Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה סיאט איביזה SC 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נלקחה לבדיקה+מעבר על הבדיקה במוסך.

הרכב ידני 63000 ק"מ.

הבודק אמר כי אין משהו מיוחד מלבד בלאי קל של המצמד ונקישה קלה בהגה, שאחרי זה במוסך אמרו שזה כלום.

מבחינת פח הוחלף טמבון אחורי מקורי וזהו(שום נגיעת צבע)

לדעת המומחים יש משהו מאיים בבדיקה???

20130123_115016.jpg

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

זה לא הרבה ק"מ לשנתון? חסר איביזות? :roll:

כמו כן, למיטב ידיעתי איביזות נסחרות מתחת למחירון.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

המחיר שנסגר הוא מתחת למחירון(55) והרכב במצב דיי טוב,השאלה היא האם יש משהו מחשיד שאני לא רואה בבדיקה,ומה המחירון המדויק שלה (לפי לוי יצחק)

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

לפי הבדיקה ניראה שהרכב במצב טוב ורוב הדברים בבדיקה כסת"ח אבל כמו שרשום תבדוק טוב את היסטוריית הטיפולים של הרכב ותראה שהטיפולים בוצעו בזמן ולדעתי יהיה מדובר בקנייה טובה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אני מחפש רכב דומה לזה (מנוע 1.6) כבר המון זמן ולא הצלחתי למצוא רכב שמור.

אני יכול להגיד לך שיש לך אחלה של מציאה באחלה מחיר. כדאי ללכת על זה.

פורסם

חסר איביזות נקיות :? הרכב הנ״ל לא עבר רק החלפת טמבון אחורי אלא יותר מ 2חלקים . מניסיוני הרב ברגע שיש יותר מ 2 חלקים מוחלפים ברכב הם רושמים הוחלפו חלקי פח סיכוי גדול שגם דלת תא מטען לכן הוא מכוסה שרשם לך גם סימני פגיעה מאחור

פורסם

אם בדקת עוד רכבים וזה הכי טוב שמצאת מבחינת ק"מ ותאונות, לך על זה.

א ב ל - איביזה גם ככה לא נסחרת קרוב למחירון, כך שעדיף לחפש רכב עם ק"מ נמוך יותר וללא תאונות ולראות מה המחיר שם.

מאמין שלא יהיו הפרשים גדולים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...