Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני פורש בגלל הטעונים שלך. בגלל זה הפסקתי לענות על זה איזה שלושה ימים לפני שהעלת את הטענות המוחצות שלך (וזה עלול להפתיע אותך, אבל לי הן לא מחדשות דבר - אני נוהג לקרוא לפני שאני מגבש דעה בנושא כזה או אחר).

הניתוח הפסיכולוגי שאתה נותן הוא שלך ושלך בלבד והוא לא רלוונטי לשום דבר ממה שכתבתי, מצטער.

אתה חושב שזה שאיילת שקד מעידה על עצמה כמי שמדחיקה רגשות זה טוב? מעולה לך.

חבל שתחת אותם שלושת המנהיגים שאתה מזכיר, פעלו עשרות אלפי משתפים, שהתכונה הכי חשובה לביצוע עבודתם הייתה הדחקת הרגש, בסגנונה של שקד - "המטרה מקדשת את האמצעים", קראו לזה במקום אחד. במקום אחר, המשורר הלאומי טען שאילו מאנשים כאלו היו מכינים מסמרים, היה מדובר במסמרים הכי חזקים ויציבים בעולם. מניח שהכוונה ברורה.

חבל גם שאזכור העדר הרגישות של שקד הגיע לא כ"סתם" הערה על התאמתה לתפקיד שרת המשפטים, אלא בתוך קונטקסט די ברור של תוכניותייה ביחס לכל מי שהוא לא יהודי - כשר, כאן בארץ ישראל.

הנה, גם הויכוח הזה הסתיים, בשעה 11:10, ב18.5.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
כן, אני פורש בגלל הטעונים שלך. בגלל זה הפסקתי לענות על זה איזה שלושה ימים לפני שהעלת את הטענות המוחצות שלך (וזה עלול להפתיע אותך, אבל לי הן לא מחדשות דבר - אני נוהג לקרוא לפני שאני מגבש דעה בנושא כזה או אחר).

ועדיין בכל זאת אתה פולט שטויות, כמו למשל שהמדינה לא בודקת מי פליט ומי לא נכון?

או במילים אחרות - לא עבד לך, תפסתי אותך בחירטוט, אתה ממש לא קראת.

הניתוח הפסיכולוגי שאתה נותן הוא שלך ושלך בלבד והוא לא רלוונטי לשום דבר ממה שכתבתי, מצטער.

אתה חושב שזה שאיילת שקד מעידה על עצמה כמי שמדחיקה רגשות זה טוב? מעולה לך.

אין ניתוח פסיכולוגי, בהגדרה השלטונות הקומוניסטיים הם מנותקים מרגש באופן קיצוני.

אני חושב שתפקיד משפטי מצריך הדחקת רגשות - אני חושב שזה רע מאוד "להרוג את ההורים ולבקש רחמים כי אתה יתום", או לבצע עבירות פליליות ולתרץ זאת בילדות עגומה או במחסור כלכלי.

חבל שתחת אותם שלושת המנהיגים שאתה מזכיר, פעלו עשרות אלפי משתפים, שהתכונה הכי חשובה לביצוע עבודתם הייתה הדחקת הרגש, בסגנונה של שקד - "המטרה מקדשת את האמצעים", קראו לזה במקום אחד. במקום אחר, המשורר הלאומי טען שאילו מאנשים כאלו היו מכינים מסמרים, היה מדובר במסמרים הכי חזקים ויציבים בעולם. מניח שהכוונה ברורה.

תחת שני מנהיגים התכונה החשובה ביותר הייתה הדחקת הרגש, אצל השלישי המדובר הפוך - הוא עלה לשלטון והמשיך לשלוט וחוקק חוקי גזע - הכל על סמך ניגון על הרגש, לא על הדחקתו!

אני מקווה שאני לא מגלה לך כלום שהוא קיבל קולות על בסיס "היהודים לוקחים את העבודות, הם עשירים כולם, הם שולטים בבנקאות, הם אחראים לחרפת ורסאי" (הסכם ורסאי).

חבל גם שאזכור העדר הרגישות של שקד הגיע לא כ"סתם" הערה על התאמתה לתפקיד שרת המשפטים, אלא בתוך קונטקסט די ברור של תוכניותייה ביחס לכל מי שהוא לא יהודי - כשר, כאן בארץ ישראל.

הנה, גם הויכוח הזה הסתיים, בשעה 11:10, ב18.5.

איזה תוכניות זה בדיוק?

התוכניות שאני שמעתי הן על חיזוק הדמוקרטיה ע"י החלשת אחד הגורמים הכי אנטי דמוקרטיים שקיימים אצלנו, ועוד בלעג קוראים לו "כלב השמירה של הדמוקרטיה" כאן בשרשור.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועדיין בכל זאת אתה פולט שטויות, כמו למשל שהמדינה לא בודקת מי פליט ומי לא נכון?

או במילים אחרות - לא עבד לך, תפסתי אותך בחירטוט, אתה ממש לא קראת.

אפשרות נוספת: תחזור אחורה ותגלה שהטענה שבקשות של פליטים לא נבדקו עד סוף 2013 היא לא "חירטוט" שלי, אלא טענה שהועלתה בפס"ד של בג"צ.

משם תחזור למסמך של סופר ותקרא ש-"אין להשוות את ישראל לאירופה או ארה"ב", ש-"ישראל נלחמת כדי להיות ביתו היחיד של העם היהודי", ש-"בטחונה של ישראל חשוב יותר מניירות שנחתמו באו"מ". עוד תוכל לראות שגם הוא לא מכחיש שיוצאי אריתראיה וסודן זכאים להגנה קולקטיבית ואין לגרשם בחזרה לארץ מוצאם, אלא שאותו זה לא מעניין כי "מדינה יהודית".

ועכשיו תחבר את שני הדברים, ותראה שהמסמך נכתב על ידי בעל אג'נדה ברורה. למעשה, המסמך הזה פשוט מתכתב עם מה שאני טענתי לאורך כל הויכוח: בישראל אין מקום לזרים. לרוב לא נעים להודות בכך, כי הרי "לקח מהשואה", אז מחפשים הסברים ותרוצים. אבל אם מרדדים את זה, נשארים בדיוק עם מה שסופר אומר - כאן אין מקום לזרים והשאר זה תרוצים. ושוב יתכן שזה נכון. בפעם העשירית, איש לא מונע מישראל לסגת מחתימתה על אמנת הפליטים, אלא שזה לא ייעשה.

