Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלא יקרה לכם מה שקרה לכם עם הפצרית שהגנתם עליה בהתחלה

ימים יגידו

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אף אחד כאן לא הצדיק את הדלפת הסרטונים, אלא הגן על עצם פתיחת החקירה על ההתעללות לכאורה בשדה תימן.

אבל איפה כל “שומרי החוק” הביביסטים ואנשי “ימין על מלא מלא”?
לא שמעתי מהם מילה אחת של גינוי על:
. ההמרדה מצד הסוהרים
. תקיפת שוטרים צבאים
. פריצה לבסיס צבאי על ידי עבריינים
. העובדה שהמשטרה לא הגיעה בזמן למקום
. והמצור על תחנת המשטרה שבה בוצעה החקירה

ובינתיים חמישה תיקים חמורים כבר מתנהלים בבית המשפט.
נכון, ימים יגידו.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

והמצור על תחנת המשטרה שבה בוצעה החקירה

אם אני לא טועה, מה שהיה בהמשך היום זה היה בסיס מצ"ח ולא תחנת משטרה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, avi 1234 כתב:

שלא יקרה לכם מה שקרה לכם עם הפצרית שהגנתם עליה בהתחלה

ימים יגידו

אף אחד לא המשיך להגן עליה כשהוכח שהיא עשתה מה שעשתה.

אני חושב שזה מקובל לחלוטין להגן גם על חיילים שחשודים בתקיפה של אסירים כל עוד אין הוכחות שהם באמת עשו את זה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני חושב שזה מקובל לחלוטין להגן גם על חיילים שחשודים בתקיפה של אסירים כל עוד אין הוכחות שהם באמת עשו את זה. 

אני מדבר לפני שהעוזרת שלה פתחה את הפה.

שהרבה אנשים היו בטוחים שההדלפה באה מהפרקליטות הצבאית והפרקליטות כאילו חקרה אחרי שברור שהם לא יכולים לחקור וזה לא סביר שהם יחקרו אבל למגיני הדמוקרטיה זה היה סביר.

בנתיים בגצ לא דחה את העתירה כמו שהיועמשית ביקשה ולא הוציא צו ביניים כנגד החלטת לוין למנות את קולה.

היועמשית כזאת מפגרת שזה בסוף יעלה לה בכיסא.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

אף אחד כאן לא הצדיק את הדלפת הסרטונים

לפני שעה, SlowRide כתב:

אני תמיד שמח להיות היוצא מהכלל.

מהעובדות המוכרות לי, היא הדליפה סרטונים שמראים התעללות בעצירים על מנת להדוף מתקפה תקשורתית שטענה שתופרים לחיילים תיק מסיבות פוליטיות. כלומר היא ניסתה להגן על שמו הטוב של הצבא ולוודא שתפוחים רקובים, אם הם אכן עשו את מה שהם מואשמים בו, לא ישארו בצבא.

זה נשמע לי שהיא הדליפה את הסרטון כדי שייעשה צדק ולכן זה ראוי לשבח.

אני לא חולק על העובדה שזו עבירה וגם טיוח החקירה זו עבירה נפרדת וחמורה, ושהיא צריכה לתת את הדין.

ככה זה כשרוצים לחיות במדינת חוק.

שוב, כל זה בהנחה שהעובדות שאני מכיר נכונות.

לגבי השאלה על הנזק שזה גרם לתדמית של ישראל אפשר להתווכח - אפשר לטעון לכאן ולכאן. משום מה, לא שמעתי את האנשים שטוענים ל׳פיגוע ההסברתי הגדול בהיסטוריה׳ מחילים את אותם קריטריונים למעשים ואמירות אחרות שמזיקות מאוד לתדמית של ישראל.

כל האנשים שמזילים ריר, גם מהרווח הפוליטי שצפוי לצד שלהם וגם סתם כי זה כיף להגיד ׳רואים לכם׳ ו׳כולם מושחתים׳ ולהשתמש בזה כתירוץ להצביע למושחתים וגנבים שהתכלית של המעשים שלהם היא אך ורק רווח אישי - כל אלה ראויים לבוז.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם ההדלפה (בימים אלו מדליפים חופשי פרטים מהחקירה שלה).

