Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

בתור דת"ל,

רוצה להבין למה בדיוק הדת"ל כל כך מאיימים עליכם? (שואל לגמרי ברצינות)

עם השנים למדתי לזקק את ה'בעיה' האישית שלי עם דתיים מכל גווני הקשת לשתי השאלות הפשוטות האלה:

1. מה עמדתך לגבי תח"צ בשבת?

2. אם שלושה חיילים נפלו באותו קרב ואחד מהם מהגר שאביו יהודי ואמו לא, האם שלושתם יכולים להיקבר באותה חלקה?

אם התשובה שלך לשתיהן היא 'כן', אז אין לנו בעיה ואתה לא מהווה איום. אבל כל אופציה אחרת אומרת שאחד מאיתנו לא חי במדינה 'שלו' יותר אלא פשוט מתארח באופן זמני בביתו של האחר.

• אהבתי 5
  • מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

בחזרה לזה, אני יושב פה עם הביביסט הכי גדול שהכרתי והוא אמר שבחירות הבאות הוא מצביע גנץ. ושהוא מתנצל על כל הלכלוך שאמר על יאיר גולן וחבריו.

אתה יודע מה אני סקפטי בגלל זה אני גם קירח..

הבוטים יחזירו אותו "למוטב"

לפני 4 שעות, GaT כתב:

אני עד אישית לשני אנשים קרובים, ביביסטים בן גביריסטים מושבעים, שמודים שהסיתו אותם נגד הציוניים האמיתיים במדינה, ועכשיו רואים למי באמת אכפת מהמדינה ולמי אכפת מעצמו. מודה שמאחד מהם לא הייתי מצפה בחיים, גם לא בזמנים כאלה. אני לא רואה את ביבי נשאר.

כנ"ל סקפטי אחושרמוטה שהם באמת יצליחו בקלפי להשים פתק שהוא לא מ.ח.ל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איך זה שאנחנו, הישראלים, תמיד תומכים כלכלית במי שהכי פוגע בנו? הסינים הם התומכים הגדולים ביותר של איראן ואנחנו כאן בישראל רוכשים רכבים מסין בלי הפסקה, הטורקים הם תומכים גדולים של חמאס, ואנחנו כאן רוכשים קורולה ועוד בלי הפסקה. אני יודע שאלו מילים ריקות כי זה ישראל ישראלי, אדם חסר עקרונות, אבל אני לפחות משתדל לרכוש כמה שפחות דברים תוצרת סין וטורקיה. 

ברור לי שאין אפשרות להפסיק לגמרי, אבל להפחית רכישה? קצת כבוד עצמי? את זה אפשר בהחלט. 

פורסם
לפני 2 דקות, Supertigre כתב:

איך זה שאנחנו, הישראלים, תמיד תומכים כלכלית במי שהכי פוגע בנו? הסינים הם התומכים הגדולים ביותר של איראן ואנחנו כאן בישראל רוכשים רכבים מסין בלי הפסקה, הטורקים הם תומכים גדולים של חמאס, ואנחנו כאן רוכשים קורולה ועוד בלי הפסקה. אני יודע שאלו מילים ריקות כי זה ישראל ישראלי, אדם חסר עקרונות, אבל אני לפחות משתדל לרכוש כמה שפחות דברים תוצרת סין וטורקיה. 

ברור לי שאין אפשרות להפסיק לגמרי, אבל להפחית רכישה? קצת כבוד עצמי? את זה אפשר בהחלט. 

רכבים זה עוד משהו גדול, נניח שאין ברירה.

אבל כל ישראלי שמחר בבוקר יסגור טיסה לטורקיה כי זול שם זה בושה ואפס כבוד עצמי.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

הרגו את חוסיין, הולידו את דאעש.

Made by America 

עקרונית את דאעש יצר אל עאקידה שסירב לתת לחליפא של דאעש, סניף אצלו בארגון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

הפוך, דווקא רכבים הכי קל להחרים. רק כדי לקבל פרופורציות, אם ישראלים יחרימו לחלוטין את הקורולה ועוד כמה דגמי טויוטה המיוצרים בטורקיה, סיכוי גדול שטויוטה תאלץ להזיז את המפעל הזה לאירופה. 

