Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הצבעת ללפיד לא?

אתה יכול להפגין בכנסת, מול משרדי ממשלה, אפילו מול בית רוה"מ, מה הקשר לחסום כביש בצומת אל על בחייאת? בן אדם שבא לעבודה זאת הכתובת שלך?

לא, לא הצבעתי ללפיד הצבעתי לגנץ, אבל מה זה משנה?
מה שאתה מציע יעניין את האשך הימני של ביבי ויריב. זה משול למה שהצעתי, לעמוד על מדרכות עם טוקסידו ושלט של "יריב בבקשה חמוד אוהבים אותך תפסיק".
בקיצור אתה חי קצת בחלום.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

דרך אגב, פרקש, אתה יכול לעבוד על הניסוח.

נניח יש פה 100 איש שקוראים מתוכם 40 על הגדר ביחס לרפורמה.

אם היו קוראים "יש חסימת כבישים ומצער שאנשים נתקעים" אז היו אומרים וואלה פרקש גבר חוסם כי אכפת לו אבל כואב לו שנתקעתי. אבל הם קוראים בכל מקום "אנחנו הצודקים והביביסטים מטומטמים!!", "בפעם הבאה נחסום יותר אין נתב"ג!!!", מה אתה מצפה שיגידו? איזה כיף יאללה בואו נדפוק פה הכל?

המנהל שלי (אוקראיני, לא מזרחי מהמעברה) הצביע לביבי, היום מנהל אחר במהלך דיון בעבודה אמר בגאווה "כן כל הליכודניקים האלה טיפשים", אתם מבינים כמה מטומטם זה נשמע למישהו מהצד השני? 

אומנם מדגישים בתקשורת את רונית הביביסטית ויהודה בן משמו הזה שמקללים כמו בהמות, אבל ביום יום ברחוב יש שיח ברמה נמוכה משני הצדדים, וגם פה בדיון. 

שיח ברמה נמוכה לא חייב להגיע בצורה של קללות ואלימות, הוא יכול לבוא גם בשיחה עם בן אדם שאתה מנסה להתנשא עליו כי מבחינתך הוא בבון.

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

לא, לא הצבעתי ללפיד הצבעתי לגנץ, אבל מה זה משנה?
מה שאתה מציע יעניין את האשך הימני של ביבי ויריב. זה משול למה שהצעתי, לעמוד על מדרכות עם טוקסידו ושלט של "יריב בבקשה חמוד אוהבים אותך תפסיק".
בקיצור אתה חי קצת בחלום.

והנה מה שרשמתי עליו. 

מישהו לא מסכים איתך - הוא חי בחלום, הוא צריך לחזור לשיעורי אזרחות, הוא טיפש, הוא לא משכיל, תבחר.

מישהו הצביע לבן גביר כי א ב ג - הוא פאשיסט נאצי

מישהו הצביע לביבי - הוא בבון, דיקטטור, שונא שמאלנים וקיבוצניקים

פורסם (נערך)

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, פרקש, אתה יכול לעבוד על הניסוח.

אין לי מה לעבוד על הניסוח אני חושב שביביסטים הם מטומטמים. אין מה לעשות זו דעתי.
אני לא מנסה לייפות את זה ולא אכפת לי אם זה גורם לביביסט לרצות יותר להצביע לביבי (אם זה אפשרי) או פחות. לא אכפת לי אם זה גורם לו לשנוא אותי או פחות.
דרך אגב ביביסט != ליכודניק, זה נכון שקבוצה אחת כנראה מכילה את השניה אבל הם לא שווים.
יש המון ליכודניקים שמתנגדים לרפורמה למשל.

אתה חי בחלום כי אתה חושב שאפשר לשנות משהו עם מטפחות ופרחים, זה לא עובד ככה. הלוואי וזה כן היה עובד כי אז הכל היה הרבה יותר פשוט.
אתה מתאר איזו מציאות דמיונית של "כולנו אחים בואו נסתדר ולא נריב", שוב זה לא עובד ככה.
בעיני מפתיע שאתה כזה סובלני, עם כזו סובלנות הייתי מצפה שתהיה חבר בשלום עכשיו "לא צריך גבולות, כולנו בני אדם". נשמע לך הגיוני או חלום? נו זה פחות או יותר זהה למה שאתה מיחל לו במצב הנוכחי.

