Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אלו רק שתי ידיעות מהשעות האחרונות.

מי שחושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לצפצף על ביידן והאמריקאים, חי באילוז'

אם האמריקאים דורשים מאיתנו לכאורה לעשות דברים שמסכנים את קיומנו, אנחנו מחוייבים לא לציית להם. הם גם היו נגד כניסה קרקעית, נכנסנו והם עדיין תומכים בנו.

לא כל אמירה בחדשות משקפת את הרצון האמיתי שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לשנייה אחת יצא לי לצפות בערוץ 14, שם זה עדיין צריך ימין מלא מלא מלא מלא ועכשיו עוד יותר מלא. לאחר הסקר שהראה כי 70% ממצביעי הליכוד חושבים שביבי צריך להמשיך בתפקידו, אני לא מתפלא על קיומו של ערוץ 14. בכלל, חזרו שם ב-100% לאותם הקשקושים של פעם. ברגע שסגל יתחיל לדבר על ההתנתקות, יהיה אפשר לומר שחזרו לשגרה הרעה. 

לצערי, אני חושש שבמקום שנחזור לטוב לאחר המלחמה, נחזור לעוד יותר רע.

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

לאחר הסקר שהראה כי 70% ממצביעי הליכוד

ממצביעי הליכוד בבחירות הקודמות או ממי שטוענים שיצביעו לליכוד בבחירות הבאות?

אם שליש ממצביעי הליכוד לא מתכוונים להצביע לליכוד בבחירות, הייתי אומר ״שהימין״ על מלא מתרוקן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סגל לא הפסיק לדבר על ההתנתקות אף פעם. וסגל, כמו רבים וטובים מהמחנה שלו, משקר. כי העניין מבחינתם אף פעם לא היה ביטחוני. פיגועים וירי זו פשוט ההצדקה הכי טובה שהם יכולים למצוא ללמה צריך לחזור ולהקים וילות על החוף של עזה. אבל זה לא שאם החמאס יוחלף בהיפים מענשים ורודפי שלום מישהו מהסגלים יפסיק לפנטז על השיבה לגוש קטיף וא"י השלמה. 

כמו שכתבתי פה כבר אינספור פעמים, אחת הבעיות הגדולות של ישראל, זה שהסגלים לוקחים חלק לא פרופורציונלי בשלטון שלה, ומכתיבים את האסטרטגיה שלה, גם עכשיו. דווח השבוע שביבי אמר לאמריקאים שהוא לא מוכן לחזרתה של הרשות לעזה, ואמרו לו שהדרך הכי טובה להרוג רעיון רע זה להביא רעיון טוב יותר, והא שתק. וזה לא מפתיע. עם הזמן ביבי פחות ופחות מסוגל לצאת נגד המשיחיים למיניהם, ואני מניח שכדי לשרוד פוליטית, הוא ילך לקראתם יותר גם אחרי המלחמה. וגם אם לא יאפשר להם להקים מאחזים, ולהקריב בשבילם חיילים ואזרחים ישראלים - הוא לא יסגור את הדלת הזו.

והנה ראיון  קונטרה עם מרידור - ליכודניק מ"פעם", שמסביר בפשטות למה ביבי אפס, ולמה אסור לתת למשיחיים לנהל את העניינים כאן. ולמה ,גם אם מבינים שאין עם מי לדבר בצד השני כרגע, מדיניות שמבוססת על חיסול כל סיכוי לדיאלוג היא גרועה, ותפגע בישראל.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, Supertigre כתב:

לשנייה אחת יצא לי לצפות בערוץ 14, שם זה עדיין צריך ימין מלא מלא מלא מלא ועכשיו עוד יותר מלא. לאחר הסקר שהראה כי 70% ממצביעי הליכוד חושבים שביבי צריך להמשיך בתפקידו, אני לא מתפלא על קיומו של ערוץ 14. בכלל, חזרו שם ב-100% לאותם הקשקושים של פעם. ברגע שסגל יתחיל לדבר על ההתנתקות, יהיה אפשר לומר שחזרו לשגרה הרעה. 

לצערי, אני חושש שבמקום שנחזור לטוב לאחר המלחמה, נחזור לעוד יותר רע.

באותיות הקטנות:

"הסקר בטעות דגימה של 69 אחוז, כמו כן נערך בקרב משפחת נתניהו המצומצמת - שרה, יאיר, אבנר.