לגבי שלושת הפסקאות האחרות שכתבת - שתיים מתוכן לא רלוונטיות (וגם לא נכונות, כרגיל) לכלום, וגם אין בהן תוכן. האחרונה גם לא טובה בהרבה. אתה יכול בדיוק כמוני לפתוח את הראיון עם שקד ולקרוא שם על ה-"אני מאמין" שלה.

פורסם
אפשרות נוספת: תחזור אחורה ותגלה שהטענה שבקשות של פליטים לא נבדקו עד סוף 2013 היא לא "חירטוט" שלי, אלא טענה שהועלתה בפס"ד של בג"צ.

מסוף 2013 עברו יותר משנה וחצי - די והותר זמן לכל המסתננים להגיש בקשות, ובכל זאת ראש רשות האוכלוסין אומר שהם לא עובדים במלוא ה-Capacity - כי אין להם מספיק בקשות, ומגישים להם רק 40 בחודש, מתוך כוונת מכוון לעכב את זה ככל הניתן.

משם תחזור למסמך של סופר ותקרא ש-"אין להשוות את ישראל לאירופה או ארה"ב", ש-"ישראל נלחמת כדי להיות ביתו היחיד של העם היהודי", ש-"בטחונה של ישראל חשוב יותר מניירות שנחתמו באו"מ". עוד תוכל לראות שגם הוא לא מכחיש שיוצאי אריתראיה וסודן זכאים להגנה קולקטיבית ואין לגרשם בחזרה לארץ מוצאם, אלא שאותו זה לא מעניין כי "מדינה יהודית".

הגנה קולקטיבית היא רלוונטית עד להגשת בקשה לפליטות - לא יותר מזה, אלא שזה ניצול של החור בין הכיסאות, אולי צריך לחוקק חוק שמי שנכנס לארץ חייב להגיש בקשה עד חודש מכניסתו לארץ, אחרת זהו ויתור על ההגנה הקולקטיבית.

אני ארשום שוב למקרה שאתה שוב לא רוצה להבין - הגנה קולקטיבית היא לא מעמד פליטות! היא מעמד ביניים שנועד לספק הגנה עד להגשת בקשה ובדיקתה! לא פחות, לא יותר. אנשים שמושכים שנים את ה"הגנה הקולקטיבית" יודעים שבבדיקה יתגלה שאינם פליטים, ולכן ההגנה הקולקטיבית היא המטרה שלהם.

ועכשיו תחבר את שני הדברים, ותראה שהמסמך נכתב על ידי בעל אג'נדה ברורה. למעשה, המסמך הזה פשוט מתכתב עם מה שאני טענתי לאורך כל הויכוח: בישראל אין מקום לזרים. לרוב לא נעים להודות בכך, כי הרי "לקח מהשואה", אז מחפשים הסברים ותרוצים. אבל אם מרדדים את זה, נשארים בדיוק עם מה שסופר אומר - כאן אין מקום לזרים והשאר זה תרוצים. ושוב יתכן שזה נכון. בפעם העשירית, איש לא מונע מישראל לסגת מחתימתה על אמנת הפליטים, אלא שזה לא ייעשה.

לכל אחד יש אג'נדה, ובכל זאת, כמה פעמים התלוננת שהטענות שלי אינן משפטיות? שאני לא משפטן ועדיין מביע דעתי? אז קיבלת את אותן טענות, מגובות, מפי משפטנים. למה לטענות ה"משפטיות" המצוצות מהאצבע של אס"ף אין אג'נדה? על מי אתה עובד?

הסיפא של דבריך מעניינים, אולי זה אומר שהאיחוד האירופי נסוג מחתימתו על אמנת הפליטים? כי יש תוכנית להגביל לכל האיחוד האירופי עד 20K פליטים בשנה.

אולי זה אומר שבריטניה נסוגה מחתימתה?

משרד הפנים הבריטי כבר הגיב לרעיון ואמר שהתוכניות לחלוטין לא מקובלות, וכי מאמצי האיחוד צריכים להתמקד בעצירת המבריחים. "לבריטניה יש היסטוריה מכובדת של מתן מקלט לאלו שזקוקים לו, אבל אנו לא מאמינים שמערכת מנדטורית של יישוב מחדש היא הפתרון", אמר דובר המשרד. "אנו נתנגד לכל הצעה של הנציבות להצגת מכסה לא התנדבותית".

או שמא רק כשמדובר על ישראל אז מעלים את הטענות השטותיות האלה?

לעניין אמנת הפליטים - היא גם אינה מחייבת ואינה קובעת קריטריונים ספציפיים, היא כן קובעת שלמדינה יש

פררוגטיבה -

חוקי ההגירה של אותה מדינה עולים במדרג על אמנת הפליטים, והמדינה הקולטת היא שתקבע את הקריטריונים לקבלת תעודת פליט.

כלומר אם מחר מדינת ישראל מחליטה שאין קריטריונים המאפשרים קבלת תעודת פליט - אין התנגשות עם אמנת הפליטות של האו"ם.

לגבי שלושת הפסקאות האחרות שכתבת - שתיים מתוכן לא רלוונטיות (וגם לא נכונות, כרגיל) לכלום, וגם אין בהן תוכן. האחרונה גם לא טובה בהרבה. אתה יכול בדיוק כמוני לפתוח את הראיון עם שקד ולקרוא שם על ה-"אני מאמין" שלה.

הפסקאות שלי נכונות בהחלט, רק אצלך בעולם יבגני הנאצים לא עשו מניפולציה על רגשות ההמונים כדי לזכות בבחירות או להעביר בשקט את חוקי נירנברג.

לגבי שקד - מעניין מתי תבין שאני לא מתכוון לעשות בשבילך את העבודה? יש לך טענה? תעלה אותך בעצמך ותגבה אותה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אייל, אתה כ"כ מאמין ונאחז בסטריאוטיפים החיוביים של עם ישראל שיש לך, שגם חבל לי לשבור את זה ברמה האישית, וגם זה בערך כמו להתווכח עם חרדי מבני ברק על קיומו של האל - בזבוז זמן מוחלט. אגב, יש עוד משפט חכם שאני ממליץ לך בחום לאמץ - "אם אני לא מבין מה כותבים, אז אני לא זורק תגובות. חבל על המקום באינטרנט, שיגמר מתישהו".

