Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון כי הוא אתאיסט!!

קרא שוב את מה שכתבת, התחנכו במערב, לא כתבת הפנימו את ערכי המערב. איך אפשר לנהל ככה דיון אם אתם כל פעם משנים את המילים שלכם כדי שיתאימו להשקפת עולמכם? ברורררר לכל בר דעת שאם הם היו מפנימים את ערכי המערב כל זה לא היה קורה, ולא צריך לגור במערב כדי לקבל את ערכיו.

כולנו מסכימים שהבעיה היא עם הפאנטים ועם תומכיהם (שזה הרוב כי אם לא אז הרוב כבר היה משתיק וממגר את התופעה) אבל איך בדיוק תבדיל מי הוא ליברל ומי פאנט מוסווה? האם ליברל הוא אדם שבוחר להפיץ שקרים בקמפוסים ברחבי ארהב ואירופה? אחד שמחתים סטודנטים על חרמות נגד ישראל תוך כדי ניצול ציני של מוות של ילדים שנפגעו כתוצאה של אסטרטגיה ברורה של החמאס? הכי קל זה לבוא ולהגיד כן אבל יש גם טובים בינהם והם שותקים. וזה נכון שיש טובים והם אנשים זהב אבל הם אשכרה טיפה בים. הרוב המוחלט לא יעשו דבר כדי למנוע את הרצח שלך.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
ברורררר לכל בר דעת שאם הם היו מפנימים את ערכי המערב כל זה לא היה קורה

זה למשל ממש לא נכון.

מה הקשר ערכי מערב? למה במערב לא הייתה שואה? אין KKK? לא הפלו שחורים? לא רצחו אינדיאנים? לא כלאו אזרחים מקומיים ממוצא יפני? לא כבשו שטחים בדרום אמריקה תוך כדי השמדה שיטתית של אוכלוסייה מקומית? אלימות היא לא המצאה מוסלמית. היא המצאה של בני אדם.

דבר נוסף שלא לעניין בתגובותיך, זה שאתה יוצא מתוך נקודת הנחה שמי שנוטה לכיוון שמאל בדעותיו הביטחוניות הוא לא "בעד המדינה" כמו מי שנוטה לימין. רוב חבריי השמאלנים שירתו בקרבי, ביחידות מובחרות ובגדודי חי"ר כאחד. רובם מאוד פטריוטים ומאוד ציונים. מצד שני דווקא חבריי הימינים בעיקר לוחמי מקלדת.

מצחיק איך נוצרה הסטיגמה ששמאלנים הם בוגדים וימנים הם פרו ישראלים.

זהו כוחה של תעמולה יוצאת מן הכלל באיכותה. לקחת אוכלוסיה שלמה ולשכנע אותה במשהו כל כך אבסורדי, שאם נבחן אותו רגע לעומק נבין כמה הוא מטומטם.

באופן כללי ובלי קשר לEA, נזכרתי בסיפור שילווה אותי המון זמן. כשלימדתי תלמידי תיכון לבגרות בהיסטוריה נכנסתי אתם קצת לנושאים עכשוויים פוליטיים ואחד הילדים טען שאצלו בבית אין דבר כזה שמאלני ואסור שיהיו כאלו בצבא, כי הם יתנו את המדינה לפלשתינים. הופתעתי לשמוע את הדעה אבל מי אני שאשפוט. עזבנו את הנושא.

אחרי מספר שיעורים הגענו לגרמניה הנאצית ושנות ה-30. התלמידים אמרו לי "מה אנשים לפני כולה 70-80 שנים אשכרה האמינו שיהודים מעבירים מחלות ומכינים מצות מדם?" אז שאלתי אותם בחזרה, די אינסטינקטיבית האמת, "מה, אתם אשכרה מאמינים שאדם שדעותיו שמאלניות ייתן את המדינה שלו לעם אחר או יפסיד מלחמה בכוונה?"

את המבט ההמום על פניהם ואחר כך החיוך הקטן שעלה, אני לא אשכח בחיים.

מתי ראיתם בנאדם חווה הארה מול העיניים שלכם? תענוג.

אז כן, להאמין לשטויות כמו שמאלנים בוגדים, או יתנו את המדינה, או יעשו משהו שנוגד את טובת המדינה והאזרחים הן מחשבות מטומטמות שאני מתקשה להאמין איך חלק כל כך ניכר מהאוכלוסייה מקבל אותן כאמת מוחלטת. כאילו מה, אם יהיה ראש ממשלה ממפלגה שנוטה לשמאל, אז במלחמה ירימו דגל לבן? ישלחו חיילים במתנה להעלאת קורבן? נו באמת כמה דלב*ובים אפשר להיות?

