Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששמאלני שנחשב ל"מוביל דעת" אומר את זה מעצבן. כששמאלני פלוני פולט חרבון מילולי בפייסבוק זה זניח (בעיניי) באותה מידה שימני פלוני פולט חרבון מילולי בפייסבוק. מקווה שהבהרתי עצמי מספיק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אבל כאן אתה הרי סותר את עצמך -

כשהעלתי את יואב 'הצל' אליאסי בעבר, אמרת שזה זניח לחלוטין וחסר כל משמעות.

לעומת זאת, אורשר (גדי? גידי?) וגרבוז (יאיר?) שאם תיקח את כמות העוקבים שלהם תעשה על זה עצרת ותעלה בחזקת 5 עדיין לא תגיע למס' התומכים ב'צל' - אז הם, הם כן מובילי דעת?

דעת של מי?

מי הם בכלל...?

כששלמה ארצי או גילה אלמגור יאמרו/אומרים דברים מפגרים, אז סבבה - הם 'מובילי דעה שמאלנים' ואני לגמרי מסכים שיש לדברים שלהם משנה תוקף.

אבל אורשר? who the fuck is אורשר?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מתקן את דברי: גרבוז נאם בעצרת, אז למרות שאני לא יודע מי זה סביר להניח שיש מספיק שכן, והוא ניצל במה בשביל להעביר את דבריו כך שהטרוניה יותר ברורה לי.

אבל אורשר, NOBODY שפרסם סטטוס מטופש בפייסוש - זה לגמרי ספין פוליטי,

שעבד יופי טופי על האלקטורט.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה חדש כאן?

רומן אמר כבר מזמן שמבחינתו קיימים פרמטרים בהם כל חברי הכנסת אחד הם - לדוגמא כולם מושחתים, לכן אין מה לצפות מהם שלא יהיו מושחתים, ולכן לומר שX מושחת זה לא סיבה לפסול אותו כי כווולם מושחתים.

סולם בינארי.

היה לנו דיון שלם על זה לפני עשרות עמודים... KEEP UP!

לא הבנת. אני יודע שהוא חושב ככה, אני פשוט גורם לו להגיד את זה שוב ושוב כדי שגם אנשים אחרים ידעו :-P

הבדיחה הרווחת על אסטונים בקרב דוברי הרוסית היא שהם מאד איטיים. Cut him some slack.

שאגיד לך מה האסטונים חושבים על הרוסים? אתה לא תאהב את זה :wink:

כששמאלני שנחשב ל"מוביל דעת" אומר את זה מעצבן. כששמאלני פלוני פולט חרבון מילולי בפייסבוק זה זניח (בעיניי) באותה מידה שימני פלוני פולט חרבון מילולי בפייסבוק. מקווה שהבהרתי עצמי מספיק.

כן, אבל בפייסבוק יש הרבה הרבה יותר ימנים שפולטים חרבונים מילוליים משמאלנים שפולטים חרבונים מילוליים. חלק מהימנים האלה נהנים מעשרות ומאות אלפי עוקבים (אגב, בניגוד לאור אני לא חושב שלצל יש באמת מאות אלפי עוקבים. חותם לך שיותר מחצי מהם מגיעים מהודו או פקיסטן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאגיד לך מה האסטונים חושבים על הרוסים? אתה לא תאהב את זה

:wink:

ספין מטורף - בהתחשב בכך שאני יהודי, אני מניח שאסטונים (כמו יתר הבאלטים) אומרים דברים גרועים הרבה יותר על יהודים, כך שלא נורא מה שהם חושבים או אומרים על הרוסים :)

כן, אבל בפייסבוק יש הרבה הרבה יותר ימנים שפולטים חרבונים מילוליים משמאלנים שפולטים חרבונים מילוליים. חלק מהימנים האלה נהנים מעשרות ומאות אלפי עוקבים (אגב, בניגוד לאור אני לא חושב שלצל יש באמת מאות אלפי עוקבים. חותם לך שיותר מחצי מהם מגיעים מהודו או פקיסטן).

חוץ מזה שאתה אומר דבר והיפוכו, אתה ואור קצת מתעלמים ממה שאני טוען - גם אם תצא מתוך הנחה שהצל הוא מוביל דעה ימני (כי לדעתי הוא פשוט מיחצן את עצמו, ומצליח לא רע. יותר טוב מראפ), התומכים שלו הם בדיוק אותם nobodys.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זהירות רוני, don't let your mouth write checks that your ass can't cash...

(אגב, בניגוד לאור אני לא חושב שלצל יש באמת מאות אלפי עוקבים. חותם לך שיותר מחצי מהם מגיעים מהודו או פקיסטן).

