Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זה פשוט לא נכון וזו סיסמה זהה ל״כולם אשמים״ וזה נועד לסמא את הציבור ולהפוך אותו לאדיש לשחיתות.

בעבר ראשי עיר, אנשי עסקים בכירים, שרים ואפילו ראש ממשלה, נחקרו, הועמדו לדין וגם ישבו בכלא. היום אין חקירות ואין משטרה. יש את פרשת ההסתדרות, שנראה מה יצא ממנה, אבל אם תעבור על ארכיון הפלילים של השנים האחרונות, לא תמצא פרשיות שחיתות בולטות וזה לא בגלל שכולם נהיו צדיקים.

היו בעבר אנשים בכירים שהתאבדו בגלל חשדות. היום הם והתקשורת המגויסת והרעילה שלהם יגרמו לחוקרים להתאבד.

"בחורבן ההסתדרות ננוחם"

ממש ארגון פשע,בית ספר לשחיתות ואיך לעקוץ ולגנוב.

אצלנו בעבודה (כמה אלפי עובדים) ממש דחפו אותנו בבחירות האחרונות להצביע לארנון,רק מראה לך עד לאן אפשר להגיע (the sky is the limit) 

ואם אתה מקווה שייצא משהו מכל הסאגה - תנמיך ציפיות

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אשכרה לקחת זמן למרוח את הקליעים?

"לקחת זמן"? היית במילואים?

זמן זה הדבר היחיד שיש לך בערך.

לפני שעה, mikyl כתב:

רשמת "כל מי שרצח יהודים בשביל אללה הוא בן מוות" ופסלת מראש את האפשרות למחבלים יהודים שאינם פועלים "בשם אללה" ורוצחים גויים כולל ערבים. למעשה, עמדתך זהה לעמדת בן גביר, סמוטריץ' ויו"ר מועצת יש"ע, לפיה "אין מחבלים יהודים". 

למה אני לא מופתע לשמוע את זה דווקא מבוחר של בן גביר?

מבחינתי, תומכים ומעריצים של בן גביר אינם שונים במהותם ממעללי שהידים ונוח'בות. הם בסך הכל הצד השני של אותו מטבע, אותו קיצוניות ופונדמנטליזם, רק בסימן דתי-לאומי אחר.

טוב

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

"לקחת זמן"? היית במילואים?

ראית את התאריך על הפוסט שנתתי לינק אליו, כן? 

זה היה בימים הראשונים, זמן לא היה שם כל כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

זו השוואה שמציעים בימין הישראלי כבר שנתיים, וכבר שנתיים אני לא מבין מה היא באה להשיג (אגב, בדיוק כמו אצל פוטין שממנו נלקח השימוש ב"דה-נאציפיקציה").

הנאצים נוצחו כשגרמניה נכבשה, הצבא הובס, היטלר התאבד, יאדה יאדה יאדה.

לא היה שם "פתרון סופי", לא הוקמו מאחזים אמריקאים או סובייטים בגרמניה, ילדים רוסים לא הגיעו לברלין לקנות גלידה, אם להשתמש בעולם המושגים של רוטמן וחבריו. עשרות מיליוני גרמנים לא גורשו "מרצון" ממינכן ופרנקפורט. יותר מזה, חלק מהתעשיינים הגרמנים - ששיתפו פעולה בלי למצמץ עם הנאצים והשתמשו בשבויים ועצורים במלחמ כעבדים - קיבלו עונשים קלים יחסית, וחלק חזרו להוביל את התעשיה הגרמנית בשנים שלאחר המלחמה. וגם יוצאי צבא נאצים וכו' השתלבו במנגנוני ההנהגה לאחר המלחמה.

גרמניה היום היא אחת מהכלכלות החזקות בעולם, עדיין. מדינה מתקדמת, עם רמת חיים גבוהה, עצמאות, צבא, תעשיות וכו'.

זה לא הכל נכון

במלחמה הפציצו אותם ללא הבחנה (דרדזן לדוגמא)

בסוף המלחמה

הם חתמו על הסכם כניעה

הם הפסידו שטחים

גרמניה חולקה

מיליוני גרמנים גורשו

היא עברה חינוך מחדש והיה אסור לה להקים צבא

עזוב את זה שחוץ מזה הגרמנים שחוץ מזה שלא אהבו יהודים עשו עוד דברים חוץ מזה 

פורסם

מסתכל עכשיו על אביחי בוארון, טוען ששכר חברי הכנסת נמוך ושל השופטים גבוה מדי. הוא כמובן לא מזכיר כי חבר כנסת יכול להיות אפס מאופס, לא לעשות כלום, לא להגיע כמעט ועדיין לקבל את מלוא השכר שלו וכל זה מהרגע הראשון שנכנס לכנסת. זו הסיבה שכל האפסים האלו תומכים בביבי, הוא תלויים בו, הוא מקור ההכנסה שלהם. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 20 דקות, madmaxx כתב:

מסתכל עכשיו על אביחי בוארון, טוען ששכר חברי הכנסת נמוך ושל השופטים גבוה מדי. הוא כמובן לא מזכיר כי חבר כנסת יכול להיות אפס מאופס, לא לעשות כלום, לא להגיע כמעט ועדיין לקבל את מלוא השכר שלו וכל זה מהרגע הראשון שנכנס לכנסת. זו הסיבה שכל האפסים האלו תומכים בביבי, הוא תלויים בו, הוא מקור ההכנסה שלהם. 

אני בעד ששכר ח"כ יהיה 110% ממוצע השכר המדווח ב 4 השנים שקדמו להיבחרו לכנסת. זה יחסוך לנו ים של כסף והם לא יוכלו להתלונן שזה מחסום לאנשים טובים.

