה שמכתיר את כל אותם "מובילי דעה" שמאלנים כדי לעשות דמוניזציה לשמאל ולהעצים את הפילוג.

מעניין אם זה עובד גם לצד השני.

עריכה:

בעצם, הציטוט שהוצא מהקשרו של הרב הצבאי הראשי בעיתון מראה שכן, לא רק הימין מנסה לפלג את העם.

אין תקווה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מלבד אמילי מוגרבי ("איזה מזל שהיה פיגוע בתל אביב ככה יותר סיכוי שמתו שמאלנים"), קשה לי לחשוב על אושייה ימנית איזוטרית חסרת חשיפה שהוכתרה וקיבלה גינויים מפוליטיקאים על בסיס אמרות מפגרות גרידא.

והמקרה שלה... לא יודע, נראה לי "טיפ'לה" יותר חריג מאשר אורשר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מהלך שעות הערב התקיימה תהלוכת תמיכה בחייל צהל אלאור עזריה בה לקחו חלק כמה עשרות בני נוער אשר צעדו מכיכר הבימה לכיוון קריית הממשלה.

בקרבת קריית הממשלה הופתעו משתתפי התהלוכה על ידי חמישה חשודים שהסתירו את פניהם כאשר אחד מהם מתיז לעבר הצועדים גז מדמיע.

החשודים נעצרו על ידי המשטרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אריות" כבר תפוס, הם יצטרכו לחשוב על חיה אחרת.

פורסם

הדובים של זהבה?

*drop the mic*

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

במקום לדבר על החיים עצמם :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הדובים של זהבה?

*drop the mic*

nice.

פורסם
מהלך שעות הערב התקיימה תהלוכת תמיכה בחייל צהל אלאור עזריה בה לקחו חלק כמה עשרות בני נוער אשר צעדו מכיכר הבימה לכיוון קריית הממשלה.

בקרבת קריית הממשלה הופתעו משתתפי התהלוכה על ידי חמישה חשודים שהסתירו את פניהם כאשר אחד מהם מתיז לעבר הצועדים גז מדמיע.

החשודים נעצרו על ידי המשטרה.

אני מבין שהמשטרה לא יכולה לדאוג לשלומם של הצועדים.

לכן אני מצפה מהמשטרה למנוע צעדות כאלו, אשר פוגעות ברגשות הסמולנים ומסכנות את פעילי הימין.

שילמדו ממשטרת באר שבע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
אני מבין שהמשטרה לא יכולה לדאוג לשלומם של הצועדים.

לכן אני מצפה מהמשטרה למנוע צעדות כאלו, אשר פוגעות ברגשות הסמולנים ומסכנות את פעילי הימין.

שילמדו ממשטרת באר שבע.

ממה שהבנתי, המשטרה לא "מנעה" את הצעדה, אלא העבירה אותה לכבישים פחות מרכזיים. המארגנים הם אלו שהחליטו לבטל את הצעדה עקב כך, ולהפוך אותה להפגנה.

אני לא אתווכח לגבי הצורך שלהם לצעוד דווקא בכביש הכי מרכזי בבאר שבע בשעות העומס, אבל בתור תושב באר שבע לשעבר, אני יכול להגיד לך שאם היו סוגרים לי את רגר בחמישי אחר הצהרים (או למען האמת בכל אחר צהרים אחר באמצע השבוע) בגלל הפגנה, הייתי מקלל את האמהות של כל אחד ואחת בהפגנה הזאת, עד האחרונה שבהן ללא יוצא מן הכלל.

יותר מזה, לא רק שזה לא היה גורם לי להזדהות איתם ועם המטרות שלהם, אלא להיפך. ולא משנה אם זה מצעד הגאווה, מצעד להב"ה או המצעד של מעריצי מלחמת הכוכבים.

אגב, למה להם ללמוד ממשטרת באר שבע, כשהם יכולים ללמוד הרבה יותר מתחנות אחרות באזור ירושלים והצפון, שם פוסלים על ימין ועל שמאל הפגנות, מחאות וכניסה למקומות שונים של יהודים, כל זאת על מנת לא לעצבן או לפגוע חלילה ברגשותיהם של שכנינו העדינים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

כי הומואים צועדים ברחבי באר שבע זה אחד לאחד יהודים שצועדים בישוב ערבי, בעודם שרים את מיטב שירי ״מוות לערבים״.

גאון, גאון האדם הראשון שהבין שכל ויכוח אפשר לרדד לסימטריה - מבוססת - התקרבנות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עדיף שנאה עצמית, נכון?

הרי הומואים צועדים זה ליברליזם ופתיחות (ואני לא טוען אחרת, שיהיה להם בכיף), אבל יהודים צועדים זה בהכרח שירי "מוות לערבים" ופרובוקציה מכוונת?

אז אולי נתפשר, ושהומואים יהודים יצעדו בישוב ערבי (גם לא חייב דגלי ישראל, העיקר שיהיה קרנבל ססגוני, כהרגלם), הולך?

תזכיר לי אגב, אם במקרה ידוע לך, איפה ומתי התקיים מצעד הגאווה האחרון בישוב ערבי?

פורסם

חוץ מזה, שהמשטרה כן מאבטחת צעדות באום אל פאחם ומזרח ירושלים.

שלא לדבר על החיילים ששומרים על שלומם של יהודים שחייבים לגור באמצע חברון.

הטיעון השני שלך בכלל לא רלוונטי. לא הסיתו את הצעדה לרחובות צדדיים כדי למנוע עומס, אלא כדי למנוע פגיעה ברגשות של אנשים עדינים, שעלולים לנהוג באלימות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...