Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל באפקט בין להגיד המצב חרא אבל נתגבר לבין המצב פשוט חרא הוא תהומי.

מותר להתלונן ומותר לפרוק לחץ, אבל יש אנשים עם במה שמנסים להלחיץ ולהפחיד אנשים אחרים. זה אמנם תמיד ככה כי זה בריא לרייטינג, ואנחנו מדינה של hustle וחייב לגלגל כסף גם כשטילים עם טון חומר נפץ עפים מעל הראש, אבל בזמן מלחמה עם סכנה ממשית עדיף להרגיע עם המסרים האלה. הרי גם ככה אין לכם מושג מה קורה ואתם ניזונים משטויות שראיתם ברשת (ע"ע ניר דבורי וסרטונים ממשחקי מחשב) אז למה?

מלחיצים את האנשים שמחר טראמפ מתהפך, מאשים את ביבי בהכל ונגמרת המלחמה. מלחיצים את האנשים שעד עכשיו האיראנים ניקו מחסנים מתחמושת ישנה ותכף יתחילו לירות לכאן את הטילים החדשים שלהם.

מלחיצים אנשים שפגעו ביכולת להתריע על שיגורים כי פעם אחת עשו פאשלה עם האזעקה.

מלחיצים את האנשים שהם יצטרכו לחיות במציאות הזאת עם הילדים בבית כמה חודשים.

מעט מאד יודעים מה קורה, אין לאף אחד מושג מה יקרה, אז למה לטמטם לאחרים את השכל?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

בחירות- נובמבר 26

לא ניצחנו , כל בר דעת מבין את זה .

אולי אתה רוצה שישראל תפרסם את תוכניות המלחמה שלה בפומבי ? , אולי עם פירוט של כלי הנשק אשר אנו עושים בהם שימוש ?

בניגוד לך אני מאמין למשטר המופרע של איראן שכאשר יהיה בידיו את הכלים הוא ישמיד את ישראל .

כל בר דעת גם מבין שמה שקורה היום באיראן הוא לא פחות ממדהים, הצי הימי האיראני לא קיים , שאריות חיל האויר הושמדו , מתקני מחקר פיתוח ויצור על סף הכחדה מוחלטת.

הגעת המפציצים הכבדים היא ככל הנראה על פי גורמי חוץ מיועדת להתקפה מסיבית על מתקני הגרעין האיראנים כדי להשמיד ואו לגרום לקריסה של המבנים התת קרקעים .

אתה כאילו מתעקש להיות הסטראוטיפ של מה שאני מתלונן עליו גם?

"כל בר דעת מבין את זה" אבל גם "כל בר דעת מבין שמה שקורה היום הוא לא פחות ממדהים".

ובכן, איך אתה יודע, בהנתן העובדה שהים הוא אותו הים והביבי הוא אותו הביבי והטראמפ הוא אותו הטראמפ?

גם לפני 8 חודשים ידעת שלא ניצחנו? או שאתה לא מבין את הפער? 

לפני שעתיים, 3n כתב:

אתה ושכמוך במערב חושבים רק על הטווח הקצר , מחיר הדלק ואי הנוחות הזמנית , הכיבוש המוסלמי הקיצוני והתוכניות שלו למערב בתמיכה של סין \ רוסיה כבר מזמן ברורים לכל בר דעת מלבד לשמאל הפסיכי שתומך בו ויהיה הקרבן הראשון שלו .

אתה אפילו לא מבין את הביקורת שלי, אבל תודה על העתק הדבק היישר מינון מגל. התרשמתי מאוד. גם לא קראתי את זה אף פעם, אז זה חדש. 

לפני שעתיים, 3n כתב:

כן כולנו חשבנו שהשימוש ב 450 ק"ג אורנים מועשר מיועד להדלקת עצי חג המולד , חלילה לא לפצצות אטום.

נראה שאתה תמים ואו טיפש מוחלט.