אני חושב שכדאי שיתחילו ללמד פה היסטוריה כללית כדי שילדים יגדלו קצת יותר אינטליגנטיים, קצת יותר משכילים, קצת יותר בעלי כלים להבין תהליכים חברתיים בעולם ואיך הם משפיעים ומושפעים מהזמן והתקופה הנוכחית.

לדעתי זה כלי לא פחות חשוב מלדעת לחשב אחוזים או לקרוא ספרות רומית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה איזה מקרה שערבים תפסו כמה נערי גבעות שבאו להשחית רכוש באיזה כפר, שמרו עליהם עד שהמשטרה הגיעה כדי שלא יעשו בהם לינץ'. אז זה לא כזה טיפה בים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנסיונות שלכם להומניזציה של האוייב פאתטיים בדיוק באותה מידה כמו הנסיונות של דמוניזציית-יתר. הם לא אוהבים אותנו, אנחנו לא אוהבים אותם. שלום לא יהיה בטווח הקרוב. השיקול היחיד (לדעתי כמובן, כאילו שאני מדבר בשם מישהו אחר...) צריך להיות בטחון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מסכים מאוד עם הטענה הזו [שלום לא יהיה, בטח שלא בטווח הקרוב].

רק שאני לא חושב שלהמשיך במתכונת הנוכחית ייתן בטחון. אני לא חושב שאי פעם היה כאן בטחון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
כולנו מסכימים שהבעיה היא עם הפאנטים ועם תומכיהם (שזה הרוב כי אם לא אז הרוב כבר היה משתיק וממגר את התופעה) אבל איך בדיוק תבדיל מי הוא ליברל ומי פאנט מוסווה? האם ליברל הוא אדם שבוחר להפיץ שקרים בקמפוסים ברחבי ארהב ואירופה? אחד שמחתים סטודנטים על חרמות נגד ישראל תוך כדי ניצול ציני של מוות של ילדים שנפגעו כתוצאה של אסטרטגיה ברורה של החמאס? הכי קל זה לבוא ולהגיד כן אבל יש גם טובים בינהם והם שותקים. וזה נכון שיש טובים והם אנשים זהב אבל הם אשכרה טיפה בים. הרוב המוחלט לא יעשו דבר כדי למנוע את הרצח שלך.

האירוניה היא שכנראה קיים ברחבי הרשת איזה אתר "קארסבורום" שם יש שרשור פוליטיקה, ומוסלמים מצד פוליטי מסוים מנסים לטעון לאחרים שיש ישראלים נורמליים שמעוניינים להגיע לאיזשהו הסדר קבע שיאפשר לפלסטינים לחיות בעצמאות מדינית ולא תחת שלטון צבאי, אבל משתמשים אחרים טוענים שכל הישראלים הם אותו דבר: פנאטים שרק רוצים לנכס לעצמם את כל השטח מהים עד הירדן ולגרש את הפלסטינים שגרים שם כעת למדינות השכנות, שהמתונים הם רק 'טיפה בים' וזה...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני מסכים מאוד עם הטענה הזו [שלום לא יהיה, בטח שלא בטווח הקרוב].

רק שאני לא חושב שלהמשיך במתכונת הנוכחית ייתן בטחון. אני לא חושב שאי פעם היה כאן בטחון.

ההבדל הוא בתפיסה. האנטגוניזם החזק לתפיסת הביטחון של השמאל נובע מכך שיוזמת אוסלו נכשלה ואנחנו כאן עם פלסטינאים חמושים על ידינו ומפגעים תדיר. השמאל טוען שצריך להמשיך ולהעמיק בתפיסתו, הימין טוען שהיא נכשלה ורק טיפש טועה פעמיים. השמאל טוען אותו הדבר על הימין, רק מוסיף התנשאות כפולה - הן על הימנים (שהם דבילים משיחיים) והן על השכנים שלנו (אם רק יעשו xyz יהיה בסדר, כמו בהודעות של פרנקוס. רמז - הם לא רוצים וזה לא יקרה).

המתונים לא מעניינים אף אחד ובניגוד למה שרבים חושבים, כוח הוא פתרון לגיטימי. היתרון הצבאי שלנו (והקשר עם ארה"ב) הוא הסיבה היחידה שאנחנו עדיין מחזיקים ביתרון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הנסיונות שלכם להומניזציה של האוייב פאתטיים ...

