Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מעצר מנהלי יכול להיות מופעל נגד כל אחד מתוקף התקנות לשעת חירום. בשטחים הוא מופעל מתוקף הממשל הצבאי אבל יכול להיות מופעל גם בתל אביב (ובשנות החמישים גם הופעלו).

אני אתן לך דוגמא, אתה יודע על אדם קיצוני (מעין ברוך גולדשטיין כזה) שהגיע לאוזניךמידע שהוא אומר באמצע גל פיגועים שהגיע הזמן שיקום מישהו וינקום את הפיגועים בפיגועי נקם.

אתה יודע שהאיש הוא בעל השפעה לא מעטה בקרב גופים קיצוניים ועלול לגרום למישהו לקום ולעשות מעשה  וגם ברור לך שאם מישהו יעשה את המעשה כל השח יבער וייגרם נזק חמור למדינה אבל הוא לא עבר שום עבירה. למקרים כאלה נועד מעצר מנהלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 55 דקות, PinkDolphin כתב:

בקיצור, אני מחפש דוגמה מתי זה דבר סביר, ולא מוצא.

סביר במלחמה. גם לא מוכרזת. כדי לעצור פצצה מטקטקת. מה שנקרא דמוקרטיה מתגוננת, במצבי חרום. קיבלנו בירושה מבריטים.

פורסם
בתאריך 2.7.2023 בשעה 07:57, פינדר כתב:

עריכה: לא נשאו דגלי פלסטין אלא שלטים נגד טרור המתנחלים.

אותו דבר.

טרור מתנחלים -זה הגדרה הכי צינית ודוחה שאני מכיר.

מאות אלפי אנשים -

שרובם המוחלט עסוק בלגדל משפחה ילדים ותרומה למדינה ולכל גוף התנדבותי שרק קיים.

שהם המעסיקים הכי גדולים של פלסטינים בישראל. 

שהם המטרה הראשונה לטרור לאומני והנטבחים הכי גדולים בישראל כתוצאה מהסכסוך.

יש כמה קוצים ודרדרים כמו בכל חברה- ואתם יודעים מה אפשר להבין על מה זה יושב. ואז מגיע איזה פינדר מהאו"ם הת"א (ואין לי מושג אם אתה גר שם או בהתנחלות) 

ומפציץ עם מתנחבלים וטרור מתנחלים.

לך תסתובב קצת בהתנחלויות תמצא אנשים מדהימים-מבטיח!

לפני 12 שעות, PinkDolphin כתב:

אני איש ימין, אבל מאז ומעולם לא הבנתי למה קיים המנהג הבזוי של צוים מנהליים. גם לפלסטינים, גם לתושבי יו״ש.
אם יש ראיות ממשיות לעבירה חמורה -- כתב אישום וענישה בהתאם.

לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

אבל מה צריך למנוע ולמה? אם האדם לא השתתף אקטיווית בפעולת טרור, אבל, נניח, הפיץ או פירסם חומר תעמולה של אירגון טרור, או היה בקשר עם (נניח) אנשי חמאס בחו״ל, אלה עבירות בפני עצמן, ואז אפשר וצריך להישפט עליהן.
אם האדם עדיין לא עשה כלום, אבל חושדים שיעשה כי יש לו חברים פעילי ג׳יהאד או נערי גבעות, צריך לבצע מעקב (אחרי אישורים מתאימים) ולחכות שזה יקרה. בשביל זה יש אמצעםי טכנולוגים.

שהייתי ילד שאלת בתמימות את אבא שלי איך כולם יודעים שפלוני הוא "עבריין צמרת" והוא לא בכלא ?

חסר לך דוגמאות על אזרחי שכולם יודעים שהם אחראים לפשע והם נוסעים חופשי על רכבי יוקרה כאילו הם טפלון?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

טרור מתנחלים -זה הגדרה הכי צינית ודוחה שאני מכיר

אז איך אתה רוצה לקרוא לזה? אולי נקרא לזה טרור ישראלי, כמו שיש טרור פלסטיני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

ומה אתה אומר על ההגדרה "טרור ערבי"?
אתה יודע כמה ערבים יש במזרח התיכון בין הים התיכון למפרץ הפרסי? אתה יודע כמה מהם עוסקים בטרור?
אם אני מחשב יחסים סיכוי טוב שיש יותר מתנחלים שעוסקים בטרור מערבים בין ים תיכון למפרץ הפרסי.

מה לעשות שהטרור ביהודה נעשה ע"י מתנחלים? מכאן שההגדרה "טרור מתנחלים" היא נכונה.
מה קרה? זה פוגע לכם בכבוד הלאומי? זה מדגדגד באגו? אולי כי זה קצת נכון?
מי שבסדר לא מתרגש מהגדרות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתם מבינים למה אני מתכוון- הדמגוגיה כאן וה"שיום" של תופעות שוליות מאוד כ"טרור יהודי" עם קונקטסט של שווה ערך ל"טרור פלסטיני" הוא עוול.