אני לא יודע על מה אתה ודומיך חשבתם. אני יודע מה קורה. אמרו לנו: "נצחנו". חגגתם את הנצחון הענק. אמרו לנו: "אה בעצם לא". עכשיו ברור לכם שבעצם לא. יגידו שוב: "נצחון ענק!" - תחזרו לחגוג. 

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אתה כאילו מתעקש להיות הסטראוטיפ של מה שאני מתלונן עליו גם?

"כל בר דעת מבין את זה" אבל גם "כל בר דעת מבין שמה שקורה היום הוא לא פחות ממדהים".

ובכן, איך אתה יודע, בהנתן העובדה שהים הוא אותו הים והביבי הוא אותו הביבי והטראמפ הוא אותו הטראמפ?

גם לפני 8 חודשים ידעת שלא ניצחנו? או שאתה לא מבין את הפער? 

אתה אפילו לא מבין את הביקורת שלי, אבל תודה על העתק הדבק היישר מינון מגל. התרשמתי מאוד. גם לא קראתי את זה אף פעם, אז זה חדש. 

אני לא יודע על מה אתה ודומיך חשבתם. אני יודע מה קורה. אמרו לנו: "נצחנו". חגגתם את הנצחון הענק. אמרו לנו: "אה בעצם לא". עכשיו ברור לכם שבעצם לא. יגידו שוב: "נצחון ענק!" - תחזרו לחגוג. 

אתה עושה את עצמך ?

כל בר דעת מבין שלא ניצחנו עד כה בעזה ואו באירן אבל מה שארה"ב וישראל מבצעים היום באיראן הוא לא פחות ממדהים זה לא מנוגד ?

כן גם לפני 8 חודשים לא האמנתי לזה שניצחנו , אני ומרבית הישראלים השפוים מבינים זאת , אם אתה לא אתה ככל הנראה בבעיה גדולה יותר ממה שאתה חושב.

אתה בדרך כלל מאמין לכל מה שאומרים לך ?

יש לי קרקעות חקלאיות שאואטוטו מפשרים במחירי מבצע , חלקה בירח ויורש עצר ניגרי להכיר לך.

ניכר שאתה עוקב אחרי ינון מגל, משפיע עליך בצורה ניכרת, תשקול לחדול.

פורסם (נערך)

בהמשך לשיחתנו מאתמול, דוגמא לרפורמה הנדרשת במשפט - מישהו תובע את ביצ הפנקייק על זה שהסירופ מייפל שלהם לא טהור ב2.5 מיליון שקל.

במדינה מתוקנת התביעה נדחת, נגזר עליו הוצאות משפט וקנס בסכום של 2.5 מיליון, חצי אל הבית עסק וחצי אל המדינה על בזבוז זמן.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

בהמשך לשיחתנו מאתמול, דוגמא לרפורמה הנדרשת במשפט - מישהו תובע את ביצ הפנקייק על זה שהסירופ מייפל שלהם לא טהור ב2.5 מיליון שקל.

במדינה מתוקנת התביעה נדחת, נגזר עליו הוצאות משפט וקנס בסכום של 2.5 מיליון, חצי אל הבית עסק וחצי אל המדינה על בזבוז זמן.

כדי לדחות תביעה צריך לפחות דיון מקדים.

מי אמר לך שהיא לא תידחה או שלא יפסקו לו הוצאות כבדות?

ובתביעה אזרחית אין קנסות. יש אגרה לפי סכום התביעה ויש הוצאות שהולכות לצד הזוכה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

ההבדל באפקט בין להגיד המצב חרא אבל נתגבר לבין המצב פשוט חרא הוא תהומי.

"מחשבה מייצרת מציאות". זה מדהים בדיוק כמו שזה גם בעייה :lol:

מלחיצים את האנשים שמחר טראמפ מתהפך,

הוא עלול. זה חדשות לגיטימיות. 

מאשים את ביבי בהכל

לדעתך הוא לא אשם בכלום???

מלחיצים את האנשים שעד עכשיו האיראנים ניקו מחסנים מתחמושת ישנה ותכף יתחילו לירות לכאן את הטילים החדשים שלהם.

