Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, BoazB11 כתב:

באתרי החדשות יש דיווחים על פיגוע ירי בשומרון אתמול בלילה

ומתוך היכרות עם הכבישים באיזור אין ציר כזה.

הפעם האחרונה שהייתי שם היתה לפני שנתיים-שלוש

והכביש של איתמר הסתיים בגבעות עולם ומצפה שלושת הימים.

משם לכיוון גיתית הטופוגרפיה הררית ותלולה.

משהו השתנה מאז ?

govmap.jpg

קיים כביש כזה, הוא לא מאוד מוכר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 דקות, פריג'י כתב:

בעצמו?

בלי עזרה מיאיר? 

https://m.maariv.co.il/news/politics/Article-1050883

אני מניח שבן צור לא יצא עם המסר הזה ללא תאום מלמעלה,   זה  סימן חשוב שמראה של נתניהו אולי באמת מנוס מבחירות, שזה אותי אישית מפתיע לטובה, כנראה הם מרגישים את הסנטימנט הציבורי החזק שהשתנה .

בכלל המסרים בימים האחרונים מכיוון של שס הם מאוד פרגמטיים ולאומיים, אני אומר את זה לטובה ללא ציניות (אפילו שברור שזה גם מיצוב לקראת מה שיהיה אחרי המלחמה וניסיון לבידול מהאחריות על המחדל) . 

חלק מהמסרים האלה של שס, כמו למשל שר הרווחה מרגיש, שמדבר על ביטול הפליית הדרוזים בחוק הלאום מראים את זה, ענקי דרעי שהתגייס למילואים מאורחים וכו'...

בכלל השרים של שס ממה שאני מתרשם, יחסית לשאר מתנהלים יעיל וענייני, בראשם משה ארבל המצויים.  לדרעי יש חושים חדים מאוד, הוא הבין מהר מאוד את המציאות שהשתנתה ועשה התאמות .

ההנהגה החרדית במפלגות/הנהגות הדתיות האחרות עדיין בחלקן בשלהן לצערי, נציין לרעה את המשפחה של החייל החרדי הבודד ממודיעין עילית שנפל בקרבות, משפחתו הביעה הסכמה לטקס קבורה צבאי  אבל נבלמה ע"י ההנהגה מלמעלה (כך פורסם בתקשורת ), אני מבין שהקצב אחר אבל עדיין... 

פורסם

בינתיים די חזרו בהם ואמרו שזאת דעתו בלבד של בן צור וגם בן צור עצמו הוציא הבהרה.

ביבי לא ילך לשום בחירות. הוא ישים פס על כולם וישתמש בכל שאר ה 63 הסמרטוטים שלו שגם להם אין אינטרס ללכת לבחירות.

רק מחאה חריפה ויציאה לרחובות כמו בימי ה"רפורמה" תעבוד. ההבדל בין המחאה של הרפורמה למחאה העתידית שישתתפו בה גם צד ימין של המפה ( רוצה לקוות).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, asix כתב:

ביבי לא ילך לשום בחירות. הוא ישים פס על כולם וישתמש בכל שאר ה 63 הסמרטוטים שלו שגם להם אין אינטרס ללכת לבחירות.

רק מחאה חריפה ויציאה לרחובות כמו בימי ה"רפורמה" תעבוד. ההבדל בין המחאה של הרפורמה למחאה העתידית שישתתפו בה גם צד ימין של המפה ( רוצה לקוות).

כמו שכתבתי, אני לא חושב שאתה מבין את עוצמת הכעס והתסכול של אנשים פוסט טראומטים ששכלו קרובים, ילדים, וכל מי שקרוב אליהם. 

מחאת קפלן? 

יבואו עם לפידים ויישרפו לו את הבית... 

זאת לא תהייה מחאת 'בושה בושה'. זאת תהיה מחאה של תישרף המדינה

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחנה הימין יצטרף למחאות רק אם יהיה לביבי תחליף.

תחליף ממשי, אדם עם שם ופנים שמחנה הימין ידע שבו הם בוחרים אחרי שביבי ילך.

ביבי דאג לדכא כל מתנגד,

לכן לא כזה בטוח שיקום מישהו מתוך הליכוד. כי זאת משימת התאבדות פוליטית אם המהלך לא יצליח.

ומחוץ לליכוד ולכנסת יש הרבה אנשים טובים.

נקווה שיקום מישהו כזה שיצליח לסחוף את העם איתו.

אחרת, עם כל הכעס על ביבי.

אני לא רואה ליכודניק אמיתי מפגין נגד ביבי כדי שבבחירות הבאות הוא יצטרך לשים גנץ/לפיד בקלפי.

.

פורסם
לפני 1 דקה, om2 כתב:

מחנה הימין יצטרף למחאות רק אם יהיה לביבי תחליף.