ארקו, סבבה. אני ארד מהאולימפוס. הטענות החוזרות על הבן של הדוד שלך מאוד רלוונטיות למשהו ממה שאמרתי. הרי כתבתי לפחות 40 פעמים שיש לשלוח את האפריקאים דווקא לדרום תל אביב. או שאולי בעצם תהיתי כמו כולם למה זה קורה, וגם נתתי את ההסבר,כפי שניתן בכנסת.

חברים יקרים, אני מבין שמבחינתכם ברגע שמישהו מעז לפקפק בכך שכל האפריקאים שכאן הם מהגרי עבודה, שנשלחו לכאן על ידי סמולנים מרושעים עם קרניים (מישהו אמר הפרוטוקולים של זקני ציון), בסבסוד מדינות אויב נאציות, זה אומר אוטומטית שלאותו המישהוגם לא מפריע המצב בדרום תל אביב,הוא חי על האולימפוס ואדיש לסבלם של כל היהודים בעולם.

אני מבין שהתרגלם לירות תגובות אוטומטיות, בלי לקרוא. בכל זאת, אם תשדלו מדי פעם לקרוא את הכתוב, ולא לירוק תגובות טוקבקיות, אני בטוח שלכולנו יהיה ויכוח הרבה יותר נעים ופורה.

מדוייק.

בלי קשר לכן פליטים לא פליטים, רוב הטענות שעלו כאן רפטטיביות בטירוף, ולא קשורות בכלל לשום דבר. תגובה אחת או שתיים מעל זו שציטטתי מראות זאת שחור על גבי לבן. ממש כמו להתווכח עם אדם דוגמטי שיודע לחזור על מנטרה אחת בלי קשר למה שהצד השני אומר.

(למען הסר ספק, אני לא מדבר על m3x - שעם רוב דעותיו איני מסכים אבל הוא לפחות מגיב לגופו של טיעון. אני מדבר על התגובות סטייל 'לך תגור בת"א ואז תדבר', כאילו לא נאמר כאן איזה 16 פעמים שיש שם בעיה חמורה ושחייבים לטפל בה, ושהויכוח הוא על איך ולא על האם​)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

כמה פעמים התלוננת שהטענות שלי אינן משפטיות? שאני לא משפטן ועדיין מביע דעתי? ?

לא התלוננתי על זה שאתה מביע דעתך. התלוננתי על הנחרצות שבה אתה קובע שכל דבר שאתה מאמין בו הוא נכון ודברי אלוהים חיים.

זוכר ממה התחיל הויכוח? מזה שאני טענתי שבגצ מנסה ליישר קו כדי שישראל תתנהל כמו מדינות מערביות, ועבור אנשים רבים זה הופך אותו ל"הזוי". אז הנה, גם המסמך שהבאת להצדקת דבריך טוען את אותו הדבר בדיוק. זה לא בג"צ הזוי. צר לי. באמת, באמת שאין עוד מה להרחיב בנושא.

לעניין אמנת הפליטים - היא גם אינה מחייבת ואינה קובעת קריטריונים ספציפיים

הוא שטענתי על גבי חמישה עמודים. שוב, איש לא מפריע למחוקק הישראלי לקבוע שכאן אין כזה דבר פליטים. נדמה לי שכבר כתבתי אפילו בתגובה הקודמת אני באמת לא יודע איך לנסח את זה בצורה טובה יותר.

מעניין מתי תבין שאני לא מתכוון לעשות בשבילך את העבודה?

נתתי קישור לראיון איתה כבר בציטוט. אתה לא רוצה לקרוא? אל תקרא. רק למה אתה מגיב, אם אתה לא מבין על מה מדובר? כשאתה מקשר למסמכים ו"דוחף" אותי להגיב, המינימום שאני עושה זה לקרוא אותם. אתה לא חושב שראוי שתנהג כך בעצמך?

גם קצת אירוני הניסיון המתמיד הזה "לדרוש" ממני "גיבוי" לכל משפט. סתם, לדוגמא, את המושג sonderweg שמעת בחיים שלך?

עריכה קצרה: אוריו, אתה צודק בהחלט לגבי אופי הויכוח. לצערי זו שיטה. לצערי אני כל פעם נגרר לזה מחדש, למרות שזה בזבוז זמן מוחלט.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם

אני לא נוטה לתגובות של "לך תגור ואז תדבר", אבל ברור לי בהחלט מאיפה הן מגיעות - מהתפיסה שאצל חלק מהאנשים "אנחנו חייבים לעזור לאפריקאים" (אבל NIMBY).

שאם זה היה במקומם - הם היו מדברים אחרת, וזה הגיוני וסביר, במיוחד אם מתחשבים בעובדה שאחת מפעילות דרום ת"א הקולניות ביותר היא מאנשי מר"צ בעברה, והיום כשזה IMBY עבורה - היא פתאום מבינה למי מר"צ דואגים.

והיא גם מתייחסת לטענת ה"איך לטפל ולא האם לטפל":

בואו נדבר על הקור השורר במתקן חולות ובאותה הזדמנות גם נדגיש את המצוקה של תושבי דרום תל אביב ונגיד שזה לא הפתרון, אומרים האנשים הטובים בחדר המצב. ומי שיעשה את ההקשר הברור של אשמה ואחריות יעשה בדיוק מה שמצפים ממנו.ככה כל הזמן. כל הנטל המוסרי של המלחמות באפריקה ומחנות העינויים בסיני וכלא סהרונים ומתקן חולות והדשא הרטוב בגינת לווינסקי וחדרי המדרגות הקפואים בנווה שאנן והמסכנות האינסופית שמשדרים אמצעי התקשורת והקמפיינים האינסופיים של אומללות אחת ויחידה, חד-צדדית וחד-גונית, כל הנטל המוסרי הזה מוטל על כתפיהם המרוסקות של תושבי דרום תל אביב כולם או של מי שעומד בחזית מאבקם. (ואני מצטטת מדבריו של אבי מחדר המצב: ״ועוד איך אחראים, שלא לדבר עלייך אישית. מי שהילכו אימים על פוליטיקאים כדי שיצביעו על המשך הכליאה והמשך ההתעללות, מי שחיבלו בכל ניסיון להגיע לפתרונות בהם שתי האוכלוסיות מידברות זו עם זו ותובעות יחד פתרונות מהממשלה, אל יזילו כאן דמעות תנין.״ תודו שהוא מחמיא לי.)