זה האיראנים אמרו. זה חדשות לגיטימיות.

מלחיצים אנשים שפגעו ביכולת להתריע על שיגורים כי פעם אחת עשו פאשלה עם האזעקה.

זה חדשות לגיטימיות... אכן קרה. הפער נסגר בינתיים להבנתי הדלה. 

מלחיצים את האנשים שהם יצטרכו לחיות במציאות הזאת עם הילדים בבית כמה חודשים.

במקום לחזור על עצמי:

image.jpeg.07c32ee32f42110cb21246ff1899950b.jpeg

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא רוצה לספר לך על המדינה המתוקנת (ארצות הברית) שבה הגישו תביעה נגד מקדונלדס כי הילד אכל והשמין

התובעים ניצחו בתביעה. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

התובע התראיין הבוקר אצל קלמן ליברמן, עשו צחוק מהפלוץ היהיר הזה.

מקווה שיקבל בעיטה בתחת האדיוט הזה.

פורסם

תרבות הליטיגציה בארה״ב היא קטסטרופה. חלק ניכר ממה שדפוק במערכת הרפואה שם נובע מהתרבות הזו, שכן רופאים צריכים לממן ביטוח אחריות מקצועית בסכומי עתק. אבל מניעת האפשרות לתבוע אינה הפתרון. צריך לספק למערכת המשפט את כוח האדם והתנאים להתנהל בקצב סביר.

ואגב ליטיגציה בארה״ב - אמא שלי מספרת עד היום שכאשר הגיעה לראשונה לארה״ב ב-1955 היא מעדה על המסילה של שער נגרר. אף אחד לא הושיט לה יד לעזור לה לקום, המשפט הראשון ששמעה היה do you want to sue?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

הוא עלול. זה חדשות לגיטימיות

ספקולציות חסרות בסיס. הבן אדם לא צפוי בשיט אבל הוא עלול להתהפך ולעצור הכל באותה מידה שהוא עלול להחליט מחר שהוא כובש את כל איראן בשביל הנפט וקורא למיצרי הורמוז מיצרי maga.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

לדעתך הוא לא אשם בכלום???

אשם בהרבה דברים, אבל אם נתחיל להאשים אותו בהחלטות של מישהו אחר זה רק מעוות את המציאות ועוזר לו להתחמק מאשמה.

לפני 18 דקות, ברווז כתב:

זה האיראנים אמרו. זה חדשות לגיטימיות

מה שהאיראנים אומרים זה חדשות לגיטימיות?

הם אמרו שבן גביר, ביבי וראש המוסד נהרגו בהפצצה.

אמרו שהם הפילו מטוס אמריקאי ופרסמו סרטון, שאחרי זה התברר שהם הפילו מטוס מיג שלהם.

אמרו שתל אביב נראית כמו עזה, אמנם בת"א יש מקומות שנראים כמו עזה עוד מלפני המלחמה, אבל בשביל זה לא צריך ai.

המנהיג העליון החדש שלהם הוא פיסת קרטון. זה לפחות אמיתי.

הדבר היחיד שבו אני מאמין להם לגמרי זה שהם שונאים אותנו רוצים להשמיד אותנו.

לפני 23 דקות, ברווז כתב:

זה חדשות לגיטימיות... אכן קרה. הפער נסגר בינתיים להבנתי הדלה

תקלה במערכת שהצבא הודה בה זה חדשות לגיטימיות, להמציא שזה קרה בגלל תקיפת ראדר כזה או אחר ועד לפריצת סייבר למערכת, זה כבר בלבולי מח שמסייעים בעיקר לאויב.

בקיצור, למעט עובדות יבשות החדשות בעידן המידע זה חירטוטים מטעם. צריך לצרוך באחריות.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

אתה עושה את עצמך ?

כל בר דעת מבין שלא ניצחנו עד כה בעזה ואו באירן אבל מה שארה"ב וישראל מבצעים היום באיראן הוא לא פחות ממדהים זה לא מנוגד ?