• מצחיק 3
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

אתה יודע מה אני סקפטי בגלל זה אני גם קירח..

הבוטים יחזירו אותו "למוטב"

כנ"ל סקפטי אחושרמוטה שהם באמת יצליחו בקלפי להשים פתק שהוא לא מ.ח.ל

ככל שמימדי המחדל יתגלו יהיה יותר קשה לאנשים לתמוך במי שהיה קשור לזה. 

כל אנשי הליכוד צריכים ללכת לפח זבל של ההיסטוריה, ביחד עם שאר חברי הממשלה.

אם כבר, מה שאני חושב עליו דיי הרבה זה מה יהיה עם הרצי הלוי.. בכירי אמ"ן זה דיי ברור.

אבל שוב - עם כל זה נתמודד עוד חודשיים.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

והסרטונים שבהם הם דופקים נ"טים במוצבים?

גם פייק?

אני כבר שבוע בגישה שבישראל מנסים לעשות די-אסקלציה (התרה בעברית נראה לי). למצב בצפון.

די-אסקלציה בריבוע. הרבה אירועים שקרו בצפון, הצנזורה צינזרה. מעבר לזה אני לא יכול לפרט כי צנזורה (;

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

עונה ברצינות, מקווה שלא תפגע - לא מכיר אותך אישית וכרגיל מדבר על הדתיים כקבוצה פוליטית די מובהקת.

1. כלפי חוץ - מאז תוכנית אלון, כנראה, הציונות דתית רוכבת על איזה טיקט בטחוני, ומספרת לנו על הקשר ההדוק בין ההתנחלויות לבין בטחון וכו'. אלא שזה שקר. אפשר לנתח עד מחר בבוקר למה. ואפשר פשוט להזכיר שוב את עמית סגל, כביכול קול ממלכתי וכו' ולא איזה בן גביר, שלפני שבועיים סיפר שאסור להתפשר על שום שטח ארץ בגלל הרקע הדתי, גם אם את הערבים יחליפו שוודים.

עכשיו, אנחנו לא קרובים לזה שאת הערבים יחליפו שוודים מפויסים. אבל הציונות הדתית היא בפירוש חסם פוליטי לכל סיכוי להסדר עתידי. והיתה כזו גם בימי חתימת הסכם השלום עם מצרים, כשאני גוש אמונים סירבו להתפנות מימית. וזה לא מאוד משנה עכשיו. אבל זה כן משנה ליום שאחרי הניצחון על החמאס. ואני אומנם לא ימני כל כך, אבל חושב שיש גם בהקשר הזה תהום בין ימין רציונלי ממלכתי - כזה שידע בעבר להעביר פשרות והסכמי שלום, לבין ימי דתי - שמתרכז בעיקר בדת שלו, ועם הזמן יותר ויותר.

2. כלפי פנים - הרפורמה המשפטית היא בגדול הבייבי של הציונות הדתית, עם קהלת, שמעון נטפים למיניהם (למרות שהוא חרדי כביכול אבל מילא), רוטמן וכו'. במרה המאוד עקרונית מדובר באנשים שלא מסתירים את תפיסתם לגבי העתיד הרצוי בישראל, וגם לא לגבי ההווה ולגבי זה שיש שווים ויש שווים יותר. ואני מזכיר שוב את רוטמן שכעס על בגצ שהכריח את המדינה למגן את ילדי עוטף עזה, כי "יש סדר עדיפויות". והוא תמיד ברור בציונות הדתית. בהקשר הזה כמובן אפשר להזכיר מערכת חינוך נפרדת וכו'. הרצת הרפורמה המשפטית גם חשפה יותר מאי פעם והבליטה את זה, וגם את חוסר ההבנה הבסיסי של החברים האלו במה זה "דמוקרטיה ליברלית" או "מערבית" וגרמה לי לראות בהם איום עוד יותר גדול ממה שחשבתי שהם עלי. כי בגדול המוטו שלהם במשך כל השנה האחרונה היה "לרוב מותר כל מה שהוא רוצה כי הוא רוב". 