כי לא די שהתייצבו לצד מי שהפכו את השכונות שלנו למתקני שהייה בלי לבקש רשות ובלי לקבל הסכמה, לא די שעזרו לקחת מאיתנו את הזהות והביטחון ותחושת הערך העצמי, הם גם צרבו במצחנו אות קין של גזענים וחסרי חמלה והטילו עלינו את האחריות המוסרית לגורלם של המסתננים, בעוד הם שומרים על עצמם נקיי כפיים מחוץ לתמונה.

שזה במילים יפות יותר "מי שדואג לאפריקאים שייתן דוגמה ויקח 2-3 אליו הביתה ולא ידאג להם כל עוד הם יושבים בדרום ת"א".

מתחת למסיכה הצינית של דאגה לזכויות אדם יש אג׳נדה מאורגנת המשומנת בהרבה מאוד כסף. למענה מותר ואף רצוי שאנשים יישנו בגינות ויקפאו מקור וייזרקו בחדרי מדרגות מאשר שיקבלו מיטה ומזון בחולות. העובדה שמתקן חולות מציע איכות חיים גבוהה בהרבה מכל מחנה פליטים אחר אינה רלוונטית. העובדה שבשל ההתנגדות העזה לחולות נותרו ברחובות אנשים חולים ופגועים בנפשם שיכלו לקבל מחסה וטיפול אינה רלוונטית. העובדה שבשל הכרסום המתמיד בחוק ההסתננות נשארו בשכונות אנשים המסוכנים לעצמם ולסובבים אותם אינה רלוונטית.מתחת למסיכה הצינית של דאגה לזכויות אדם יש אג׳נדה מאורגנת המשומנת בהרבה מאוד כסף. למענה מותר לרסק את שכונות דרום תל אביב, להכפיש את תושביהן, למצוץ את משאביהן, לשקר, לרמות, להמציא סיפורים. העובדה שמדובר במהגרי עבודה ולא בפליטים אינה רלוונטית. העובדה שהמסתננים ממררים את חיי התושבים ומגרשים אותם מבתיהם אינה רלוונטית.

מתחת למסיכה הצינית של דאגה לזכויות אדם יש אג׳נדה מאורגנת המשומנת בהרבה מאוד כסף. למענה מותר לשקר במצח נחושה, בלי למצמץ ובעיקר בלי ללמוד כלום מן העבר. כי זה מה שאמר אבשלום וילן ממרצ בשנת 2007: ״מדובר פה על 288 איש, ומפחידים אותנו שמחר זה יהיה זרם של אלפים ועשרות אלפים…״

דוגמה למשל:

וילן גם התחייב לקלוט את 300 המסתננים לקיבוצים. ובכן, כיום מתברר שהאזהרות המעיטו בסכנה. ומאז זרמו עשרות אלפי מסתננים למרכזי הערים. ב 2012 הצהיר אבשלום וילן על נכונות הקיבוצים לקלוט 8,000 מסתננים. אך מצד שני הקיבוצים מסרבים לקלוט אפילו מסתנן אחד. ראשי הקיבוצים מתעלמים מהכלל המוסרי: "נאה דורש נאה מקיים". סירובם של הקיבוצים לקבל מסתננים לא מונע מהם לתמוך ב"תעשיית החמלה": ארגוני שמאל קיצוניים הקשורים לקרן לישראל חדשה שמסייעים למסתננים. הקיבוצים סייעו למשל בארגון הצעדה של המסתננים ממתקן חולות לירושלים. לארגונים אלה יש אג’נדה ברורה ומהלכים באקדמיה.

מעורבות המסתננים בהפגנות ובאירועים אלימים ( כמו בקיבוץ כנרת ב 21/12/13 ), רק מרמזת על הצפוי בעתיד, אם הם ישתקעו ויקימו כאן את ביתם.

מטיפי המוסר לא צריכים להטיף לנו "לאהבת הגר". כולנו מאמינים שישראל חייבת לטפל באנושיות בכל אדם, אפילו הוא מסתנן פולש. אך לא נסכים לוותר על מדינתנו. איננו חייבים להכיל את המסתננים במרכזי הערים. איננו חייבים להעניק להם זכויות אזרח, מעמד קבע או לספק להם תעסוקה.

הממשלה חייבת להחליט: אם הם פליטים יש להכניסם למחנה פליטים כפי שארדואן עושה לפליטים הסורים בטורקיה. אך מתברר כי המסתננים הם מהגרי עבודה שמתחזים לפליטים. כי ע"פ אמנת הפליטים הם היו חייבים לבקש מקלט במצרים ולא להסתנן לישראל. סממן נוסף הוא, שלא כמו פליטים הנמלטים על נפשם משפחות שלמות, רוב המסתננים הם גברים חסונים שבאו לעבוד ולשלוח כסף למשפחותיהם שנותרו בארצם. בריחתם מאתר השהייה מוכיחה שהם לא פליטים שמחפשים "מקלט לילה", אלא עבודה ושירותי רווחה על חשבונם של האזרחים. לפיכך הממשלה חייבת להכניס את כל המסתננים לאתרי שהייה עד להרחקתם מישראל. כפי שזה נעשה בכל המדינות הנאורות כמו אוסטרליה, יוון, איטליה, צרפת וארה"ב. תכלית החוק למניעת הסתננות הוא לשלול את המניע העיקרי להגירתם- עבודה בישראל. אם המסתננים יוכנסו לשנים רבות לאתר שהייה ותיאסר העסקתם, קיים סיכוי טוב שהם ישובו בעצמם לארצם. בכל מקרה, איסור העסקה יימנע איחוד משפחות.

עוד אחד:

שלא לדבר על תנועות השמאל ואישי השמאל וארגוני הזכויות וכל מי שחשוב לו יותר להיראות מוסרי בעיני עצמו ובעיני חבריו מאשר להביט במציאות בעיניים פקוחות. התקשורת התגייסה למען "הפליטים" ומפרסמת בשיטתיות כתבות מעוררות אהדה ורחמים שכל תכליתן להשפיע עליכם. בתי הספר למשפטים מקימים לשכות משפטיות לטובת "הפליטים", וטובי המשפטנים מייצגים אותם בחינם בכל דיון משפטי. שכירי הארגונים, הנתמכים על ידי קרנות מחו"ל, מגישים עתירה אחר עתירה נגד כל ניסיון להחזיר את השפיות לחיינו.