יש בעיה קשה מאוד עם השקרים, גרירה של הכפופים לה לתוך העניין, שיבוש הליכי חקירה וכל השאר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, stx כתב:

אני תמיד שמח להיות היוצא מהכלל.

מהעובדות המוכרות לי, היא הדליפה סרטונים שמראים התעללות בעצירים על מנת להדוף מתקפה תקשורתית שטענה שתופרים לחיילים תיק מסיבות פוליטיות. כלומר היא ניסתה להגן על שמו הטוב של הצבא ולוודא שתפוחים רקובים, אם הם אכן עשו את מה שהם מואשמים בו, לא ישארו בצבא.

זה נשמע לי שהיא הדליפה את הסרטון כדי שייעשה צדק ולכן זה ראוי לשבח.

אני לא חולק על העובדה שזו עבירה וגם טיוח החקירה זו עבירה נפרדת וחמורה, ושהיא צריכה לתת את הדין.

ככה זה כשרוצים לחיות במדינת חוק.

שוב, כל זה בהנחה שהעובדות שאני מכיר נכונות.

לגבי השאלה על הנזק שזה גרם לתדמית של ישראל אפשר להתווכח - אפשר לטעון לכאן ולכאן. משום מה, לא שמעתי את האנשים שטוענים ל׳פיגוע ההסברתי הגדול בהיסטוריה׳ מחילים את אותם קריטריונים למעשים ואמירות אחרות שמזיקות מאוד לתדמית של ישראל.

כל האנשים שמזילים ריר, גם מהרווח הפוליטי שצפוי לצד שלהם וגם סתם כי זה כיף להגיד ׳רואים לכם׳ ו׳כולם מושחתים׳ ולהשתמש בזה כתירוץ להצביע למושחתים וגנבים שהתכלית של המעשים שלהם היא אך ורק רווח אישי - כל אלה ראויים לבוז.

להגיד על מעשה שהוא ראוי לשבח ובו זמנית ראויה לענישה אבל רק כי טייחה זה לוליינות ברמת ערוץ 14.

• רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א הדליפה את הסרטון כדי שיעשה צדק? 

היא הפרקליטות הצבאית, אם היא רוצה לעשות צדק שפשוט תעשה את העבודה שלה.

לא צריכות להיות שום הדלפות נקודה. לא של פוליטיקאים ובטח לא של גורמים בצבא. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, avi 1234 כתב:

שהרבה אנשים היו בטוחים שההדלפה באה מהפרקליטות הצבאית והפרקליטות כאילו חקרה אחרי שברור שהם לא יכולים לחקור וזה לא סביר שהם יחקרו אבל למגיני הדמוקרטיה זה היה סביר.

הרבה אנשים בטוחים שביום שאחרי ה־7 באוקטובר ביבי וכל ממשלת הכישלון שלו היו צריכים לעוף הביתה. אחרי האסון הזה, הדבר המינימלי היה לקחת אחריות, אבל במקום זה הם נדבקו לכיסאות.

הרבה אנשים בטוחים שלהיות על משכורת של ספונסר של חמאס בזמן מלחמה זו בגידה.
אבל ביבי מגן עליהם כאילו הם הילדים שלו.

הרבה אנשים בטוחים ששני אלה לא היו מעיזים להזיז ביצה בלי אישור מהבוס, אבל הבוס עדיין יושב בלשכה.

הרבה אנשים בטוחים שכאשר עבריין מורשע הוא שר, וכאשר אחד האנשים הכי חזקים בממשלה הזאת הוא גם אדם שכזה, זו בושה וחרפה. אבל בממשלת נתניהו אין בושה, יש רק "כוח, כבוד וכסף".

והרבה אנשים בטוחים שזה לא סביר שנחקר יבחר לעצמו את החוקרים, אבל לביבי וחבורת הוסאלים שלו כבר מזמן אין גבולות ואין בושה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

הרבה אנשים בטוחים שביום שאחרי ה־7 באוקטובר ביבי וכל ממשלת הכישלון שלו היו צריכים לעוף הביתה. אחרי האסון הזה, הדבר המינימלי היה לקחת אחריות, אבל במקום זה הם נדבקו לכיסאות.

