Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא היפותית -

מגבר 4 ערוצים שמאפשר גישור לשני ערוצים , האם אפשר לחברו לסאב בעל סליל כפול , היינו ערוץ לכל סליל?

למישהו יש ניסיון בתצורה כזאת של עבודה או שזה בכלל לא מתאים.

___עריכה___

אחרי שיגור האשכול , ראיתי כי הנושא הזה עלה בעבר (לפני יותר מ4 שנים ) בכל מקרה , האם עדיין למישהו כאן יש ניסיון בתצורה כזאת של עבודה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אפשרי אתה צריך להתאים גיינים לכל ערוץ אבל.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
אפשרי אתה צריך להתאים גיינים לכל ערוץ אבל.

זה לא בעיה בכלל , (אפשר לשם התחלה לפתוח את הגיינים לרווחה עד הסוף )

אבל מאוד מעניין אותי אם יתן ביצועים טובים .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא הבנתי את המושגים שציינתם

מה שאני עשיתי עשיתי גישור לסאב שיעבוד על 4 אום

גושר למגבר שני ערוצים בגשר לערוץ 1

בקיצור הייתי בשוק כמה שניות מהעוצמה והבעיטות שזה הוציא

מומלץ !!!

לפני שעה עשיתי את זה

כנס ללינק בכותרת התגובה שלי וזה יפנה אותך לתמונה

• תוכן חדש...