הם התנגדו להחזרה החמה. הם התנגדו לנוהל גדרה-חדרה. הם התנגדו לבניית הגדר (מזל שבזה הם נכשלו). הם התנגדו לחוק ההסתננות הראשון. הם מתנגדים לחוק ההסתננות המתוקן. הם מתנגדים לסגירת העסקים הלא-חוקיים (רובם עסקי אלכוהול). הם מתנגדים לסגירת הכנסיות הפועלות בבתי מגורים ופוגעות בקדושת השבת. הם מתנגדים לדרישת התושבים להחזיר את הגינות הציבוריות למשפחות ולילדים. הם מתפרנסים מהתנגדויות. הם טוענים שהמדיניות שמטרתה להמאיס על המסתננים את החיים בישראל כדי שייצאו לחפש לעצמם חיים טובים יותר במקומות אחרים היא פגיעה בזכויות האדם שלהם. אבל להמאיס עלינו את חיינו זה בסדר, על זה לא כותבים דו"חות ולא מגישים עתירות.

בהתנשאות אופיינית הם כורכים את תושבי השכונות הישראלים, אזרחי המדינה, עם המסתננים מאפריקה וקוראים לנו להתגייס למענם כי "האינטרס שלנו משותף", וכל זה בזמן שכל תקציב שהמדינה מזרימה לטיפול באוכלוסיית המסתננים בא על חשבון תקציב הרווחה והחינוך והבריאות של עניי ישראל וכל שקל שהרשויות משקיעות בילד אפריקני שנולד במחנה הפליטים של דרום תל אביב בא על חשבונו של ילד שכונות ישראלי. וכשאנחנו מסרבים, הם קוראים לנו גזענים ואלימים וגרוע מזה.

ובעולם למשל:

ובכן, חלקים נרחבים ממדיניות האיחוד האירופי, שתחילתה באמנת מאסטריכט, כוונו כלפי הסיכונים הנובעים מהגירה בינלאומית בלתי חוקית, הנושאת עִמַה תחלואים דוגמת סחר בבני אדם, פשע מאורגן וטרור.

בסעיף 6 של האמנה, נושא ההגירה הבלתי-חוקית הוצג כ”עניין של אינטרס משותף” למדינות האיחוד, לצד סגירת גבולות חיצוניים, מלחמה בסמים ובהונאה, שיתוף פעולה משפטי בעניין פשעים אזרחיים ופליליים ושיתוף פעולה משטרתי נגד טרור ופשעים מאורגנים בינלאומיים. אם כן, ציון ההגירה הבלתי-חוקית בסעיף זה מלמד על החשיבות הרבה שמייחסים לה באיחוד האירופי, כשוות-משקל לפשעים האחרים. במילים אחרות, הגירה בלתי-חוקית נתפשת באירופה כאיום ממשי ממשפחת הפשעים המאורגנים והטרור. זו הסיבה שמדינות אירופה “ביצרו” עצמן מפני תופעה זו. ואכן, לפי מסמך ההמלצות של צוות ‘המשימה לעצירת ההסתננות לישראל’ בראשות הדמוגרף פרופסור ארנון סופר, ניתן להבין בנקל כי מדינת ישראל פועלת באופן העדין והרגיש ביותר מול המסתננים, בהשוואה למדינות אירופה.

כך, למרות גודלה העצום והמרחבים השוממים הרבים שיש בה, למרות אוכלוסייתה ההולכת ופוחתת והעדר איום קיומי כלשהו, אירופה נועלת את גבולותיה ומגרשת מקרבה מהגרים ללא רחם. רק בשנת 2006, לדוגמה, יוון העבירה למדינות צד שלישי 54,700 מהגרים, ספרד החזירה 33,000 מהגרים וצרפת שילחה 21,000. אם לא די בכך, ביוני 2008 הצביע פרלמנט האיחוד האירופי בעד סדרת חוקים משותפים, שנועדה לגרש מהגרים בלתי-חוקיים מ-27 מדינות האיחוד.תחת ההוראות החדשות, אושר לארצות האיחוד להחזיק מהגרים בלתי-חוקיים במתקני מעצר מיוחדים למשך 18 חודשים, זאת בטרם יגורשו כליל. לפני הכליאה הארוכה, תוענק למהגרים הבלתי-חוקיים ההזדמנות לעזוב את המדינה מרצונם החופשי, תוך תקופה שלא תעלה על 30 יום. נציגי האיחוד האירופי, אגב, עמלו על ניסוחו של החוק מעל לשנתיים.

עד לחקיקתו, לא הייתה מדיניות גירוש מהגרים אחידה במדינות האיחוד, ותקופות המעצר למהגרים בלתי-חוקיים נעו בין 32 חודשים בצרפת, לתקופת זמן בלתי-מוגדרת בבריטניה, הולנד וחמש מדינות נוספות. בנוסף, העיתון ‘ניו-יורק טיימס’ דיווח באוקטובר האחרון, כי בתום כינוס של האיחוד האירופי, שנערך במשך יומיים בבריסל באותו החודש, הוחלט להעביר בתוך שנה תיקון נוסף במדיניות בלימת ההגירה. על-פי נשיא צרפת, פרנסואה הולנד, התכנית אמורה לכלול שימוש משותף באמצעים נוקשים יותר לעצירת המסתננים, כגון כלי שיט וכלי תעופה.

במאי 2009 העביר הבית התחתון של הפרלמנט האיטלקי הצעת חוק, שלמעשה הפכה את השהייה הלא חוקית במדינת המגף, או את ההסתננות אליה, לעבירה פלילית חמורה.

החוק, שעבר בקלות יחסית ברוב של 316 תומכים מול 258 מתנגדים, קבע כי כניסה או שהייה באיטליה ללא היתר תחייב בקנס של בין 5,000 ל-10,000 אירו, ולאחר מכן תוכל המדינה לגרש באופן מיידי את המסתנן.

גם בארצות-הברית הוחלט לאחרונה להדק את הגבולות, ולהקשות ככל האפשר על הגירה בלתי חוקית. נוכח כמות המסתננים העצומה – 11 מיליון, לפי מחקר של מכון פיו – שמכבידה אפילו על מי שמוגדרת כ”מדינה של מהגרים”, המדיניות החדשה לא מפתיעה. לפי משרד ההגירה, המכס והאכיפה האמריקני, מאז בחירתו של הנשיא ברק אובמה גורשו מהמדינה יותר ממיליון וחצי מהגרים בלתי-חוקיים.

