Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, David32 כתב:

יכבוש

מה שסלאורייד כתב. יש פה כמובן סיכון גדול, אבל אולי זו הזדמנות עבור ארה"ב להתיישב על שיבר קריטי עבור העולם, בפרט עבור סין.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אין עדיין באסיג׳ רשמי, אז המשטרה מתאמנת בפיצוץ הפגנות שלא באות להם בטוב.

אמש, בתל אביב ובחיפה, פיזרו באלימות הפגנות נגד המלחמה. כולל מעצרים ומכות לאנשים.

ההפגנות האלו קטנות, כי רוב הציבור עדיין משוכנע שמדובר במלחמת אין ברירה, אז אין הרבה רעש ציבורי.

אבל המשטרה מתאמנת. ברגע שהשוטרים בטוחים שחופש הביטוי הוא רק עבור מה שמתאים להם, זה יבוא לידי ביטוי גם בהפגנות יותר גדולות בעתיד.

image.thumb.png.20579872cf113ec9406536938aacd5ed.png

• אהבתי 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר ידידי, הפעם המשטרה צודקת.

אנחנו במלחמה ויש איסור התקהלות מסיבות בטיחות המפגינים. כשהם מסרבים להתפזר יפזרו אותם בכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

אנחנו במלחמה ויש איסור התקהלות מסיבות בטיחות המפגינים. כשהם מסרבים להתפזר יפזרו אותם בכוח.

התמונה שפינדר העלה, זה נראה לך כמו שימוש סביר בכח לפיזור הפגנה שקטה? 

אני מסכים לחלוטין עם מה שאמרת, איסור התקהלות זה איסור התקהלות- זה ממש כמו לצייר לעצמך מטרה על הגב. 

והמשטרה צריכה לפזר את ההתקהלות אם הם לא מתפזרים לבד. 

אבל יש הבדל בין אלימות לפיזור הפגנה שקטה לבין מה שרואים בתמונה. איזו הצדקה יש לפיצוץ כזה לפנים? אלא אם השוטר הותקף.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

1. ההפגנות היו לפי ההנחיות. מספר קטן של מפגינים (מתחת ל50) בסמוך למרחב מוגן.

2. המשטרה לא מפזרת התקהלויות אחרות. לא מסיבות רחוב שהיו בפורים ולא מבקרים בקניונים שמפוצצים באנשים ולא בחופי הים שהיו מלאים בימים החמים של השבוע. ובטח לא באלימות.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא מתייחס לתמונה כי אנחנו לא יודעים מה בדיוק היה שם. יש סיכוי סביר שהופעל כוח לא סביר אבל באותה המידה יכול להיות התנגדות לפינוי לא שלה אלא של מישהו אחר והיא נפגעה מריקושט (איזה מפגין שעף עליה, נדחפה ונפלה או 1001 תרחישים אחרים).

אבל בשורה התחתונה מי שמסרב להתפנות ובוחר להיות מפונה בכוח עלול להיפגע. פיזור בכוח זו תמיד פעולה כוחנית ואלימה.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

1. ההפגנות היו לפי ההנחיות. מספר קטן של מפגינים (מתחת ל50) בסמוך למרחב מוגן.

רק שהפגנות דורשות רישוי. גם המתחת ל 50 לא התקיים לפחות בתל אביב.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

2. המשטרה לא מפזרת התקהלויות אחרות. לא מסיבות רחוב שהיו בפורים ולא מבקרים בקניונים שמפוצצים באנשים ולא בחופי הים שהיו מלאים בימים החמים של השבוע. ובטח לא באלימות.

מותר ללכת ברחוב גם אם יש בו יותר מ 50 איש. החופים בכלל אמורים להיות סגורים וחמור מאוד שזה לא נאכף.

לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

אז אסור להפגין נגד המלחמה בזמן המלחמה? 

יש מספיק דרכים למחות בלי להתקהל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרבה מסיבות פוזרו בפורים בגלל ההתקהלויות.