כמובן, גם זה, קודם כל מאיים על ערבים, בטח ביו"ש אבל גם בישראל, שבעולם של אנשי הדת היהודים "חירויות הפרט" שלהם מסתכמות בזה שמותר להם לעבוד בבניה בישראל או משהו. אבל זה גם איום עלי. ראינו מה קרה ביום כיפור, כשנערי גבעות באו לעשות פרובוקציה בת"א, במטרה מוצהרת - לשנות את העיר ואת האופי שלה. ולא שמענו אף דתי בישראל, אף אחד ממש, תוהה למה הפרובוקציה הזו היתה נדרשת. מה שקיבלנו זה המון רפרנסים לשואה (שאולי עכשיו חוזרים לפרופורציה הנדרשת), פרגונים לרב הומופוב ש"הלב שלו נמצא במקום הנכון" ועוד כל מיני. וזה, לי לפחות, הראה שוב כשבכל הזדמנות שבה הציונות הדתית תצטרך לבחור, היא תבחר בדת ולא שום דבר אחר. ומעולם לא תצליח להקיא מתוכה אגרסורים ומסיונרים מקצועים. ולא משנה מה התשובה.

מבין ומקבל

ואנסה לענות (מקטנות מחשבתי, אני לא המייצג של אף אחד),

1. במקרה של גוש קטיף, האיומים התממשו לכן יש משהו בטיקט הבטחוני הזה

הסדר מדיני? יבורך, הבעיה שאין כאן שום גוף בצד השני שמוכן להכיר בריבונותה של ישראל או של עם ישראל בארץ. 

אש"ף הוקם ב1964, הרבה לפני שכבשנו איזה שטחים לאיזה פלסטינים

במקרה של פינוי ימית, מצרים נותנת לנו גבול שקט לא מהאהבה אילנו או קבלה שלנו

אלא נטו בגלל אינטרס שארה"ב תחמש אותה

ראה כרגע, שהם מבצרים את הגבול מכל משמר,

לא כי יש להם בעיה עם פליטים  (שמהווים בערך 2% מהאולכוסיה שלהם)

אלא כי יש להם רצון לא לעזור לישראל לנקות את קן הצרעות (כך לפחות אני חושב, הלוואי שיוכיחו לי אחרת)

אתה יודע מה,

עובדים איתי בעבודה ערבים ישראלים,

חברים שלי (בגדול או קטן)

שאלתי אותם אם מקימים מחר מדינה פלסטינית, האם הם ימשיכו להיות תושבי ישראל, חד משמעית שכן

שאלתי אותם, נניח וישוב מסוים בשומרון לא מוכן להתפנות, ומבקש לקבל אזרחות פלסטינית כמו שהערבים ישראלים קיבלו אזרחות ישראלית, האם זה יהיה אפשרי, הם אמרו בגילוי נאות שלא, ההמון שם פשוט ישחוט את היהודים.

ואלה ערבים ישראלים מתונים מאוד, לא קיצוניים בדעתם.

לכן התקיעה של מקלות בגלגלים נובעת מתוך חשיבה רציונאלית

ולצערנו הוכיחה את עצמה כבר לפחות פעמיים מול הפלסטינים

אוסלו - הנסיגה מרצועת עזה

(ויש הבדל גדול בין הסכם שלום עם מדינה לבין הסכם שלום עם הפלסטינים, מקווה שאתה מסכים איתי)

2. הרפורמה המשפטית והיא בייבי של הציונות הדתית (ולא רק) כי יש תסכול מתמשך בין מה שאתה בוחר בקלפי ולבין מה שאתה מקבל בסוף בתוצאות

מדינה דמוקטית, אם הצביעה בעד משהו אחד, לא יכול להיות שיקום גוף כלשהו שינטרל קבוע את החלטת העם.

