Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחיל יפה, עד שהלך חד-צדדי. הגיוני, בהתחשב בעמדתו והגינותו להודות שהוא נוקט צד, אבל קצת טעם לפגם בשוויון אותו התיימר או התכוון ליצור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כתבות כאלה מרגיזות כי אתה קורא אותן ולא יודע שום דבר חדש. חקירה גדולה? באיזה נושא? על מה? זה טיזר לסרט חדש? יוצאת אלפא חדשה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כתבה כזאת מרגיזה כי אין בה ערך, ללא חשיפת הפרטים. זה כאילו פרומו שאין בו פרטים על הסרט.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ג’יימס אני מנסה להבין את מה שאתה אומר ולא בטוח שאני מצליח. אתה טוען שראש הממשלה או מי מטעמו, יוזם או/ו לא מונע פיגועים על מנת להסיט את תשומת הלב מהחקירה נגדו?

לא טענתי כלום, הכל השערות ותהיות.

פורסם
באמת מעניין מה יעשו שומרי הסף שכמעט כולם מינויים של נתניהו.

מישהו שאני די סומך עליו הפנה לבלוגר שדיבר על זיופי קולות נרחבים בהיקף של כמה מנדטים.

נחכה ונראה.

עריכה: אם הסיפור שמתפרסם באתרים שונים הוא נכון, מה שקשה לי להאמין, זה מגמד כמעט כל פרשה קודמת. שוב, קשה לי מאד להאמין למה שאני שומע ואני מקווה שזה לא נכון.

קראתי קצת. הטענות מאוד מעניינות כי אפשר להוכיח אותן בקלות רבה יחסית. מצד שני, הבלוגר נשמע קצת קוקו בכמה דברים אחרים (טען למשל כל מיני דברים הזויים לגבי הפיגוע בשרונה, וגם שביבי טס לאפריקה שלא על מנת לחזור). מצד שני, היו דברים מעולם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הטעם לשחרר כזו "כתבה" אם אין לך מה להוסיף על המשפט שבכותרת?

אם זה נכון וימצאו דברים, הולך להיות פה ממש מעניין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כדי שהוא יוכל להגיד אח"כ "אתם רואים? אמרתי לכם שיש חקירה!", זה כמו להתלהב מזה שיש לך הכי גדול

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

אני מאמין לדרוקר שיש חקירה, אבל העלילה בבלוג נשמעת מופרכת.

צריך להיות מתאבד כדי לארגן זיוף בקנה מידה גדול כל כך. זה דורש מעורבות של המון אנשים והסיכוי שזה יישאר חשאי נמוך מאוד. נשמע לי כמו תיאוריית קונספירציה קלאסית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הטענה, עפי ערוץ 2 והארץ, היא שהוא פשוט קיבל כסף ממישהו מחו"ל.

נשמע יותר הגיוני מבריחה מהארץ לאפריקה.

את זה עושים אולי רק מיליונרים לשעבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עדיין, איך מסבירים את העובדה שכ-300000 אנשים יותר מבשנים קודמות הצביעו בין 20 ל-22? ואיך מסבירים שמרבית אותם האנשים הצביעו ליכוד? כולל בקלפיות שרק שנתיים קודם לכן הליכוד היה הרבה יותר קטן, ופה קיבל קפיצה דו ספרתית ומעלה באחוזים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. בזמנו בדקתי את הנתונים, ואני לא זוכר קפיצה מספרית כמו שאתה מתאר, יש לך סימוכין?

ב. כמות הסמסים ה"מפחידים" שגברה לאורך יום הבחירות בשילוב עם נאום הערבים והקלפיות, שאולי לך (ולי) נראה מטופש ומגוחך - עשה עבודה לא רעה בכלל לאלקטורט. אני באופן אישי מכיר כמה מקרים של אנשים שלא תכננו להצביע / תכננו להצביע למפלגה אחרת, ושינו את דעתם ברגע האחרון בעקבות הקמפיין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

להסביר בדיעבד הרבה יותר קל, מסתבר, מאשר להעמיד אלטרנטיבה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...