לגבי בן גביר לא אני לא חושב שמי שהצביע לו פאשיסט נאצי (חלק מהם כן אבל לא כולם). אני חושב שמי שהצביע לו לא מכיר אותו, את ההסטוריה שלו ונפל בפח אחר ההצהרות שלו. אני חושב שמי שהצביע לו פשוט עשה טעות ענקית ואני מקווה שהוא יבין אותה עד הבחירות הבאות.
כן אני לועג לך מדי פעם על הבחירה אני מודה, אבל זה רק בגלל שהזמנת אותי אליך למילואים, אני מרגיש שאנחנו מספיק חברים כדי לצחוק אחד על השני.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

חבר אתה מכיר את גלגולו של ערוץ 20 מערוץ מורשת שאסור לו לשדר חדשות ועד לערוץ 14 שהוא היום? על "חוק ערוץ 20" שמעת?
תעשה לנו ולך טובה ותפסיק לעשות מאיתנו ומעצמך צחוק עם סיפורים על התערבות בוטה בשוק התקשורת של לפיד.
ערוץ 14 צריך להיסגר אתמול ועם הדרך שהוא נפתח, בהתערבות פוליטית, אין שום בעיה שפוליטיקאי גם יסגור אותו.

אל תטעה אנשים לחשוב שחוק ערוץ 20, הוא החוק הראשון שנחקק..

היה מכרז של משרד התקשורת להקמת ערוצים שישדרו על גבי עידן+. מה שנקרא "הערוצים הייעודים" - "תפרו" את המרכז למידותיהם בשלומיאליות מסוימת לערוצים שכבר אז היו קיימים - ערוץ 9, 24, הערוץ הערבי (לא ערוץ 33 אלא 'הלא'). המכרז לא זוכה להצלחה מרובה בעקבות תנאי השוק ומחיר הרישיון שנדרשו לשלם עבור השידור בעידן+.

ערוץ מורשת זוכה לשדר תחת הגדרה של או לפחות מה שכיוונו הקברניטים של משרד התקשורת.

ציטוט

שידורי הערוץ צפויים להקיף מגוון רחב של נושאים הקשורים למורשת ישראל, לדת היהודית, להיסטוריה, לתרבות ולמסורת של העם היהודי בתפוצות ובמדינת ישראל. (גלובוס/רועי ברק)

הבעיה מתחילה בעניין שנתנו להם לשדר בנוסף לשאר התכנים גם תוכניות אקטואליה אבל רוב התוכן על פי הרישיון חייב להיות בנושאים שמצוינים בציטוט שנתתי..

ושאר היסטוריה או מורשת אם רוצים (;

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אין לך מושג ירוק (pun unintended) כיצד נבחרים שופטים ואין לך מושג מה הרף להתערבות בית המשפט.

עפ"י הספר השופטים לא בוחרים את עצמם.

המציאות קצת שונה.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 1 דקה, GREEN. כתב:

עפ"י הספר השופטים לא בוחרים את עצמם.

המציאות קצת שונה.

איזה ספר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

השופטים לא בוחרים את עצמם גם כיום, זה שזה מה שמפמפמים מהליכוד לא הופך את זה לנכון. צריך לשנות את הליך בחירות השופטים, ובעיקר לצמצם עד לאיין את ההעדפה הגורפת ליוצאי פרקליטות, אבל זה לא מה שמוצע במסגרת הרפורמה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

איזה ספר?

ספר ביבי

מה שנקרא "ספר המסרים הגדול".

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אני לא ממש מבין מה אתה מציע? שיעמדו על המדרכה בטוקסידו עם שלטים שכתוב עליהם "יריב אוהבים אותך בבקשה לא"?

יותר בכיוון של הפגנות ושיבושים מול הכנסת 24/7 במשמרות. 

למה להזיק למי שלא עשה לך כלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, RK כתב:

השופטים לא בוחרים את עצמם גם כיום, זה שזה מה שמפמפמים מהליכוד לא הופך את זה לנכון. צריך לשנות את הליך בחירות השופטים, ובעיקר לצמצם עד לאיין את ההעדפה הגורפת ליוצאי פרקליטות, אבל זה לא מה שמוצע במסגרת הרפורמה.