וזה לא הבייבי, יש הרבה דברים חשובים יותר מאשר המהפכה המשפטית, פשוט כל דבר שמנסים להעביר בג"צ תוקע מקלות בגלגלים (חלקם בצדק ולחלקם לא בצדק)

אז הרצון הראשוני זה שגם השופטים ישקפו את רצון העם. ויש אנשים שמרגישים שגנבו להם את המדינה כי לא מספיק הכנסת והממשלה ימנים, עכשיו גם בית משפט יהיה ימני?? 

(מה לעשות שרוב העם ימני?)

זה שיהיה בית משפט ימני זה לא אומר שמחר בבוקר יתלו שמאלנים בכיכר העיר

עולם כמנהגו נוהג

אבל יהיה קל יותר להעביר החלטות ימניות

לי אישית קשה עם המהפכה המשפטית, כי לצערי בתוך מחנה הימין השתרבבו אנשים לא ראויים ואם לא יהיה גוף שיעצור אותם זה ימשיך להיות ככה 

אבל אם לא יעבירו את השינוי הזה, המצב כנראה יהיה גרוע יותר, לכן עדיף הרע במיעוטו.

נערי גבעות באו לעשות פרובקציה ביום כיפור?

כמה שאני מכיר התפילה הזאת קיימת כמעט כל שנה

אף פעם זה לא הפריע לאף אחד

כנ"ל ההקפות השניות (במוצאי חג שמחת תורה שהתבטלו השנה בגלל המלחמה) אני זוכר שבשנים קודמות אפילו ערוצי 12-13 היו משדרים אותם כשמחה משותפת לכל עם ישראל

אבל זה מצטרף להודעה הקודמת שלי

כל אחד הקצין קצת, הדת"ל לכיוונו, החילונים לכיוונם

+ הסתה פרועה של גורמים מסויימים כנגד אנשי הציונות הדתית כאילו הם השטן שרוצה לשלוט עלינו עם המהפכה המשפטית

ופתאום נוצר פער גדול מדי שקשה לגשר

אבל עכשיו יש מלחמה,

פתאום אנחנו מבינים מי האויב האמיתי

• אהבתי 1

.

פורסם
Just now, Supertigre כתב:

הפוך, דווקא רכבים הכי קל להחרים. רק כדי לקבל פרופורציות, אם ישראלים יחרימו לחלוטין את הקורולה ועוד כמה דגמי טויוטה המיוצרים בטורקיה, סיכוי גדול שטויוטה תאלץ להזיז את המפעל הזה לאירופה. 

מה האחוז של הקורולות שנמכרוץ בארץ מהמספר הכללי?

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתמול ראש הממשלה הלך "לחזק" חיילים, צעקו לו שהוא אפס. 

חייב את הסרטון הזה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 16 דקות, om2 כתב:

אבל עזוב עכשיו,

תאמין לי שכרגע פחות חשוב ימין-שמאל

אני כמוך (וכמו רוב העם) לא מרוצה מהממשלה הנוכחית

מאמין שבבחירות הבאות יבואו איתם בחשבון

בהמשך לקודמי,  השאלה לא מרוצה מאיזה סיבה- שלא שמרו על ממלכתיות ואחדות העם?

או שלא הלכו עד הסוף עם המהפכה

לי אין שום דבר בבסיס נגד אף זרם ביהדות, במשפחתי יש את כולם מכל הקצוות וגם מהאמצע וחיים טוב מאוד יחד מאז ומעולם.

אבל מי שממש בנה לו אידיאולוגיה שלמה כנגד עולמי (אני לצורך העניין אורה עצמי כמסורתי מתון או יהודי מודרני תגדיר את זה איפה שבא לך,  אולי בעיניך זה חילוני),  ממש אימץ מושגי הוקעה  כגון "פרוגרסיבי" ,  "סוטי מין" וכו' וכו' כנל עליונות יהודית מהותית, התנהגות לא מתונה כלפי האחר ומחשבה שיכולים לשנות לאחרים להיות כמוהו בכח אז יש לי בעיה איתו,  המדינה פה היא לכולנו מכל הסוגים והגוונים,   

דתיים לאומיים, כמו גם חרדים, זה מגוון רחב של קבוצות.