זה כמו להשוות את צהל לצבא רוסיה כי "שניהם ביצעו פשעי מלחמה" 

זה לא באותה קטגוריה. 

ההבדל הוא גם בתמיכה בבייס אצל הפלסטינים טרוריסט הוא מושא להערכה אצלנו נאמר בעדינות שפחות.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

אתם מבינים למה אני מתכוון- הדמגוגיה כאן וה"שיום" של תופעות שוליות מאוד כ"טרור יהודי" עם קונקטסט של שווה ערך ל"טרור פלסטיני" הוא עוול.

ההבדל הוא גם בתמיכה בבייס אצל הפלסטינים טרוריסט הוא מושא להערכה אצלנו נאמר בעדינות שפחות.

טרור מתנחלים הוא לא שולי והוא זוכה לגיבוי של ההנהגה והציבור בדומה לאי שיתוף הפעולה של ערביי ישראל עם המשטרה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

פחות?! יש לך שר ביטחון לאומי טרוריסט לשעבר.

צריך להסתכל על דברים בצורה אובייקטיבית.

אם מחבל פלסטיני שיורה לעבר ישראלים הוא טרור פלסטיני, אז מחבל ישראלי שיורה לעבר פלסטינים הוא...?

פורסם

טרור זה לא רק ירי.

טרור זה עקירת מטעים, גירוש חקלאים, שבירת דודי שמש, סגירת כבישים ועוד.

פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

זה כמו להשוות את צהל לצבא רוסיה כי "שניהם ביצעו פשעי מלחמה" 

מה ההבדל ביניהם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

שצהל מנצח.

תשמע, אם הם היו מקבלים רבע מהעזרה שהאוקראינים מקבלים מאוד לא הייתי מסתמך על התוצאה הזאת. מאוד מטריד לחשוב על זה, בשיא הרצינות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

פחות?! יש לך שר ביטחון לאומי טרוריסט לשעבר.

די נו. הוא לא הסתכל דרך כוונת של רובה צלפים על ילדה פלסטינאית בת 3 ולחץ על ההדק.

היה ילד טיפש תלש סמלים וחילק פלאיירים, בסדר, אז צדיק הוא לא, אבל הוא גם לא סמיר קונטאר.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

טרור זה לא רק ירי.

טרור זה עקירת מטעים, גירוש חקלאים, שבירת דודי שמש, סגירת כבישים ועוד.

טרחנות לשמה. אתה יודע טוב מאוד ששני הצדדים שם מותחים את הקווים.

אם יש לך בעיה עם סגירת כבישים, תפגין על זה שכל יום יש זריקות בקתבים על יהודים בעוקף חוסאן. יותר גרוע מיומיים התפרעויות של יהודים אחרי עוד שחיטה במסעדה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

בדיוק כמו טרור ערבי. או שאתה כמו סמוטריץ' טוען שאין טרוריסטים יהודים? לידיעתך בשב"כ ישנה מחלקה שעסקת בטרור יהודי.

לפני כשעה, yd b-4 כתב:

שרובם המוחלט עסוק בלגדל משפחה ילדים ותרומה למדינה ולכל גוף התנדבותי שרק קיים.

ישנם גם כמה ערבים שעוסקים בלגדל ילדים ולבנות (ממש) את מדינת ישראל. לא כולם רצים עם חגורות נפץ.

לפני כשעה, yd b-4 כתב:

שהם המטרה הראשונה לטרור לאומני והנטבחים הכי גדולים בישראל כתוצאה מהסכסוך.

או שאתה צעיר מדי, או שיש לך זיכרון קצר/סלקטיבי. לא מאחל לך לעבור מה שהיה בת"א בזמן אינתיפאדה, כאשר אנשים פחדו לנסוע בתח"צ.

לפני כשעה, yd b-4 כתב:

יש כמה קוצים ודרדרים כמו בכל חברה- ואתם יודעים מה אפשר להבין על מה זה יושב.

שר העוצר ושר לביטחון לאומי זה כמה קוצים?

לפני 5 דקות, David32 כתב:

תשמע, אם הם היו מקבלים רבע מהעזרה שהאוקראינים מקבלים מאוד לא הייתי מסתמך על התוצאה הזאת. מאוד מטריד לחשוב על זה, בשיא הרצינות.

הם קיבלו הרבה יותר ממה שהאוקראינים אפילו לא יכולים לחלום.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו. הוא לא הסתכל דרך כוונת של רובה צלפים על ילדה פלסטינאית בת 3 ולחץ על ההדק.

היה ילד טיפש תלש סמלים וחילק פלאיירים, בסדר, אז צדיק הוא לא, אבל הוא גם לא סמיר קונטאר

היה חבר בארגון טרור והורשע בתמיכה בארגון טרור. אחד כזה לא צריך להיות נציג ציבור בדיוק כמו שאחד כמו דרעי שהורשע בעברות שחיתות לא צריך להיות. 

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...