Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
למה באמת לא מספחים את השטחים האלה?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומנם אני בטוח שעברתי בכמה (עשרות) עמודים את נושא השאלה אבל אענה בכל זאת.

כי אז יצטרכו לאזרח את האוכלוסיה, לתת לה זכות הצבעה, ייצוג בכנסת, ביטוח לאומי, תשתיות, שיטור באוכלוסיה מאוד בעייתית, מס הכנסה, ארנונה, רישוי רכבים, מיעוט ערבי פתאום יגדל פי כמה (וזה כבר לא יסתדר עם קונספט מדינה יהודית), לחפש הצדקה לתקציב ביטחון מנופח, אין "כיבוש" להיאבק בו (זה לשמאלנים), ועוד כל מיני דברים שאני לא מצליח להיזכר בהם כרגע.

אף אחד לא רוצה את זה, יותר מדי טוב לכולם עם המצב הנוכחי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אומנם אני בטוח שעברתי בכמה (עשרות) עמודים את נושא השאלה אבל אענה בכל זאת.

כי אז יצטרכו לאזרח את האוכלוסיה, לתת לה זכות הצבעה, ייצוג בכנסת, ביטוח לאומי, תשתיות, שיטור באוכלוסיה מאוד בעייתית, מס הכנסה, ארנונה, רישוי רכבים, מיעוט ערבי פתאום יגדל פי כמה (וזה כבר לא יסתדר עם קונספט מדינה יהודית), לחפש הצדקה לתקציב ביטחון מנופח, אין "כיבוש" להיאבק בו (זה לשמאלנים), ועוד כל מיני דברים שאני לא מצליח להיזכר בהם כרגע.

אף אחד לא רוצה את זה, יותר מדי טוב לכולם עם המצב הנוכחי.

יש את הפן הכלכלי, נושא הדמוגרפיה והדבר הכי חשוב- ברגע שתספח את השטחים האלה יהיה חרם מיידי על כל היצוא של ישראל והאמריקאים לא יעשו כלום כדי למנוע את זה.

פורסם

חרם אולי יהיה ואולי לא, אבל כנראה שגם סיפוח מלא לא.

לדבר זה קל, לסמן את כל מי שלא מסכים איתך כבוגד זה גם קל. לעשות זה קצת יותר קשה, אז נשארים עם רסיס בישבן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סיפוח יהיה, מאד חלקי, סביב גושי ההתנחלות הגדולים. לא חושב שמישהו באמת מדמיין שיפנו את אריאל, אלקנה או אלפי מנשה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יבגני, לא יודע אם יחסת את את זה אליי, אני עדיין לא קראתי לאף אחד בוגד.

כמו שרומן אמר, גם בתרחיש המו"מ הכי מוטה שמאל שיהיה בישראל אף אחד לא יוותר/ יפנה את גושי ההתנחלויות הגדולים. למה עדיין לא סיפחו אותם לשיראל? אני חושב שלעשות את זה במשמרת של אובמה אכן יגרום לנו הרבה בעיות, לא יודע אם אצל הילרי/ טארמפ זה יהיה יותר פשוט אבל זה יצטרך להתבצע מתישהו.

פורסם

לא ממש פוליטי, אבל לא מצאתי שרשור אחר וזה קצת משתלב בשיח הזהויות שעולה פה מדי פעם.

מאמר מעניין של יובל נח הררי, על החשיבות של היהדות, בהיסטוריה של האנושות.

אמ;לק: דת זניחה למדי.

http://www.haaretz.co.il/magazine/the-edge/.premium-1.3013086

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חברה, ב-reddit היו נועלים אתכם כי הכתבות מאחורי paywall :)

הן מעניינות אך למרבית הפורום אין מנוי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

:) :)

יש איזה דרך לעקוף את זה, לא?

בזמנו מישהו כאן פירסם, אבל אני לא זוכר..

אגב, פינדר, נדמה לי שהטעון היותר נפוץ זה שיש משהו גנטי טוב יותר ביהודים, ובזכות זה כל כך הרבה זוכי פרס נובל וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נכנסתי לכתבה דרך פוסט מהפייסבוק, והיא הופיעה במלואה.

אבל מהלינק שפרסמתי כן אני לא יכול לקרוא...

בכל אופן, מה שצריך זה להחליף את החלק בurl בין ה il ל premium, כך שהלינק יראה בצורה הזו:

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-article/.premium****

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יבגני, הוא מתייחס לזה במאמר.

זה שילוב של מסורת של למידה, עם העובדה שהרבה תחומים היו מסוימים חסומים בפני יהודים באירופה, מה שדחף את היהודים החילונים למדע ומחקר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בלי לקרוא את הכתבה, ברור שהדת היהודית לא תשפיע יותר מדי על ההיסטוריה האנושית מהסיבה הפשוטה שהיא לא מסיונרית כמו הנצרות ושואפת לשנות את העולם כמו האיסלם.

אם כל האנשים בעולם יהיו העם הנבחר וכל המדינות שייכות לו, מה זה שווה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא.. אם כל המדינות יהיו יהודיות, יקומו רבנים עם שיגעון גדלות יותר גדול.

ויטענו, כי מדינה X לא מספיק יהודית... (למה זה נשמע לי מוכר)

האם זה מוכר לי, מ האיסלם ומופיע כמלחמות דת, בין זרם אחד לשני.

או אולי בישראל.. - התבלבלתי.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...