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

לא יודע. אם מניחים שהאירוע הנוכחי הוא בסד"ג של מלחמת יום הכיפורים אני חושב שפנינו לשינויים פנימיים רבים.

על רגל אחת, אחרי מלחמת יום הכיפורים: משבר כלכלי חריף, זעזועים בפוליטיקה עד ל"מהפך" ב77', הסכם ביניים ואז הסכם שלום עם מצרים, גדלו הקשרים והתלות בארה"ב ומנגד מדינות אחרות (בעיקר באפריקה) ניתקו קשר.

אז האם נראה שינוי חברתי עמוק בישראל בסוף המלחמה? אני מאמין שכן. גם היחס לדת (למייצגים אותה) יעבור שינוי משמעותי.

אני מאוד סקפטי כי הבוטים עכשיו עובדים מאוד חזק. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כרגע שוחררתי ממילואים עקב נסיבות אישיות,

לזמן הקרוב(כנראה אחזור) אולי אחזור להגיב פה יותר אולי לא (תלוי במצב רוח).

אבל:

1. המוטיבציה של הלוחמים בשיא. הפלוגה שלי הגיעה לכמעט 130 אחוז גיוס רק בגלל זה הרשו לי/הרשתי לעצמי לצאת.

2. אין חוסר בציוד! כשהגעתי לימח קיבלתי תיק מוכן עם כל הציוד, היום הגיע אפילו ציוד משופר. יש אוכל ויש תחמושת. זה מה שצריך, כל השאר זה פינוקים. עם כל הכבוד, היה לי מישהו בפלוגה שהפוסט שלו הגיע לאייל גולן עם בכי על זה שאין מזרונים.. צריך לדעת איפה שמים את הדבול.

3. בעורף בוכים, אבל בחזית לא מרגישים את זה וטוב שכך. מפחד מהימים הקרובים שאיתקל יותר בחדשות 12/13 ודיבורים בעבודה. עד עכשיו הייתי דיי מנותק.

4. האוכלוסייה האזרחית התאחדה, מה שהממשלה הרסה בשנה שלמה חמאס איחד בשבת אחת. כשרון.

כמויות האוכל, ביגוד, מטענים ניידים וסיגריות היו מטורפות, לפעמים אפילו יותר מדי. 

ביום מסוים התלבטתי אם ללכת לקחת כריך אסאדו או מנגל (לקחתי את שתי המנות ליתר בטחון לבדוק).

5. ביבי אשם, בן גביר אשם, מירי רקב, זה לא משנה עכשיו. ננצח את המלחמה ונוריד ביחד לכולם את הראש.

ואני עדיין סקפטי לגבי סעיף 5. שמו לעצמם סופרגלו על הכיסא עור צבי שלהם..

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

יש אנשים שזו הדרך שלהם להתמודד עם אסונות, עם הזיות והסברים לא הגיוניים.

למזלנו, רוב הציבור הדתי לא חושב שמגיע לנו למות בגלל החטאים של ההומואים אלא שצריך לקום ולנצח את האויבים. 

מרוב שאני סקפטי נהייתי קירח בעוד מקומות מוצנעים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

פינדר, אנשים כאלה תמיד יהיו.

כרגע המצב הוא שגם אם תעמיד עציץ בודד מול הממשלה הנוכחית הוא יקבל 70 מנדטים. 

אז שימשיך להאמין שאלוהים רצה לרצוח תינוקות בקיבוץ בארי. אף אחד לא יאמין לו.

לצערי יש המון יאכלו את זה בתוספת חרא מלמעלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 24 דקות, Derish כתב:

עם השנים למדתי לזקק את ה'בעיה' האישית שלי עם דתיים מכל גווני הקשת לשתי השאלות הפשוטות האלה:

1. מה עמדתך לגבי תח"צ בשבת?