• רעיון טוב! 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, madmaxx כתב:

מסתכל עכשיו על אביחי בוארון, טוען ששכר חברי הכנסת נמוך ושל השופטים גבוה מדי. 

לאאאאאא, לא הבנת. 

זה לא ששכר השופטים גבוה מדי, זה ששכר חברי הכנסת נמוך מדי. 

כך אפשר להצמיד את שכר הח"כים לשכר של השופטים כדי שיקבלו תוספת לשכר שלהם. 

נקודה מעניינת שקראתי עליה בכתבה בנושא- השכר הגבוה ביותר מוצע עבור נשיא המדינה. 

מעניין אם הוא יצטרך לעשות משהו בתמורה לכל הטוב הזה של שכר כל כך גבוה 18,800+ Red Question Mark Stock Photos, Pictures & Royalty ...

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

נבחרי ציבור צריכים להרויח טוב. מה שהם לא מספרים שעל השכר הלא נמוך שלהם יש הרבה מאוד הטבות כלכליות.

מעבר לסביבות ה 40 ברוטו יש רכב צמוד, תקציב קשר עם הבוחר (קופה קטנה של 110,000 שקל לשנה שקונים בה מחשבים, חליפות, כנסים, תקשורת ועוד) והחזרי הוצאות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אתמול שמעתי כמה דקות מראיון של מיקי זוהר בטלויזיה, מסביר שבלי שכר הוגן לא יגיעו אנשים ראויים. חיכיתי שהמראיינת תשאל אותו, אם השכר הנוכחי הוא הסיבה שהקואליציה מלאה באפסים כמוהו ואם הוא לא חושש שאנשים ראויים שיכנסו לפוליטיקה ידיחו את חבורת הליצנים שהוא נמנה עליהם. לא שאלה.

• אהבתי 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שמע, הם רצו בעבר להעניש את השופטים על זה שהם אשכרה, ובכן, שופטים (בעיקר חברי כנסת וראש ממשלה), אז עלה הנושא של להוריד להם את השכר ולהשוות אותו לזה של הח"כים, עד שהגיע הגאון שהחליט לעשות הפוך גוטה. 

אני אומר, על אותו ההיגיון, קחו את כל מה שמשלמים לחרדים, ותנו אותו לחילונים כדי להמריץ את הכלכלה- אם לא שוויון בנטל, אז תתנו שוויון בזכויות.

חלומות באספמיה... 

פורסם
לפני 36 דקות, Night Driver כתב:

מעבר לסביבות ה 40 ברוטו יש רכב צמוד, תקציב קשר עם הבוחר

והפרשה גדולה מאוד לפנסיה כדי לאחר שנים לא רבות כבר תהיה להם פנסיה מלאה, לכן שכר הברוטו שלהם כל כך גבוה, זה לצד מענק פרישה נדיב של כמה מאות אלפי שקלים ועוד. 

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אתמול שמעתי כמה דקות מראיון של מיקי זוהר בטלויזיה

מוריד את הכובע בפניך. כל פעם שאני רואה מישהו מהם אני מעביר ערוץ או משתיק, לא מסוגל כבר לשמוע את חבורת השקרנים הזו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

אתמול שמעתי כמה דקות מראיון של מיקי זוהר בטלויזיה,

גם אני והמראיין פשוט לא היה אפילו סביר.

כחבר בכיר במפלקה ושר בכיר אומר אני מבקר רק את עצמי ואל מתייחס למה שחברי המפלגה שלי מטנפים אז שילך הביתה. היו צריכים להסביר לו שהוא לא אדם פרטי שיכול להגיד אני מתייחס רק למה שאני אומר אלא איש ציבור בתפקיד בכיר שאחראי על מה שקורה במדינה.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ציפיתם מאיש שלושת הכ"פים?

יצור נאלח כזה, כבוד הוא לא יקבל בחיים, אז לפחות כסף וכח.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

זה לא הכל נכון

במלחמה הפציצו אותם ללא הבחנה (דרדזן לדוגמא)

בסוף המלחמה

הם חתמו על הסכם כניעה

הם הפסידו שטחים

גרמניה חולקה

מיליוני גרמנים גורשו

היא עברה חינוך מחדש והיה אסור לה להקים צבא

עזוב את זה שחוץ מזה הגרמנים שחוץ מזה שלא אהבו יהודים עשו עוד דברים חוץ מזה 

הכל טוב, אין ויכוח על זה. זה לא סותר כלום ממה שכתבתי קודם. והנקודה היא כזו: 0 מהאנשים שמתאמצים לספר בשנתיים וחצי האחרונות שכל העזתים או כל הפלסטינאים הם נאצים מדמיינים אפילו כבדיחה עתיד וורוד שבסוף הניצחון המוחלט והדה נאציפיקציה יש משהו שמזכיר מדינה ערבית מתפקדת בשטחי בעזה. 0. מה כן יהיה? מאחזים, מי מהערבים שלא יגורש יורשה לעסוק בתעשיית החומוס המסורתית, לעבוד בחקלאות (כמובן, בלי שחוקי העבודה הישראלים יחולו עליו, כמו שקרה או קורה ביו"ש), לשטוף מכוניות ועוד. ואני רק אומר: כשמספרים שרוצים שישראל תתנהג מול עזה כמו ארה"ב ובעלות הברית מול יפן וגרמניה ועושים את השוואות, צריך לזכור את היום שאחרי. זה הכל.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יוטיוב היום השמיע לי תשיר הזה. נראה מתאים להיום. נכתב לפני שנים. 

אם אני מבין נכון. זה בין חילונים לחרדים.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...