Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה עם HU + JBL MS-8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בעצם זה מתבצע ?

מהHU מחברים כבל אחד של RCA לפרוססור והוא מפצל אותו ל4 WAY או 3 WAY לפי הצורך ?

חשוב שהHU יהיה איכותי ככל שאפשר או שאפשר להסתפק בHU בינוני ? (אלפיין 9887 מול פיוניר 6010)

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

שלום יוסי,

אתה מריץ כבל RCA אחד מה-HU עד הפרוססור.

הפרוססור כבל מפצל לך את האות למגברים.

בשימוש עם הפרוססור הזה יש חשיבות גבוה ליחידת הראש,בגלל שלפרוססור אין כניסה דיגיטלית אז אתה משתמש ביציאות RCA של הHU לאחר שעברו המרה ב-DAC הפנימי של המכשיר,במקום להוציא אל הפרוססור אות דיגיטלי ולעשות את ההמרה בפרוססור.

מקווה שהסברתי טוב...

בשיפוצים...

פורסם

יש לי את האלפיין, הוא משומש אבל עובד מעולה.

יש לי גם פיוניר 6010 חדש לגמרי.

את הפרוססור אני מאוד רוצה לקנות מכיוון שהתכנון הוא 3WAY מקדימה וסאב מאחורה.

אם כול מה שהפרוססור צריך זה אות איכותי אולי שווה לי למכור את הHU-ים שיש לי ולקנות את זה ?

ebay.com/itm/Nakamichi-CD400-AM-FM-CD-Player-Sound-Quality-unit-/110576200879?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item19bedaecaf

הבנתי שהוא די איכותי.

לא מבחינת פונקציות. מבחינת איכות האות שהוא מוציא נטו.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

לדעתי, אולי קודם תקנה את המכשיר. עושה רושם שהבנת שמה שזה ייתן לך אתה יכול לקבל רק מהמכשיר הזה. תנסה את השילוב עם המכשירים שיש לך ותחליט לבד אם צריך ו/או בא לך לשדרג.

• תוכן חדש...