עריכה:

היום בוכים, לפני חודשיים חגגו:

https://www.ynet.co.il/news/article/bj8ak5z86#autoplay

אני מת על התגובות בטוויטר של כל אלה שצייצו לפני חודשיים על הניצחון המוחץ.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 36 דקות, Supertigre כתב:

לשנייה אחת יצא לי לצפות בערוץ 14

כמו שלחברת חשמל יש פרסומות משום מה, ככה גם לממשלת הליכוד יש ערוץ פרסומות. זה הכל.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, falou כתב:

ממצביעי הליכוד בבחירות הקודמות או ממי שטוענים שיצביעו לליכוד בבחירות הבאות?

אם שליש ממצביעי הליכוד לא מתכוונים להצביע לליכוד בבחירות, הייתי אומר ״שהימין״ על מלא מתרוקן.

שאלה טובה. הסקר היה האם ביבי צריך להמשיך בתפקידו, הרוב המוחלט הצביע שלא בחלוקה של כ-30 עכשיו וכ-40 לאחר המלחמה, 19% הצביעו שהוא צריך להמשיך (השאר לא יודע), כך שאני מניח שה-70% זה חלק מה-19%, דבר שתואם בערך את מספר המנדטים בו הליכוד זוכה בסקרים כיום פלוס כמה ממפלגות ימין אחרות. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

להמשיך עד מתי, עד אחרי הבחירות או עד סיום המלחמה?

הסקרים האלו לא כ״כ ברורים.

אני עדיין סבור שאין שום סיכוי שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אחרי המלחמה, כשהכל יצוף ויעלה, עם כל הנרצחים, חללי צה״ל, חטופים מתים (לא מאמין שיחזירו אפילו לא חטוף נוסף אחד) - הציבור יירצה משהו חדש והכאב יהיה כ״כ טרי ומטריף שיישרפו את הרחובות אם השלטון לא ייתחלף. תרתי משמע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 26 דקות, falou כתב:

...שאין שום סיכוי שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אחרי המלחמה..

אחרי המלחמה.   אתה אופטימי..   הסגול מנותק מהמציאות.

לא ברור איך מפצים את הלוחמים, אבל הוא בדרך להעביר תקציב..

ומתכונן לבחירות.

בנתיים, אתנחתא קלה, רק להרגע, מישהו מצטרף לצעדת המכבים ?

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מה זה? צעדה עם פך שמן בהר הבית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אני עדיין סבור שאין שום סיכוי שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אחרי המלחמה, כשהכל יצוף ויעלה, עם כל הנרצחים, חללי צה״ל, חטופים מתים (לא מאמין שיחזירו אפילו לא חטוף נוסף אחד) - הציבור יירצה משהו חדש והכאב יהיה כ״כ טרי ומטריף שיישרפו את הרחובות אם השלטון לא ייתחלף. תרתי משמע.

מצד שני פשוטי העם יהיו חייבים לחזור/להמשיך לעבוד כי אוכלי החינם ימשיכו לקבל תקציבים. לדעתי אחרי שהכל ייגמר הציבור יהיה עייף ומותש בכדי להרים אפילו מחאה בודדת באחד המוצ"שים בקפלן.

פורסם
לפני 44 דקות, רוןS כתב:

בנתיים, אתנחתא קלה, רק להרגע, מישהו מצטרף לצעדת המכבים ?

יש תחרות קשה, יש גם תפילה המונית שלימור הקוקיה מארגנת בקבר רחל. 

לפני שעה, falou כתב:

אני רוצה להיות אופטימי. אבל יש שתי סיבות לפחות שיכולות להשאיר את השלטון אצלו.

האחת היא בדיוק מה שכתבתי קודם. המשיחיים למיניהם יעדיפו להתאגד סביבו, כי מבין כל מי שיכול להיות ראש ממשלה בישראל כרגע, הוא הכי קרוב אליהם והכי משרת אותם. ואני רואה כבר לא מעט צייצני ימין דתי כותבים משהו כמו "כן, ביבי גרוע. אבל כל מי שיחליף אותו יקים לנו מדינה נאצית ביו"ש ועזה".

השניה היא שגלגול האשמה על הצבא ומערכת הבטחון עדיין יכול להצליח. בדיוק כמו שזה עבד בהר מירון, כשמסתבר שפשוט אף אחד לא סיפר לביבי שיש בעיה עם האירוע. והשופרות עובדים מאוד מאוד קשה כדי להצליח גם בזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אני עדיין סבור שאין שום סיכוי שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אחרי המלחמה, כשהכל יצוף ויעלה, עם כל הנרצחים, חללי צה״ל, חטופים מתים (לא מאמין שיחזירו אפילו לא חטוף נוסף אחד).

לדעתי כוחות צה"ל יצליחו להחזיר מספר חטופים אם זה בפעולה צבאית או הסדר נוסף עם החמאס.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

+ משבר כלכלי גדול מאוד, ברמה שלהרבה אנשים לא יהיה כסף לפלאפל.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...