מה שפאתטי בעיני ואמור להיות פתאטי בעיני כל אחד עם איזושהי תבונה זה דהומניזציה של אויב, כל אוייב: כולל נניח החרא הכי "לא אנושי" שיש לנו בעולם היום (דאעש).

לא בגלל שזה "לא מוסרי" או איזה היפי-בולקראפ אחר, אלא בגלל שהאמת היא, עם כל הצער שבדבר, שהאויב שלך הוא לא חייזרים מהחלל החיצון - אלו אנשים, מפגרים יותר/פחות, אבל אנשים all the same. יש להם מוטיבים אנושיים, ואם תנסה להבין אותם (לא להסכים, להבין) תוכל לנסות להתמודד מולם בצורה אפקטיבית יותר.

הנאצים היו פסיכיים לא פחות מדאעש, והאמריקאים שתמכו בעבדות היו פסיכים לא פחות מהנאצים, והצלבנים ... יש מספיק דוגמאות לאידיאולוגיות מטורפות לגמרי. בכל אחד מהמקרים היה מדובר באנשים רגילים לחלוטין שתחת חינוך כזה או אחר הגיעו לבצע דברים מזעזעים. לנסות להבין איך ולמה זה לא אומר שאתה 'לטובתם', זה רק אומר שאתה מנסה להבין איך ניתן להלחם בזה עכשיו - וכמובן איך ניתן למנוע את זה בעתיד.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, אין מניעים נסתרים לדאעש, כצו שלא היו לנאצים. הכל היה ועודנו גלוי ומובן. לכן המטרה אינה הבנה והכלה, אלא ניצחון והכנעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה הקשר?

אתה טענת שלעשות הומניזציה לאויב שלך זה פתאטי, אני הסברתי למה אני סבור שההיפך זה הנכון.

אם המניע של דאעש זה להקים ח'ליפה איסלאמית, יענו אימפריה - אז קודם כל זה מניע די אנושי (יש כמה דוגמאות בהיסטוריה), ושנית אפשר להחליט האם יש טעם לעשות איתם מו"מ או לא. אני - כמוך כנראה - סבור שלא, ושהעולם המערבי צריך להבין מהי האסטרטגיה הכי נכונה למגר אותם. לאחרונה התחילו לפגוע במקומות אסטרטגיים ולחנוק אותם מבחינה כלכלית, וזה נניח נשמע לי יותר נכון מאשר סתם לשלוח מטוס פה ושם להרוג כמה פעילים.

מצד שני במקרה של הפלסטינים לי נראה שיש מניעים קצת יותר הגיוניים, לפחות לחלק מהם. לכן צריך להבין האם ניתן לקדם את זה או לא וכו' וכו'. הנקודה היא שלומר שכל(/רוב) הפלסטינים הם תתי אדם פסיכופטיים שלא רואים בעיניים ורק רוצים להרוג יהודים (יענו ההיפך מההומניזציה, עליה לגלגת לפני שני פוסטים בערך) לא נשמע לי חכם, וגם לא מאוד אפקטיבי.

זה בגדול מה שהם עושים שם מעבר לגבול במערכת החינוך שלהם, דהומניזציה לישראלים (גם שם אני מניח שיש את מי שמתעצבן שעושים לנו הומניזציה פתאטית) וראינו איך זה עובד להם יופי טופי עד כה...

פורסם (נערך)

תגובה קצת יותר פרטנית, כמוקבל עפי מסורת השרשור והחפירות.

כי הוא אמר בנונשלנטיות וקור רוח שהילדה לא נרצחה בתחומי המדינה.. זה הדבר הכי חשוב שהיה לו להגיד.

בולשיט. הדבר הכי חשוב שהיה להגיד הוא שאני לא מבין את האידיאולוגיה שבשמה שולחים אנשים לחיות בבית מבודד בשטחים, כשמי שעושה זאת ומבטיח להעמיק שם שורשים, לאחר שרוצחים מישהו מיושבי אותם הבתים המבודדים, כמעט באותה הנשימה גם מבטיח לחלק את הארץ. את העובדה שהיא נרצחה מחוץ לגבולות ישראל ציינתי רק לאחר שאייל שיקר וכתב משהו אחר, כדי להסיט את הדיון מ"למה יש התנחלויות" ל"יבגני החרא לא עצוב כשהורגים ילדה קטנה". וכאמור, הלך לו לא רע. הטרלות בהחלט מוכיחות את עצמן.

שמתי ראי מול השיח " המתון" שלכם.

המושג "חוק" אומר לך משהו? מה לא מתון בציון העובדה שיו"ש היא לא חלק ממדינת ישראל, כשמישהו "בטעות" טוען אחרת?