אתה עושה את עצמך?

שאלתי אותך שאלה: האנשים שסיפרו לך שנצחנו בעזהו איראן ולבנון אז, הם אותם האנשים שמספרים מה מבצעים היום באיראן.

מה השתנה?

אתה רוצה שאנסח את זה אחרת: אתה אומר: "אני יודע ששיקרו לי אז, אבל עכשיו? עכשיו זו האמת!". איך אתה יודע?

לחשוב על עוד ניסוחים?

לפני כשעה, 3n כתב:

אתה בדרך כלל מאמין לכל מה שאומרים לך ?

שמע, ברכות, זה הניסיון הכי מוזר להפוך על הפוך שנתקלתי בו בעשר שנים של שרשור פוליטי.

אם הטענה שלי היא שישראלים מפסיקים להיות ביקורתים כלפי הממשלה ומערכת הבטחון, ולא שואלים למה אנחנו שוב במלחמה עכשיו, וקונים את הסיפורים על זה שעכשיו אנחנו בדרך לנצחון מזהיר (או לפני: את זה שיש סדקים בשלטון באיראן, כמו שכבר 15 שנה יש סדקים בשלטון החמאס), וזו בעיה - אז המסקנה שלי היא שבעצם אני מאמין לכל מה שאומרים לי. מה? 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אתה עושה את עצמך?

שאלתי אותך שאלה: האנשים שסיפרו לך שנצחנו בעזהו איראן ולבנון אז, הם אותם האנשים שמספרים מה מבצעים היום באיראן.

מה השתנה?

אתה רוצה שאנסח את זה אחרת: אתה אומר: "אני יודע ששיקרו לי אז, אבל עכשיו? עכשיו זו האמת!". איך אתה יודע?

לחשוב על עוד ניסוחים?

שמע, ברכות, זה הניסיון הכי מוזר להפוך על הפוך שנתקלתי בו בעשר שנים של שרשור פוליטי.

אם הטענה שלי היא שישראלים מפסיקים להיות ביקורתים כלפי הממשלה ומערכת הבטחון, ולא שואלים למה אנחנו שוב במלחמה עכשיו, וקונים את הסיפורים על זה שעכשיו אנחנו בדרך לנצחון מזהיר (או לפני: את זה שיש סדקים בשלטון באיראן, כמו שכבר 15 שנה יש סדקים בשלטון החמאס), וזו בעיה - אז המסקנה שלי היא שבעצם אני מאמין לכל מה שאומרים לי. מה? 

אז אתה לא עושה את עצמך...

לסיכום כי אתה די פתאט , הישראלים ביקורתים ומבינים את מהות המלחמה מול הסיכון הקיומי שנמצא מולנו, הם לא חושבים שזה הזמן לבכי ונהי אלא להמשיך ולתקוף כדי לחסל נכסים איראנים עד הפסקת האש שטראמפ יכריז.

מי שיבצע הפיכה באיראן הוא העם האירני אם ירצה בכך, אנחנו מכסחים כמה שניתן ומרחיקים את איראן כמה שיותר מגרעין ומשמידים תעשיות ביטחוניות ותשתיות.

טוב לדעת שאתה לוקח את ההכרזות של הפולטיקאים כאמת מוחלטת , מעיד בעיקר עליך ועל מצבך.

יש לי פרארי עם 1000 כ"ס שצורכת ליטר ל 100 ק"מ למכור לך.

עריכה אחרונה על ידי 3n
  • משעמם 1
  • מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

כל בר דעת גם מבין שמה שקורה היום באיראן הוא לא פחות ממדהים, הצי הימי האיראני לא קיים , שאריות חיל האויר הושמדו , מתקני מחקר פיתוח ויצור על סף הכחדה מוחלטת.

הגעת המפציצים הכבדים היא ככל הנראה על פי גורמי חוץ מיועדת להתקפה מסיבית על מתקני הגרעין האיראנים כדי להשמיד ואו לגרום לקריסה של המבנים התת קרקעים .

