Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תחשוב בדיעבד אם היית לוקח מאדם פרטי רכב שנרכש מליסינג עם מנוע שלא ידוע עליו כלום או היית חוסך את זה מעצמך והולך לקנות ישירות מהמגרש.

אתה תצטרך להוריד הרבה.

לא שקלת לפנות למוסך לגבי כל הניירת של המנוע? יכול להיות שהם פשוט עבדו על המנוע שלך וגבו ממך מחיר של החלפה?

פורסם

שמע, תמיד שמורה לך האופציה של טרייד אין. שם לא צריך לדווח לאף אחד שום דבר - מפתח תמורת מפתח, תמורת הורדה שלך של סכום מסויים.

עם זאת, בהתחשב בעובדה שבמידה ותמכור לבד, תצטרך להסביר למה הרכב עבר החלפת מנוע וכמה חודשים אח"כ ראש מנוע - ואז תצטרך להוריד מאסיבית במחיר כי רק קונה מוזר או מחפש נבלות יקנה את הרכב - אני במקומך הייתי הולך על טרייד אין.

פורסם

מכונית שאני מאוד רוצה והוחלף לה מנוע הייתי קונה רק בתנאי הבא:

שחלף מספיק זמן ממועד ההחלפה ויש תעוד לטיפולים לאחר ההחלפה.

אם המנוע הוחלף זה עתה - את ההימור אשאיר לבעל הרכב או לגמבלר אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפי מה שהבנתי הרכב המדובר עבר החלפת מנוע כי נפגע בגחון, כלומר למעשה נשבר הקרטר. מישהו נסע עם הרכב בשטח - כלומר התנהג עם הרכב בצורה מרושלת. ברור לי מהסיפור הזה שזה רכב ששימש לטיולי שטח. במקרה הרכב בעברו היה ליסינג?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי מה שהבנתי הרכב המדובר עבר החלפת מנוע כי נפגע בגחון, כלומר למעשה נשבר הקרטר. מישהו נסע עם הרכב בשטח - כלומר התנהג עם הרכב בצורה מרושלת. ברור לי מהסיפור הזה שזה רכב ששימש לטיולי שטח. במקרה הרכב בעברו היה ליסינג?

הוא אמר לך שכן. הרכב היה ליסינג. אבל לא בזמן הליסינג התקבלה המכה בגחון, לפי מה שהבנתי.

זה יכול לקרות גם אם עולים במהירות גבוהה מדי על פס האטה גבוה מדי.

פורסם

אני הייתי מתרחק מהרכב, ואם אין אלטרנטיבה הייתי ברר עלות החלפת מנוע ומוריד את זה ממחיר הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני נוסע ברכב עם מנוע מוחלף - אבל זה מנוע שיש לו תיעוד מלא גם במשרד התחבורה וגם במוסך המורשה של היבואן.

זה גם מנוע שהוחלף חדש דנדש במסגרת אחריות על הרכב בהיותו אצל הבעלים הקודמים.

מהסיבה הזו לא רק שלא פחדתי לרכוש את הרכב - קיבלתי רכב עם מנוע חדש יותר וצעיר יותר משאר חלקי הרכב עצמו!

אבל במקרה הנוכחי - מנוע בלי תעודות והיסטוריה כלשהיא - לא הייתי נוגע גם עם כפפות.

תיפרד מהרכב בעסקת טרייד אין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...