מכאן עוד דוגמה:

ירדן בחוכמתה הרבה בנתה לפליטים הסורים מחנה פליטים במדבר, ולא אפשרה להם להגיע כלל לרבת עמון ולשאר הערים

מכאן:

איטליה וספרד חתמו על הסכמים עם מדינות מצפון אפריקה כדי לעצור את המסתננים. מדינות אחרות כמו נורווגיה והולנד הקשיחו את חוקי ההגירה ומגרשות מהגרים בתואנות על ניירת. הדמוקרטיות המערביות מוכנות לשלם הרבה מאוד כסף – לאחרים, כדי שיעצרו את האפריקאים לפני שהם מגיעים. איש לא שואל כיצד זה נעשה.

החוק נחקק אחרי חוות דעת של היועמ"ש מכיוון שזכויות האזרחים גברו על זכויות המסתננים. הוא נחקק מכיוון שמדינת לאום רשאית לשמור על אופייה ולמנוע הגירה.

ספק רב אם שופטי בית המשפט העליון שהכריעו בתיק ביקרו בשעת לילה בדרום תל אביב. אפשר לומר בוודאות שאיש מהם לא גר בקרבת מקום.

(NIMBY במלוא הדרו).

קצת היסטוריה:

המסתננים הראשונים נכנסו בתקופתו של אולמרט. השמאל וארגוני זכויות המסתננים עשו מסע תעמולה בכנסת ובתקשורת למען המסתננים וטענו שמדובר בכמה מאות בלבד של פליטים מדרפור. אחד הראשונים שהתריעו על כך הוא ד"ר גיא בכור במאמריו מ 2007 ו 2011 ( הערה 1 ) שמציין את ישיבת וועדת הפנים בינואר 2007 כאחת מהנקודות שבהן היה אפשר לעצור את המחדל אך לא היה מי שיעשה זאת.

כשקוראים את פרוטוקול הישיבה ההיא (הערה 2), אי אפשר שלא להזדעזע מקוצר הראות של נבחרי הציבור. באותה ישיבה סוכם על הכנסת 288 פליטים מדארפור שייקלטו ע"י המושבים והקיבוצים. רוב הח"כים ובראשם ח"כ לשעבר אבשלום וילן (מר"ץ) הבטיחו שמדובר בלא יותר מ 300 ואילו החששות שמספרם יהפוך לאלפים הם הפחדות שווא. הרצון לסייע לפליטים גבר על האזהרות שרק שליש מאותם 288 הגיעו מדרפור והיתר מסתננים. רק ח"כ לשעבר מג’לי והבה הזהיר: " היום מדובר ב-‎340 איש, ומחר הם יהפכו ל-‎3,040.".

אבשלום וילן הופיע כנציג החקלאים בוועדה בכנסת ב 6/11/2012 וטען שאפשר לקלוט 8,000 מסתננים ברפתות ועוד אלפים בחממות.

היום ניתן להיווכח כי אומנם השמאל ונציגיו בכנסת יזמו את המהלכים שבגללם הוצפנו במסתננים. אי אפשר שלא לחשוד בכוונותיהם של נציגי השמאל להוליך את עם ישראל שולל. אך לא מעט ח"כים מהימין כמו גלעד ארדן ויצחק אהרונוביץ’ נגררו אחרי השמאלנים. כולם הבטיחו שרק 288 פליטים ייכנסו אך מאז נכנסו מאה אלף או יותר. כולם הבטיחו שהקיבוצים והמושבים יקלטו אותם, אך בפועל הם הוזרמו לדרום ת"א, אילת, אשדוד וערים נוספות.

הפתרון שאנו דורשים הוא ברור וצודק: הגיע הזמן להחליט מי מהמסתננים הוא מבקש מקלט ולהכניס אותו למחנה פליטים כמקובל בכל הארצות הנאורות. כפי שארדואן הקים מחנות פליטים לאחיו הסורים. במקביל חייבת הממשלה לפעול במבצע מרוכז להוציא ממרכזי הערים ולהרחיק מהארץ את השוהים הבלתי חוקיים שלא הוכרו כמבקשי מקלט.

יש מס’ גורמים שמונעים טיפול צודק בבעיה. הראשונים הם ארגוני הזכויות שמנצלים את ההגירה הלא חוקית לצרכים פוליטיים, הם שואפים לשנות את הרכב האוכלוסייה בישראל ולהפוך אותה למדינת כל אזרחיה. אבל אלה לא היו מצליחים ללא תמיכת אינטרסנטים. למעשה יש מי שנהנה מהמצב: בתי מלון והמון משפחות מצפון ת"א ויתר האזורים הנחשבים, שמעסיקים מהגרים בלתי חוקיים. כמו במקרים של נשותיהם של שר הביטחון לשעבר והיועמ"ש ששילמו קנס קטן. יש הרבה ישראלים שמוכנים לעבוד בניקיון תמורת שכר סביר, אך מתברר כי לא חסרים אנשים מבוססים ועשירים שמעדיפים עובד זר רק כדי לחסוך מעט שקלים.

המשך מחר :D כולל תגובה ליבגני להודעה 2361

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למזלי, ומזלם של שאר המגיבים, אני לא אהייה כאן בימים הקרובים. ובאמת שמיצינו. די, תבין שמגיע הרגע שבו כל טעון מוצה כבר וזה סתם לופ אינסופי.

אגב, נראה לי שלכולם יהיהיותר קל אם פשוט תקשר לטקסטים רלוונטיים.

פורסם

יבגניפ ו-M3 - אני מעריץ אתכם. קודחים את תמר ולוויתן ועוד נשאר לכם כוח גם ל-fracking. שאפו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

amir74 כתב: viewpost-left.png שמעתם על הרפורמה של השוק הסיטונאי שאמורה לחסוך לאזרחים כמה עשרות שקלים בחודש ? אז הנה , ביבי קובר גם אותה.

http://www.themarker.com/technation/1.2638602

זה ראש ממשלה שטוב לטייקונים ורע לציבור, פשוט כך

---------

זה מאז ומתמיד, אבל כמה דברים נקודתיים שלי אישית מפריעים:

* הרפורמטור הגדול שאמור לחסוך לנו כסף היה בתפקידו הקודם עובד בכיר מאוד של אחד הטייקונים? לא כ"כ קונה את זה.

* רמ"ח אמל"ח באגף התקשוב ממיטב נסיוני עם שניים כאלה, זה לא תפקיד שגורם לאדם לצבור ידע מי יודע מה - בטח לא כזה שיהפוך אותו ל"מינוי מקצועי" במשרד התקשורת, סביר להניח שאת הידע שלו הוא למד במסגרת התואר בהנדסת חשמל.