אם זה נכון, אתה יכול בקלות להראות זאת: יותר מחצי זה אומר שסקירה זריזה תמצא לך דוגמאות למכביר (הרי "כל עוקב שני" לדבריך). אתה באמת "חותם לי" שזה המצב..?

Tread lightly

8)

פורסם

אז כשמוביל דעה ימני אומר שטות, כל רבבות התומכים הם nobodies - בקטנה, לא חשוב ולא מעניין.

כשמוביל דעה שמאלני אומר שטות, כל עשרות(?) התומכים מייצגים מגמה מטרידה.

לאורשר אגב, לא ראיתי תמיכה בכלל (שוב, פיד שמאלני), גינויים מקצה לקצה. הכי הרבה תמיכה שראיתי זה "מה שהוא אמר זה גועל נפש אבל זה לא הגיוני לפטר אדם כי הוא התבטא ככה בפייסבוק פרטי" (נזכיר שהוא לא קרה לאקט אלים או משהו בסגנון, פשוט התבטא כמו פוץ).

נו טוף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי הביא את הקשקוש שלו לידיעת הציבור? זה צבר תאוצה בזכות הטמטום של עצמו או שאיזה דף של חבר כנסת עם המון עוקבים החליט לתת לזה במה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מתעלמים, פשוט לא מסכימים. אתה חושב שאם יש 100000 ימנים כאלה בפייסבוק מול 100 שמאלנים (המספרים סתם לצורך הדוגמא) אז אין הבדל בגלל שכולם הם nobodys. אני טוען שההפרש כל כך גדול שזה מצביע על מגמה בעייתית מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מי הביא את הקשקוש שלו לידיעת הציבור? זה צבר תאוצה בזכות הטמטום של עצמו או שאיזה דף של חבר כנסת עם המון עוקבים החליט לתת לזה במה?

מה נראה לך ....?

(יש לו 60 לייקים בפייסבוק על הפוסט הזה, אני נוטה להאמין שלא משם צמחה הויראליות)

פורסם

מישהו פה קרא על \ הקשיב לשיחות של אבי החייל שירה במחבל עם המגד שלו, בתקופה שלפני האירוע?

מעניין איך זה שעד עכשיו לא ביקשו לבדוק באמת את מצבו הנפשי (או שאולי כן ואני לא עוקב?).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קראתי ולא הבנתי מה קו ההגנה החדש.

עד עכשיו זה היה: הבן שלי הוא חייל גיבור שנהג כפי שצריך לנהוג

עכשיו זה, הוא לא נהג כשורה, אבל זה בגלל שהמפ התנכל לו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין לי מושג מה קו ההגנה שלהם.

אני עדיין בטוח שהוא לא היה נשפט בכלל, אם הסרטון לא היה מתפרסם.

ועם זאת, המינימום שמגיע לו זה לבדוק את המסביב - מצבו הנפשי, ההתאמה שלו באופן כללי לשירות שם, אולי עוד כל מיני פרמטרים דומים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זהירות רוני, don't let your mouth write checks that your ass can't cash...

אם זה נכון, אתה יכול בקלות להראות זאת: יותר מחצי זה אומר שסקירה זריזה תמצא לך דוגמאות למכביר (הרי "כל עוקב שני" לדבריך). אתה באמת "חותם לי" שזה המצב..?

Tread lightly

8)

תקן אותי אם אני טועה אבל אני לא חושב שאני יכול לראות מהיכן מגיעים עוקבים של עמוד מסוים.

חוצמזה אל תתפוס אותי במילה. אולי זה לא כל עוקב שני. אבל לא הבנתי איך אתה יכול לראות את זה מסקירה זריזה.

ככל הידוע לי, שיטה אפשרית לגלות עוקבים מזויפים היא לפי מידת המעורבות שלהם, כלומר כמה אנשים עושים like או share באופן קבוע להודעות של העמוד. לא עשיתי השוואה ישירה מול עמודים אחרים אבל יהיה מעניין לעשות.

מעבר לזה, יש לי כמה חברים שמאלנים להחריד שעשו לייק לעמוד כדי לקבל את הפיגור התורן. מניח שיש יחסית הרבה כאלה במקרה הזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני עדיין בטוח שהוא לא היה נשפט בכלל, אם הסרטון לא היה מתפרסם.

פה תרשה לי לחלוק עליך. אני די בטוח שהוא היה נשפט בהליך משמעתי ואפילו סיכוי סביר שהיה מודח משירות קרבי. מה שלא היה קורה, זה מחול השדים הפוליטי והתיק הפלילי, ואני עדיין סבור שאין לו מקום במקרה זה. זה לא אומר שאני חושב, לפני שכל מקהלת בצלם תקפוץ עלי פה, שהוא נהג כשורה, אבל יש הבדל מאד גדול בין לא נהג כשורה ונענש על זה לבין אישום פלילי, כשזה בנסיבות העניין.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...