בין התגובות לפיגוע היו קריאות גם מצד הימין לפעול ולהחיל את החוק הישראלי ביוש. לשיטתך, גם הם בוגדים, כי גם הם ציינו "בקור רוח ונונשלנטיות" שהילדה נרצחה מחוץ לישראל.

מחר זה מצעד הגאווה בתל אביב שיפגע לאחמד ברגשות.

למה מחר? לפני זמן לא רב כל כך, יהודי כשר למהדרין רצח במצעד הגאווה בירושלים, כי זה לא בא לו בטוב.

וכאן בעצם מהות הבעיה, או ההבדל ביני ולבין גדיק6 וEA ואחרים.

ברורררר לכל בר דעת שאם הם היו מפנימים את ערכי המערב כל זה לא היה קורה

E-A, מה לאותם ערכי המערב שאתה מדבר עליהם ולציונות הדתית בדמותם של מתנחלים מטעמי אידיאולוגיה בק. ארבע?

מה הקשר בין נפתלי בנט או איילת שקד למערב שאתה מדבר עליו?

ואילו ערכי "מערב" בדיוק אתה מייצג, עם הצורך הבלי נשלט לסמן "בוגדים"?

רומן, זה גם מופנה אליך; אין לי ציפיות בכלל מהצד השני, כתבתי את זה המון פעמים.

פשוט לא חושבים שהאחים היהודים עם סגידתם למוות שונים מהם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איזה קטע, פה בשרשור הזה, אנשים שהפנימו את ערכי המערב, שולחים את מי שלא מאמץ את הפאשיזם שלהם, לחפש מדינה אחרת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם אני לא טועה - זה חזון השוק האירופאי המשותף., אפשרות מעבר חופשי בין מדינות.

מה רע בהמלצה :wink: על שווייץ - תהיה לו מטרה בחיים להכניס אותה לאירופה.

כשם שהוא משחרר אדמות ומגן על מסכנים בארץ ישראל, ומסביר לנו שצריך לחלק את העם.

אולי העם שם, יהיה טוב יותר בעיניי יבגני -

יש מספר קנטונים עצמאיים, יש משאלי עם.

אפשר, לחלום בצרפתית לדבר גרמנית ולהתנהג כמו אוסטרי מכובד, מה רע בהמלצה..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ההבדל הוא בתפיסה. האנטגוניזם החזק לתפיסת הביטחון של השמאל נובע מכך שיוזמת אוסלו נכשלה ואנחנו כאן עם פלסטינאים חמושים על ידינו ומפגעים תדיר. השמאל טוען שצריך להמשיך ולהעמיק בתפיסתו, הימין טוען שהיא נכשלה ורק טיפש טועה פעמיים. השמאל טוען אותו הדבר על הימין, רק מוסיף התנשאות כפולה - הן על הימנים (שהם דבילים משיחיים) והן על השכנים שלנו (אם רק יעשו xyz יהיה בסדר, כמו בהודעות של פרנקוס. רמז - הם לא רוצים וזה לא יקרה).

המתונים לא מעניינים אף אחד ובניגוד למה שרבים חושבים, כוח הוא פתרון לגיטימי. היתרון הצבאי שלנו (והקשר עם ארה"ב) הוא הסיבה היחידה שאנחנו עדיין מחזיקים ביתרון.

זה מעגל חוזר של עקשנות בלתי מובנת.

הטענה שכוח הוא פתרון לגיטימי רק מהווה נימוק למתן מדינה לפלשתינים, כבר פירטתי מדוע.

כמו בשאר תחומי החיים, כדי לתת בראש צריך לקבל רשות. מדינה שתוקפת מדינה זו האמא של כל הלגיטימציות, לעומת ארגון טרור.

אגב אני לא חושב שיש כאן יותר מדי הומניזציה של אויב. יש כאן הומניזציה של בני אדם. בחיי שאני לא יודע כמה מן הפלשתינים רוצים לחיות בשקט ושיעזבו אותם וכמה לא ישקטו עד שלא יישאר פה אחד. אני גם לא מתיימר לדעת.

פורסם

אוקיי אז למי שפספס: גלעד ארדן אמר בראיון ל"פגוש את העיתונות" שיש לצוקרברג דם על הידיים, בגלל ההסתה ברשת החברתית.

כל פעם שאני חושב שזהו, אין, הפוליטיקה לא יכולה להיות מפגרת יותר - בא איזה ארדן-תורן ומוכיח אותי בטעותי. איזה מלך.

• תוכן חדש...