** אחד מאותם שניים הפך להיות אח"כ מפקד היחידה שבה שירתתי, הייתי בכמה דיונים מקצועיים, ואיך נאמר - לא התרשמתי בעליל.

מה לעשות שאין אנשים מושלמים, וגם לברגר יש כפי הנראה פגמים. אבל בזמן האחרון, מאז שארדן עזב את משרד התקשורת, המנכ"ל ברגר ניהל את הענינים, ובהחלט הופתעתי לטובה מהאומץ שלו ומהמלחמה למעננו ונגד הטייקונים. הוא ממש לא מנכ"ל טיפוסי, שבמצב כזה מוריד פרופיל כדי לא להרגיז אף אחד. מבחינתי הוא קיבל חותמת "כשר" כש בYNET ודומיו, בין התגובות היו המון כותבים שהשמיצו את ברגר אישית. אם הטייקונים ("בזק"?) משלמים כדי ללכלך את ברגר, מבחינתי הוא שייך ל"טובים".

יהודה

פורסם
יבגניפ ו-M3 - אני מעריץ אתכם. קודחים את תמר ולוויתן ועוד נשאר לכם כוח גם ל-fracking. שאפו.

מחפשים נפט לעמישראל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שמע, אני תמיד אמרתי לM3 שאני אוהב את את התגובות שלו, ואני לא צריך ככה לקרוא ספרים,

ועושה עליהם עבודות לבית ספר. (הכל בצחוק אתה יודע כמה אני מעריך אותך).

בקשר לדיון, היום חזרתי מגוש עציון עם נהג ממוצא ערבי, ועברה לי מחשבה בראש.

במידה והנהג לא רוצה מסיבה רגשית\שייכות\כאב לעשות את הקווים שהם עוברים את הקו הירוק

זו זכותו לא לעשות אותם?

ואם לא מה קורה במידה ומפטרים אותו בגלל זה?

תודה.

רועי

פורסם (נערך)
לא התלוננתי על זה שאתה מביע דעתך. התלוננתי על הנחרצות שבה אתה קובע שכל דבר שאתה מאמין בו הוא נכון ודברי אלוהים חיים.

שכחת גם טענות בסגנון "מה אתה מבין בכלל?, אתה משפטן? אתה לא משפטן, זה שכתב את החוו"ד הזו היה משפטן / היסטוריון / חרטטון".

שכחת גם תגובות בסגנון "אבל אני לומד לתואר בהיסטוריה" אז לכאורה אתה אמור לדעת היסטוריה, רק שאתה מוכיח בורותך בנושא.

אני לא מאמין בדברים ואז מחפש סימוכין אליהם, אני מחפש חומר ורק אז מגבש דעה, לכן בהכרח הדעות שלי יהיו נחרצות, הן לא מבוססות על נראה לי ונדמה לי.

זוכר ממה התחיל הויכוח? מזה שאני טענתי שבגצ מנסה ליישר קו כדי שישראל תתנהל כמו מדינות מערביות, ועבור אנשים רבים זה הופך אותו ל"הזוי". אז הנה, גם המסמך שהבאת להצדקת דבריך טוען את אותו הדבר בדיוק. זה לא בג"צ הזוי. צר לי. באמת, באמת שאין עוד מה להרחיב בנושא.

והנה הוכחתי לך שזה רחוק מלהיות נכון, והיחס למסתננים הוא טוב יותר מכל מדינה אחרת שנבדקה - אפילו בלי שקיבלו תעודת פליטות!

ואתה מוזמן לטעון שארה"ב לא מערבית, שאיטליה לא מערבית, צרפת לא מערבית, אוסטרליה לא מערבית, ספרד לא מערבית, עוד מדינות שאתה רוצה להוציא מהרשימה?

הוא שטענתי על גבי חמישה עמודים. שוב, איש לא מפריע למחוקק הישראלי לקבוע שכאן אין כזה דבר פליטים. נדמה לי שכבר כתבתי אפילו בתגובה הקודמת אני באמת לא יודע איך לנסח את זה בצורה טובה יותר.

איש לא מפריע למחוקק הישראלי? באמת? נניח אס"פ לא מפריעים למחוקק הישראלי? לא הוגשו עתירות על הרבה פחות מזה?

הרי היחס שמקבלים פליטים מוכחים במדינות מערביות אחרות - הוא היחס שמקבלים המסתננים (לא פליטים מוכחים) בחולות ואפילו טוב יותר (לא באיטליה, לא בצרפת, לא באנגליה, הם לא מקבלים דמי כיס, הם לא מקבלים חוגים ולימודים בסיסיים).

לכן מה שמניע את הארגונים האלה זה לא דאגה לפליטים לכאורה, זה לא דאגה לתושבי דרום ת"א, אלא אנטי.

אז אולי אתה ספציפית לא מפריע למחוקק הישראלי לחוקק חוקים, הארגונים האלה כן.

נתתי קישור לראיון איתה כבר בציטוט. אתה לא רוצה לקרוא? אל תקרא. רק למה אתה מגיב, אם אתה לא מבין על מה מדובר? כשאתה מקשר למסמכים ו"דוחף" אותי להגיב, המינימום שאני עושה זה לקרוא אותם. אתה לא חושב שראוי שתנהג כך בעצמך?

קראתי שוב את הראיון, מהתחלה, הבעיה שלך זה עם:

עבור שקד, לשעבר מהנדסת מחשבים, הדבר העיקרי הוא "לחזק את הזהות היהודית" של ישראל, ו"לקיים מדינה דמוקרטית יהודית חזקה".

או עם:

מונחים של מדיניות, זה מיתרגם לקידום סיפוח מרבית הגדה המערבית וגירוש מבקשי המקלט מאפריקה.

אולי עם:

פירוש הדבר הגבלת כוחו של בית המשפט העליון, והגדלת השפעתם של הפוליטיקאים במינוי שופטים

או עם:

וכן איסור על מימון זר של ארגונים אקטיביסטיים – מה שעשוי לגרום למבקרים העיקריים של ישראל מבפנים לפשוט רגל

אבל רגע, מה התוכניות שלה? יש לך בעיות עם התוכניות שלה לא?

היא נמנעה מלדבר על האג'נדה שלה כשרת משפטים, באומרה: "קודם אני רוצה להיכנס לתפקיד, ורק אז לדבר על תכניותיי".