לפני 5 דקות, 3n כתב:

טוב לדעת שאתה לוקח את ההכרזות של הפולטיקאים כאמת מוחלטת , מעיד בעיקר עליך ועל מצבך.

אה?

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, 3n כתב:

מי שיבצע הפיכה באיראן הוא העם האירני אם ירצה בכך

ואם הוא לא ירצה? סתם כשאלה.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

קונים את הסיפורים על זה שעכשיו אנחנו בדרך לנצחון מזהיר

כל עוד האמריקאים מעורבים בזה אקטיבית, יש סיכוי. 

אם זה תלוי במנהיגים האמיצים שלנו בלבד, אנחנו בדרך לשום מקום. 

במקרה הטוב יהיה שם משטר טרור מוחלש שמסוכסך עם כל המדינות באזור שיזרוק עלינו קומץ טילים בליסטיים כשיתחשק לו, ובמקרה הרע והיותר סביר הנבלות האלה ישקמו את מעמדם ואת היכולות שלהם וגם יפתחו נשק מלוכלך וגרעיני.

אני לא חושב שיש מישהו בישראל שישמח (למעט כמה כרותי אונה שיגידו היידה ביבי גם אם הוא ינחה את הנהג שלו לדרוס את המשפחה שלהם עם הa8 הממוגנת) אם המלחמה הזאת תיעצר באמצע כמו המלחמה הקודמת ללא הכרעה ובשנה הבאה יציגו לנו את מלך האריות 3.

אני גם לא חושב שהרבה שמחו שטראמפ עצר את המלחמה הקודמת למעט אותם מקרים אבודים.

פורסם
לפני 9 דקות, 3n כתב:

אז אתה לא עושה את עצמך...

לסיכום כי אתה די פתאט , הישראלים ביקורתים ומבינים את מהות המלחמה מול הסיכון הקיומי שנמצא מולנו, הם לא חושבים שזה הזמן לבכי ונהי אלא להמשיך ולתקוף כדי לחסל נכסים איראנים עד הפסקת האש שטראמפ יכריז.

מי שיבצע הפיכה באיראן הוא העם האירני אם ירצה בכך, אנחנו מכסחים כמה שניתן ומרחיקים את איראן כמה שיותר מגרעין ומשמידים תעשיות ביטחוניות ותשתיות.

יש לי פרארי עם 1000 כ"ס שצורכת ליטר ל 100 ק"מ למכור לך.

1. ראה את התגובה המדויקת של flytomars
2. אני לא יודע אם אני "די פאתט" או לא. אני גם לא בטוח שאתה יודע מה חושבים ישראלים, אלא אם ישראלים זה שם קוד אצלך למצביעי המלך. אבל הכשל הלוגי שלך מובהק, וזה לא יעזור גם עוד מאה פעם לנסות לגלגל אותו אלי. אתה, לא אני, אתה, מצד אחד מספר ששיקרו לנו לפני 8 חודשים, ומצד שני שותה בשקיקה מה שמקיאים לך בפה בדיוק אותם האנשים היום. אעזור עוד קצת: מהטענה הזו אי אפשר להגיע למסקנה שאני האמנתי למה שנאמר אז. מצטער. וכבר משתוקק שנגיע לסיבוב הבא, כדי שנוכל לקרוא איך גם בעצם בסבב השני ידעת שמשקרים לך, אבל בשלישי?! אסור להשוות!!! כל בר דעת יודע שאנחנו מצנחים.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כל עוד האמריקאים מעורבים בזה אקטיבית, יש סיכוי. 

סיכוי יש, בוודאי.

עזוב, יכול להיות שעכשיו באמת גם אנחנו מצליחים לעשות קסמים ודברים שלא הצלחנו לעשות שמונה חודשים. הטענה שלי היא שאנחנו לא יכולים לדעת. כי משקרים לנו נונ סטופ. וידידי 3n משום מה לא מצליח להסביר לי מה שונה הפעם, שגורם לו להאמין בזה שזה שונה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...