Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

ם אצל פלסטינאים יש מי שהשתלב בגולה שלו (יש כמעט מיליון פלסטינאים בדרום אמריקה, למשל).

אני מנסה להימנע פה מהדיון הזה, לא נראה לי שכיף לך, אבל דבר אחד הוא שהיהודים האלה די קידשו את הלימודים וההתפתחות האישית (אז, לא היום), לכן יש לך כולם מיני רמבמים ושפינוזות. אבל אין רמבם או שפינוזה פלסטינאי. הם - כך נראה - שמים את עיניין ההשכלה בעדיפות שונה מהיהודים של אז.

אבל אולי אני טועה / נופל לתוך פרופוגנדה יהודית

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

אני מנסה להימנע פה מהדיון הזה, לא נראה לי שכיף לך, אבל דבר אחד הוא שהיהודים האלה די קידשו את הלימודים וההתפתחות האישית (אז, לא היום), לכן יש לך כולם מיני רמבמים ושפינוזות. אבל אין רמבם או שפינוזה פלסטינאי. הם - כך נראה - שמים את עיניין ההשכלה בעדיפות שונה מהיהודים של אז.

אבל אולי אני טועה / נופל לתוך פרופוגנדה יהודית

ברור. אני לא משווה את ההיסטוריה של העמים. אני משווה פרמטר אחד בדיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

אני משווה פרמטר אחד בדיוק.

פונקציה במשתנה אחד זה די משעמם/בנאלי, לא?

כלומר אני מתחבר לדיון, ואם מבודדים את הנקודה הזו, כן, כנראה אין הרבה הבדל. אבל בעצמך אמרת שיש לא מעט נקודות, כנראה חשובות לא פחות, שעליהן לא בטוח כמה ויכוח יש (אם בכלל). מאז השימוע של המה שמה בקונגרס אני משתדל לא להשתמש במילה "קונטקסט" אז אגיד במקום - הקשר 😀

אז לא בטוח שהבנתי את המטרה, כן - היו חילופי אוכלוסיה בעקבות מלחמת יום העצמאות. כן, הטיעון של הפלסטינאים הוא לא מופרך מהיסוד. 

כן, מה שקרה לפני 100 שנה משפיע עד היום. לא, אי אפשר לבטל את "הציפיה להרג ורצח" בהינף יד, כי זה מהותי ובערך הסיבה המרכזית מדוע אין בסיס לדיון משותף.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

מלחמת יום העצמאות. 

תיקנתי.

מקור השגיאה מובן, ועדיין גורמת לי אי נוחות קשה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

מובן

צודק כמובן. כנראה יותר מידי השוואות בין ה7.10 ליום הכיפורים. 

כבר אי אפשר לערוך 😕

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם

@פינדר זה יכול להיחשב אצלך בגידה או שזה בסדר ולגיטימי להתראיין ככה אצל תומך חמאס ואנטי ישראלי מובהק?

https://www.google.co.il/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/geopolitics/article/15052884%3famp=1

כי מבחינתי זאת בגידה מלאה והדבר היחידי שמגיע לו זה חבל תלייה (או רעל, שיבחר).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

פונקציה במשתנה אחד זה די משעמם/בנאלי, לא?

אני די בנאלי, ככה זה.

אז לא בטוח שהבנתי את המטרה,

ממתי יש פה מטרה?

כן, הטיעון של הפלסטינאים הוא לא מופרך מהיסוד. 

כן, מה שקרה לפני 100 שנה משפיע עד היום. לא, אי אפשר לבטל את "הציפיה להרג ורצח" בהינף יד, כי זה מהותי ובערך הסיבה המרכזית מדוע אין בסיס לדיון משותף.

נכון, אבל לפני חמישה עמודים התייחסתי למשהו ספציפי שהאנס כתב. ומשם כמו כל דיון יפה בשרשור הזה, זה קיבל צורה אחרת.

קונטקסט

אני אוהב קונטקסט. אפשר לשים על זה cancellation token בגו. ובתור שמאלני, אין דבר שאני אוהב יותר מלקנסל.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

1. גדעון לוי הוא אחת הסיבות לזה שמתישהו הפסקתי לשלם על מנוי ב"הארץ", למרות שהוא מפסיד בענק לרוגל אלפר. שניהם לדעתי מפורסמים בעיקר כדי למשוך טרפיק של ימניים שיהיה להם ממה להתעצבן באתר. בדיוק כמו שפרסומו של טאוב לפני המהפכה נועד למשוך קוראים כמוני, שיהיה לי ממה להתעצבן באתר.

2. אני לא חושב שמדינה בה יתלו עיתונאי או פובליציסט תחשב לדמוקרטיה. והסובלנות שלנו לדעות מטומטות גם חשובה לפעמים. בטח כשמדובר במישהו שבאמת אבל באמת אין לו השפעה על כלום ושום דבר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אני מצטער, אבל ברמה המאוד מאוד עקרונית אין ביניהם הבדל. גם אצל פלסטינאים יש מי שהשתלב בגולה שלו (יש כמעט מיליון פלסטינאים בדרום אמריקה, למשל). וגם אצל הפלסטינאים יש מי שנדפק חזק ע"י צד שלישי - במקרה שלהם מי שמתיימרים להיות האחים שלהם, בלבנון, ירדן. וגם אם לא מסתכלים 2000 שנה אחורה, אלא רק מאה - צאצאים למשפחות של ניצולי שואה לא מהססים לדרוש בחזרה את הרכוש שנבזז מהם במלחמת העולם השניה. 