הכל מהראיון הזה

גם קצת אירוני הניסיון המתמיד הזה "לדרוש" ממני "גיבוי" לכל משפט. סתם, לדוגמא, את המושג sonderweg שמעת בחיים שלך?

אני לא דורש ממך שום דבר שאני לא דורש מעצמי.

לגבי המונח - מכיר, לא רלוונטי בעליל, מה גם שהוא רחוק מלהיות אמת מידה או אפילו סתם מקובל.

באופן אישי כל התיאוריה הזו נשמעת לי טיפשית ומבוססת על תורת גזע הפוכה.

למזלי, ומזלם של שאר המגיבים, אני לא אהייה כאן בימים הקרובים. ובאמת שמיצינו. די, תבין שמגיע הרגע שבו כל טעון מוצה כבר וזה סתם לופ אינסופי.

בהצלחה, אתה מוזמן לפרוש מהדיון, או שאתה מוזמן לפתוח את הראש לאפשרות שאולי מישהו אחר צודק חוץ ממך, במיוחד אם יש הרבה גיבויים לטענות שלו.

אגב, נראה לי שלכולם יהיהיותר קל אם פשוט תקשר לטקסטים רלוונטיים.

כן, הייתי גם יכול פשוט לתת לך לינק לאתר דרום ת"א ולהגיד לך ללכת לחפש את הטענות שלי שם, זה גם מתמצת כי הקורא לא צריך לקרוא את כל המאמרים כדי להבין על מה מדובר, וגם כי זה מינימום נדרש, מפתיע אותי מאוד לרעה שבתור סטודנט אתה לא יודע איך מגבים טענות של תזה. כבר כתבתי לך בעבר, אילו הייתי מרצה שלך והתזה שלך הייתה אוסף של קישורים למאמרים ואתרים כמו הפוסטים שלך, אפילו 0 לא היה מגיע לך על דבר כזה.

נקדח עד שהאמת תצא לאור.

מה לעשות שאין אנשים מושלמים, וגם לברגר יש כפי הנראה פגמים. אבל בזמן האחרון, מאז שארדן עזב את משרד התקשורת, המנכ"ל ברגר ניהל את הענינים, ובהחלט הופתעתי לטובה מהאומץ שלו ומהמלחמה למעננו ונגד הטייקונים. הוא ממש לא מנכ"ל טיפוסי, שבמצב כזה מוריד פרופיל כדי לא להרגיז אף אחד. מבחינתי הוא קיבל חותמת "כשר" כש בYNET ודומיו, בין התגובות היו המון כותבים שהשמיצו את ברגר אישית. אם הטייקונים ("בזק"?) משלמים כדי ללכלך את ברגר, מבחינתי הוא שייך ל"טובים".

חס וחלילה לא שמתי אותו עם הצד הטייקוני, רק כתבתי תהייה שלי - עד לא מזמן היה אחד הבכירים ביותר אצל אחד הטייקונים הגדולים - שעשה תספורות מהגדולות ביותר במשק אי פעם, לא מצע גדילה אולטימטיבי ללוחם בטייקונים בד"כ.

והוספתי גם משהו שממש לא מסתדר לי, אבל זה יכול להיות פאשלה של הכתב.

לגבי ביבי והטייקונים זה ידוע היטב, אפילו זכור לי משהו מעומעם על זה שחלק מהטייקונים שכנים שלו בקיסריה.

================================================

למי שעדיין מעוניין לדעת את האמת בנושא האפריקאים:

כל מה שראש הממשלה וממשלת ישראל צריכים לעשות ומיד, לנוכח פסיקת בג"ץ בעניין המסתננים , הוא רק לבטל את מחנה המעצר למסתננים ולהפוך אותו למחנה פליטים זמני כעיר אוהלים רחב ידיים שיוקם יחד איתו .

אמת הצדק והמוסר מחייבים את כל מי שמסייע למסתננים/פליטים במעשה ו/או במחדל להישאר בארץ ישראל וזאת על חשבון הדל והשכבות החלשות בעם ישראל, שיעבור תחילה יחד עם רעייתו וילדיו להתגורר בשכונות בהן מתגוררות השכבות החלשות ויחד עם המסתננים ממדינות עולם שלישי.

על כל אלה המסייעים למסתננים מרחוק, להעתיק מיד את מקום מגוריהם לשכונות דרום תל אביב , ו/או לשכונות בדימונה , ערד , פרדס כץ , באר שבע , אילת ועוד אשר נכבשו ע"י המסתננים/פליטים.

שכן , עם כל הכבוד, זו אינה כמובן חוכמה וזה אינו מוסרי וצודק לסייע למסתננים / פליטים על חשבון השכבות החלשות והדל בעם ישראל ובאותה נשימה רק לטעון בהבל פה שמבינים את הכאב של השכבות החלשות , וכל זאת כאשר אתם מתגוררים בשכונות יוקרה רחוקות ומנותקות כמו לדוגמא : שכונת רחביה בירושלים או שכונת קיסריה או שכונת רמת אביב ג.

https://www.youtube.com/watch?t=81&v=GXAvQZ36BYI

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

YNET העלו את הכתבה הזו:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4658982,00.html

מה שעניין אותי הוא דווקא הנושא המשני של ערוץ 10:

"ואכן, שלוש שעות לפני שהוא פינה את תפקידו כשר האוצר - חתם נתניהו על דרישה מחמירה כלפי ערוץ 10 המכפילה את היקף התשלום שהממשלה דורשת מהערוץ כתנאי לבקשת רישיון, ומוסיפה לו מיליוני שקלים - וזאת בניגוד לעמדת הדרג המקצועי במשרד האוצר.

זה נראה הזוי. מצד שני, זה נראה בדיוק כמו משהו שביבי יעשה, כי ביבי.

האם לא הגיע הזמן להפריד לחלוטין בין הרשות המחוקקת למבצעת? כל ההתנהלות מזכירה גן ילדים, לא ממשלה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
שמעתם על הרפורמה של השוק הסיטונאי שאמורה לחסוך לאזרחים כמה עשרות שקלים בחודש ? אז הנה , ביבי קובר גם אותה.

http://www.themarker.com/technation/1.2638602

זה ראש ממשלה שטוב לטייקונים ורע לציבור, פשוט כך.

על מנת להיות הוגנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4659136,00.html

הלוואי וראש הממשלה אכן יעמוד באופן נחוש מאחורי הרפורמה הזו אבל הסקפטיות שלי מובנת לחלוטין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...