הרבה אנשים בטוחים שלהיות על משכורת של ספונסר של חמאס בזמן מלחמה זו בגידה.
אבל ביבי מגן עליהם כאילו הם הילדים שלו.

הרבה אנשים בטוחים ששני אלה לא היו מעיזים להזיז ביצה בלי אישור מהבוס, אבל הבוס עדיין יושב בלשכה.

הרבה אנשים בטוחים שכאשר עבריין מורשע הוא שר, וכאשר אחד האנשים הכי חזקים בממשלה הזאת הוא גם אדם שכזה, זו בושה וחרפה. אבל בממשלת נתניהו אין בושה, יש רק "כוח, כבוד וכסף".

והרבה אנשים בטוחים שזה לא סביר שנחקר יבחר לעצמו את החוקרים, אבל לביבי וחבורת הוסאלים שלו כבר מזמן אין גבולות ואין בושה.

ולכן אתה מגן על פשע אחר

אתה אמור להיות עניני וכמו שזה פסול גם זה פסול ולא להגן על יועמשית שאמרה לבגצ שהיא תלווה את החקירה בזמן שהיא יודעת שאין חקירה כי אולי זה ישרת את את ביבי...

פורסם (נערך)

כלומר מבחינתך ממשלה שאחראית לרצח 2000 ישראלים, שיושבים בה פושעים מורשעים, שעוסקת בהדלפות על בסיס יומיומי, ששודדת את הקופה הציבורית ומטפחת טפילים, שמממנת את אויבי ישראל, שמאפשרת חימוש של אויבי ישראל ושמתחמקת מלקיחת אחריות על כל מעשיה שוות ערך לעובדת שהדליפה סרטון אחד?

חבר, אתה עיוור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, avi 1234 כתב:

ולכן אתה מגן על פשע אחר

אתה אמור להיות עניני וכמו שזה פסול גם זה פסול ולא להגן על יועמשית שאמרה לבגצ שהיא תלווה את החקירה בזמן שהיא יודעת שאין חקירה כי אולי זה ישרת את את ביבי...

קדימה, תראה לי איפה בדיוק הגנתי על פשע אחר.

ואם אתה לא יכול, תפסיק לדקלם תעמולה מדפי מסרים בלי טיפת חשיבה עצמאית.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

כלומר מבחינתך ממשלה שאחראית לרצח 2000 ישראלים, שיושבים בה פושעים מורשעים, שעוסקת בהדלפות על בסיס יומיומי, ששודדת את הקופה הציבורית ומטפחת טפילים, שמממנת את אויבי ישראל, שמאפשרת חימוש של אויבי ישראל ושמתחמקת מלקיחת אחריות על כל מעשיה שוות ערך לעובדת שהדליפה סרטון אחד?

חבר, אתה עיוור.

א. יש בחירות עוד כמה חודשים.

ב. יש הבדל גדול בין פוליטקאי לבין מי שאמונה על שלטון החוק.

מי שלא מבין את זה הוא באמת מוכן לשלטון חוק מושחת ורקוב כדי להפיל יריב פוליטי.

בהבנה שלי מהתגובות כאן שלא באמת אכפת לאנשים מדמוקרטיה חוק וסדר אלא על שלטון. ומכשלא הצלחנו בבחירות נצליח דרך שלטון החוק שמזוהה איתנו גם כשהוא סרח.

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)

אז זהו, שפוליטיקאי גם הוא אמון על שלטון החוק. כלומר צריך להיות. בממשלה הנוכחית צריך להיות אמון על שלטון נתניהו, ולעזאזאל החוק. הממשלה הנוכחית לא יודעת דמוקרטיה מהי.ֹ לא מכירה איזונים ובלמים, לא מכירה שלטון החוק, לא מכירה זכויות אדם ואזרח, לא מכירה הגבלת השלטון, עוסקת אקטיבית בביטול הפרדת הרשויות. מכירה ״ניצחנו בבחירות ונעשה מה בראש שלנו״. זו אינה דמוקרטיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...