אמנם השופטים לא בוחרים את עצמם.

אבל התוצאה הסופית היא בערך כזאת, וזה לא היה אכפת לי אם הערכים שלי ושלהם וסדר העדיפויות היו זהים.

גם אם נאמר שהם דנים דין צדק ויש לכולם ראש ישר, הקונפליקט קורה בדברים שנוגעים לסדר עדיפויות וערכים שונים שאז כל קבוצה נלחמת על העקרונות שלה.

זה יכול להיות ב

1. ערכי דת, מה גובר על מה במילים שקצת סותרות - 'יהודית ודמוקרטית'

2. עד כמה לסכן חייל בשביל הערך הנעלה של חזקת החפות וכו' של מחבל שמולו.

ועוד הרבה מאוד דוגמאות.

אני לא מאמין שאפשר להגיע לאיזון המוחלט בין הרשויות.

המצב כרגע עד הרפורמה חורה לחלק נכבד במדינה, כולל הרבה מאוד מהפוליטיקאים מהצד המרכז שמאל של המפה.

הרפורמה עצמה מכעיסה חלק נכבד בעם, כולל הרבה מאוד מהפוליטיקאים מהמרכז ומהשמאל של המפה.

כל פעם שצד אחד יגזים הקערה תתהפך. זה האיזון הכי טוב.

לפני 42 דקות, DareDevil כתב:

איזה ספר?

התכוונתי על פי הספר = על פי חוק השופטים באמת לא בוחרים את עצמם

• אהבתי 1

פורסם

חשבתי קצת. ועלי רעיון לעקוף את עילת הסבירות.

מה איקרה? אם במקום המילה סבירות. השתמשו במילה זה לא עיגיוני.

למשל. זה לא עגיוני לפנות בנדם מביתו.

או זה לא עגיוני לחפות על אדם טיפול.

ככה אפשר לאקוף את עילת הסבירות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

לפני 4 דקות, GREEN. כתב:

אבל התוצאה הסופית היא בערך כזאת, וזה לא היה אכפת לי אם הערכים שלי ושלהם וסדר העדיפויות היו זהים.

שופטים שופטים לפי חוקים.
הערכים שלך לא מעניינים.
לפי הלוגיקה שלך אנחנו צריכים שם גם שופט חרדי שישפוט על פי חוקי התורה/רב הבית.
זה לא מעניין בקיצור. ערכים זה מגילת העצמאות.
לא טוב לכם? לכו חפשו מדינה אחרת.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

יותר בכיוון של הפגנות ושיבושים מול הכנסת 24/7 במשמרות. 

מי התרגש מזה? חצי מהחכי"ם בכלל לא נמצאים במשכן רוב הזמן ובחלק גדול מהשנה הם כולם בפגרה.
כדי שהתרגשו ממחאה היא צריכה לכאוב.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

שופטים שופטים לפי חוקים.
הערכים שלך לא מעניינים.
לפי הלוגיקה שלך אנחנו צריכים שם גם שופט חרדי שישפוט על פי חוקי התורה/רב הבית.
זה לא מעניין בקיצור. ערכים זה מגילת העצמאות.
לא טוב לכם? לכו חפשו מדינה אחרת.

שופטים נתקלים בהרבה מאוד דברים שלא קשורים לחוק, או דברים שאז יש סתירה בין שני חוקים. ומשתמשים בשכל הישר.

זו חלק מעילת הסבירות

חשבתי שאתה קצת יותר על רמה בתחום

עריכה אחרונה על ידי GREEN.
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

אני לא מהתחום ולא על רמה מהתחום.
תחום המשפט לא מעניין אותי בכלל.
אני מהתחום של דמוקרטיה. שופטים לא נבחרים ע"י פוליטיקאים כאן. שופטים מפרשים את החוק, כשיש מקרה שדורש פרשנות מיוחדת הם עושים אותה כולל להגיד לפוליטיקאים שילכו יחפשו כי זה לא סביר.
ככה זה עובד. מי שלא טוב לו שילך למקום אחר.

• תוכן חדש...