אתה בסך הכל מתאר, פחות או יותר, כל אוכלוסייה שנעקרה ממקומה לאחר מלחמה לכל אורך ההיסטוריה. ההשוואה שלך היא כמו שנאמר שלכל מכונית יש 4 גלגלים. 

פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

אני די בנאלי, ככה זה.

מי שכותב בגו בטח לא בנאלי 😅

ממתי יש פה מטרה?

נכון, אבל לפני חמישה עמודים התייחסתי למשהו ספציפי שהאנס כתב. ומשם כמו כל דיון יפה בשרשור הזה, זה קיבל צורה אחרת.

זה נכון. בטח אם עמוס היה בן אדם, היה כבר משתגע מכל זה.

בגו

טפי מה זו השפה הזו של גויים? רק שפת סי/סיפיפי שהיא כידוע שפת הקודש ראויה להיקדד ולהתקמפל.

• רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם

טפי מה זו השפה הזו של גויים? רק שפת סי/סיפיפי שהיא כידוע שפת הקודש ראויה להיקדד ולהתקמפל.

תאמין לי, מתכנתי גו שכחו מה זה להיות יהודים.

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני אוהב קונטקסט. אפשר לשים על זה cancellation token בגו.

אאוץ'. איך שאני מתגעגע לגו. כל בוקר מחדש.

(המקום הנוכחי בחר במרק שעועית הזה שנקרא typescript בעע זה מה יש).

בטח עוד נעבוד מתישהוא בעתיד יחד, אני מרגיש את זה מגיע.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

אתה בסך הכל מתאר, פחות או יותר, כל אוכלוסייה שנעקרה ממקומה לאחר מלחמה לכל אורך ההיסטוריה. ההשוואה שלך היא כמו שנאמר שלכל מכונית יש 4 גלגלים. 

יש בדיוק שני עמים שאני מכיר, שמשמרים תודעה של פליטות ומדברים על המולדת ההיסטורית במונחים של "שיבה", גם כשמדובר בבני אדם שנולדו במקומות מרוחקים מאוד, ומעולם לא ראו את המולדת ההיסטורית מחוץ לטלויזיה או משהו ובטח מעולם לא גרו בה. אצלנו זה אפילו לא היה "לאחר מלחמה" אלא במרחק מרשים של 2000 שנה. אבל אולי אני לא מצליח לחשוב על דוגמאות היסטוריות רלוונטיות אחרות. גם יכול להיות.

לפני 7 דקות, hans כתב:

אאוץ'. איך שאני מתגעגע לגו. כל בוקר מחדש.

(המקום הנוכחי בחר במרק שעועית הזה שנקרא typescript בעע זה מה יש).

בטח עוד נעבוד מתישהוא בעתיד יחד, אני מרגיש את זה מגיע.

אני לצערי באותה סירה, מרשים לי להשתמש בגו רק במקרים יוצאי דופן, וכן, מרגיש בדיוק כמוך :)

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כנראה שיש לך הגדרה מיוחדת למילה בגידה. וגם תאווה לראות גופות תלויות.

אם היו תולים כל מי שמפיץ שקרים שפוגעים במדינה, היו הרבה מקומות חניה ופחות פקקים בבוקר.

תשאל את עצמך למי אתה רוצה להידמות. כי מה שאתה מציע זה רק עוד צעד קטן שיקרב אותנו להיות הגרסה היהודית של עזה או אירן.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

1. גדעון לוי הוא אחת הסיבות לזה שמתישהו הפסקתי לשלם על מנוי ב"הארץ", למרות שהוא מפסיד בענק לרוגל אלפר. שניהם לדעתי מפורסמים בעיקר כדי למשוך טרפיק של ימניים שיהיה להם ממה להתעצבן באתר. בדיוק כמו שפרסומו של טאוב לפני המהפכה נועד למשוך קוראים כמוני, שיהיה לי ממה להתעצבן באתר.

2. אני לא חושב שמדינה בה יתלו עיתונאי או פובליציסט תחשב לדמוקרטיה. והסובלנות שלנו לדעות מטומטות גם חשובה לפעמים. בטח כשמדובר במישהו שבאמת אבל באמת אין לו השפעה על כלום ושום דבר.

עזוב אותך שטויות. חבל או כדור רעל.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כנראה שיש לך הגדרה מיוחדת למילה בגידה. וגם תאווה לראות גופות תלויות.

אם היו תולים כל מי שמפיץ שקרים שפוגעים במדינה, היו הרבה מקומות חניה ופחות פקקים בבוקר.

תשאל את עצמך למי אתה רוצה להידמות. כי מה שאתה מציע זה רק עוד צעד קטן שיקרב אותנו להיות הגרסה היהודית של עזה או אירן.

"בגידה במובנה הרחב וההיסטורי היא הפרת חובת האמונים של אדם לעמו, למולדתו ולמדינתו וסיועו לאויב במאבקו כנגד מדינת האם של הבוגד, בימי מלחמה או בעת עימות קשה בימי שלום (כדוגמת המלחמה הקרה), או בעת סכסוך מזוין ופעולות איבה שאינם בגדר מלחמה מלאה".

https://he.m.wikipedia.org/wiki/בגידה

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...