בכל מקרה, בלי לדעת מה קרה שם זה לא חוכמה להעלות תמונה של אדם פצוע ולכתוב בסיג'. קצת מוגזם להשוות את המשטרה פה, גרועה ככל שתהיה, לארגון שרצח 30 אלף מפגינים לא חמושים ואחרי זה גבה קנסות מהמשפחות כדי לשחרר את הגופות לקבורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

בכל מקרה, בלי לדעת מה קרה שם זה לא חוכמה להעלות תמונה של אדם פצוע ולכתוב בסיג'

לפני כשעה, Night Driver כתב:

אני לא מתייחס לתמונה כי אנחנו לא יודעים מה בדיוק היה שם.

אני אגיד לכם בדיוק מה היה שם. הזקנה הזו מהתמונה, התפצלה לשתיים ומתוכה יצא אור חזק של עב״מים ולשוטרים לא היתה ברירה אלא לפוצץ אותה במכות.

יש הרבה סרטונים מההפגנה. חפשו ותראו ישועות.

אתם מזכירים לי את התגובות האוטומטיות פה, בכל פעם שהבאתי תמונות וסרטונים מיו״ש. לא יודעים מה קרה. עריכה מגמתית. אבל מה היה קודם..

ועכשיו פתאום בבת אחת, כל אנשי הימין כולל הסגלים, עמית ואראל, מודים שיש בעיה וחייבים לטפל בה. (לא כי זה רע להרביץ לערבים חלילה, אלא בגלל שזה פוגע ב״התיישבות״).

מזכיר לי דיון ארוך מאוד בשרשור הזה, עם ליאור, לפני כמה שנים, סביב התמונה הזו, של מתנחלים מכים אשה בת 70.

image.thumb.png.78d9658e14790ac7e91708ceb0a5b9e5.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

בכל מקרה, בלי לדעת מה קרה שם

בגדול, נכון. 

בקטן יותר. 

איזה איום אישה מבוגרת מהווה? קשה לי לראות איזו שיטואציה יכולה להצדיק את הפציעה הזו שלה. 

גיגלתי את התמונה. התיאור מדבר על כך ששוטר הטיח אותה ברצפה. לא מתואר שם הרבה מעבר לזה וסרטון לא מצאתי. 

כל עוד אין לי דרך לדעת באמת מה קרה שם, אני נאלץ להסתפק בעדויות שאני רואה לפניי- ולאחל לשוטרים שכך יתייחסו גם לאמא שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוטר שמשתמש בכח לא פרופורציונלי על אזרח זה לא מקובל, רק שזאת הזייה לקרוא לזה בסיג'. בישראל בית משפט הרשיע שוטר שזרק רימון הלם על מפגינים. אפשר להעביר ביקורת ולהישאר מחובר למציאות, זה כל מה שאני אומר.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בישראל בית משפט הרשיע שוטר שזרק רימון הלם על מפגינים

שוטר שזרק רימוני הלם על מפגינים קודם.

תיקנתי לך קצת. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

מזכיר לי דיון ארוך מאוד בשרשור הזה, עם ליאור, לפני כמה שנים, סביב התמונה הזו, של מתנחלים מכים אשה בת 70.

image.thumb.png.78d9658e14790ac7e91708ceb0a5b9e5.png

אתה באמת לא רואה הבדל בין 3 אנשים עם מקלות שמכים אדם שרוע על הרצפה לבין תמונה של מפגינה שלא צייתה להוראות השוטרים וקיבלה מכה (שלדברי ברווז נגרמה מהטחה לכביש וגם כאן השאלה אם הוטחה במתכוון, נדחפה ונפלה ומה בדיוק קרה).

ולמען הסר ספק, אני נגד אלימות.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

בישראל בית משפט הרשיע שוטר שזרק רימון הלם על מפגינים.

ההרשעה בוטלה.

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

רק שזאת הזייה לקרוא לזה בסיג'.

אני יודע. זה בסיג׳ רק אם זה מיוצר במחוז באסיג׳סטן באיראן.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...