תחליף ממשי, אדם עם שם ופנים שמחנה הימין ידע שבו הם בוחרים אחרי שביבי ילך.

ביבי דאג לדכא כל מתנגד,

לכן לא כזה בטוח שיקום מישהו מתוך הליכוד. כי זאת משימת התאבדות פוליטית אם המהלך לא יצליח.

ומחוץ לליכוד ולכנסת יש הרבה אנשים טובים.

נקווה שיקום מישהו כזה שיצליח לסחוף את העם איתו.

אחרת, עם כל הכעס על ביבי.

אני לא רואה ליכודניק אמיתי מפגין נגד ביבי כדי שבבחירות הבאות הוא יצטרך לשים גנץ/לפיד בקלפי.

לבחירות הבאות באים להפגין גם אם הפתק היחידי יהיה זהבה גלאון

ביבי גמור

לפני כשעה, asix כתב:

תלמד, תמיד מה שהבן אדם אומר קודם זאת הדעה האמיתית. התנצלויות/הבהרות זה שם מכובס ל"אמרתי את דעתי האמיתית אבל זה לא מסתדר לכמה אנשים".

פורסם
לפני 4 דקות, om2 כתב:

הבחירות הבאות הם עוד 3 שנים.

ביבי יכול לעשות רגנרציה עד אז (ואנחנו מכירים את ביבי)

מה 3 שנים? לממשלה הזו אין לגיטימציה להמשיך ולהתקיים יום אחד אחרי סוף המלחמה.

הבעיה שביבי וחברי הקואליציה שלו מסרבים לקבל את זה ולכן במקום להתמקד במלחמה הם מתעסקים בהמשך השלטון שלהם אחריה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

המפגינים נגדנו הם מיעוט של מוסלמים יחד עם שמאלנים טפשים, ששום תעמולה שלנו לא תשכנע.

אז אפשר להרגיע. 

קשה לי להסכים אתך.

כשמסמנים בתים של יהודים באירופה, כשיהודי נהרג בהפגנה בארה"ב והמסקנה היא "זה לא רצח על רקע.."

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

ז

לפני 28 דקות, om2 כתב:

מספיק

אין לו כבר שפנים בכובע 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, רוןS כתב:

קשה לי להסכים אתך.

כשמסמנים בתים של יהודים באירופה, כשיהודי נהרג בהפגנה בארה"ב והמסקנה היא "זה לא רצח על רקע.."

אבל הוא צודק, אי אפשר להמיר אותם להיות נורמליים לא משנה כמה הסברה ותעמולה תפעיל.

תראה להם שרידים של אנשים שנשרפו, יגידו לך עשו את זה עם בינה מלאכותית. תראה להם צילומים של מחבלים בבתי חולים, יגידו אלה שחקנים וזה מבויים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אבל הוא צודק, אי אפשר להמיר אותם להיות נורמליים לא משנה כמה הסברה ותעמולה תפעיל.

תראה להם שרידים של אנשים שנשרפו, יגידו לך עשו את זה עם בינה מלאכותית. תראה להם צילומים של מחבלים בבתי חולים, יגידו אלה שחקנים וזה מבויים. 

אתה מדבר על ביביסטים?

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 38 דקות, om2 כתב:

אני מכיר ביבי שפעמיים השיג תיקו, פעם שלישית שכנע מפלגת אופוזיציה להצטרף ופירק את העסק מהר, פעם רביעית הפסיד בבחירות, פעם שלישית ניצח כי אחת ממפלגות האופוזיציה שסירבו להתאחד לא עברה את אחוז החסימה.

בוא נזכור שהוא השיג תיקו פעמיים והפסיד פעם אחת ב-3 השנים האחרונות. הוא לא בלתי מנוצח.

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אתה מדבר על ביביסטים?

אני לא מבין למה הסרקזם\ווטאבאוטיזם המטופש הזה טוב. אתה אומר שכן אפשר לשכנע את השמאל ה״גלובאלי״, אירופאי, אמריקאי או איך שתקרא לו בצידקתנו? בלי להסיט את האש לימין הגדול והרע בבקשה, כן או לא?

• אהבתי 1
פורסם

יש לו קהל שבוי רב ביותר, שבטוח שהוא שמש העמים ושחרף מיצוב עצמי כמסורתי, עובר על הדיבר השני, על שני חלקיו. לכן זה לא יהיה מאבק קל בכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

יש לו קהל שבוי רב ביותר, שבטוח שהוא שמש העמים ושחרף מיצוב עצמי כמסורתי, עובר על הדיבר השני, על שני חלקיו. לכן זה לא יהיה מאבק קל בכלל.

שוב, כבר הפסיד פעם אחת וקיבל תיקו פעמיים, וזה בלי שהיה טבח עצום בישראלים. הקהל השבוי שלו לא יציל אותו.

• תוכן חדש...