2. אם שלושה חיילים נפלו באותו קרב ואחד מהם מהגר שאביו יהודי ואמו לא, האם שלושתם יכולים להיקבר באותה חלקה?

אם התשובה שלך לשתיהן היא 'כן', אז אין לנו בעיה ואתה לא מהווה איום. אבל כל אופציה אחרת אומרת שאחד מאיתנו לא חי במדינה 'שלו' יותר אלא פשוט מתארח באופן זמני בביתו של האחר.

אני מורה,

שאלו אותי את השאלות האלה התלמדים שלי, ואענה לך את התשובות שנתתי להם

1.

לי אישית אין בעיה עם תחבורה ציבורית בשבת. כיום יש כבר תחבורה ציבורית בשבת

אולי לא באותה כמות כמו ביום חול

אבל בהחלט קיימת, אני גר על רחוב ראשי שעוברים בו אוטובוסים של אגד גם בשבת, לא שעה לפני צאת שבת שעה אחרי. אלא ממש ממש בתוך שבת.

היו זמנים שגם ב12 בצהרי שבת עבר קו לכיוון תל אביב או לכיוון חיפה.

האוטובוסים היו ריקים בדרך כלל 

אני אישית חושב שאין באמת צורך בתחבורה ציבורית, כילד אני זוכר שהיו ליד תחנה מרכזית בשבת עשרות מוניות שירות, כיום אין, לא כי מישהו מגביל אותם, אלא כי פשוט אין נוסעים

ניסו לעשות תחבורה ציבורית בשבת כמה ערים, הקווים היו ריקים יחסית (עזוב את תמונות היח"צ שדאגו למלא את הקווים לכבוד התמונה)

אבל אם התחבורה הציבורית זה מה שבאמת יביא לאחדות העם, תתפדלו, אין לי (ולהרבה דתיים לאומיים) בעיה עם זה. 

2.

זה שמישהו נקבר בחלקה סמוכה, זה לא אמור להוריד מהכבוד שלו

כי זה ההלכה, כמו שאני לא אוכל אוכל שבושל על ידי גוי

ולא ארצה שילדיי יתחנו עם גוי

לא כי אני לא אוהב ומכבד את מי שהוא לא יהודי

אלא כי זה ההלכה שבה אני מאמין

זה לא מונע ממני להתארח אצל חברים לא יהודים או לארח אותם 

כל אחד יודע את המגבלות של האחר ומתחשב בו

אבל אני בטוח שניתן לפתור גם את הסוגיה הזאת בדרכי נועם

.

פורסם
לפני 20 דקות, om2 כתב:

הזרם לא הקצין באופן משמעותי, אולי ממש מעט

אתה מתחמק מלראות את המציאות כהווייתה,

וברור שנוכל למלא כאן שרשור נפרד וייצרי בנושא הזה עם אלפי עמודים

ואני באמת חושב שזה לא המקום ולא הזמן.

אומר לך בקצרה -

אמי מבית דתי, אשתי מבית דתי, כך שחלק גדול ממשפחתי חובשי כיפה.

אני גדלתי על יהדות שהיא חמדת (דת נחמדה ונעימה שמאחדת ומרעיפה טוב ונועם, ולא כופה וכפייתית)

והיום המיינסטרים הדתי קיצוני ברמות שמעולם לא הכרתי, ואני מרגיש מאוים גם באופן אישי.

בחרתם קיצוניים משיחיים ועבריינים כמנהיגיכם

ובכוח דמוגרפי הכנסתם אותם לפוליטיקה שמשפיעה על החיים של כולנו,

ועם מטרה מוצהרת למזער ולפגוע בדמוקרטיה ובחופש הפרט.

ומלבים שנאת חינם שתראה לאן היא מובילה אותנו. אמן שנתאחד ונתעלה מעל זה וחבל שבכאלה נסיבות.

יש לי עוד המון מה להגיד, אבל כאמור - לא כאן ולא עכשיו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...