Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אוטוטו מגיע תאריך התפוגה של גיל 18 והחברה גדלה בשנה (19), אני אבוד וחסר רעיונות לחלוטין.

מה אפשר לעשות לרגל יום ההולדת? שנינו ניהיה ביום חופש והיא מעוניינת ביום כיף :lol:

בנוסף, אשמח אם תעזרו לי באיזו מתנה לפנק אותה, כרית עם תמונה שלנו? שעון? דובי? בושם?

קצת על הרקע שלנו - שנינו חיילים, אני בן 20 והיא בת 19, אנחנו במערכת יחסים 3 חודשים (אולי טיפה יותר...)

אני אשמח לגלגל הצלה מכם :wink:

עריכה, שחכתי לציין תקציב.

500 שקל זה יהיה נחמד, אבל אפשרי גם למתוח את התקציב (:

Peugeot 206XS

פורסם

לאור הנתונים, לא יותר מלהזמין אותה למסעדה, כמה בלונים וסופלה עם נר

בירצי..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה יש ספא מומלץ באיזור הצפון?

בנוסף, אשמח להכוונה לגבי המתנה.

עריכה: מסעדה יראה כזלזול לדעתי, לא?

Peugeot 206XS

פורסם

תלוי במסעדה..

ספא זה רעיון טוב, לגבי מתנה, כנס לLaline... =) יזרום יפה עם הספא... רק שהיא לא תתחיל לחשוב שאתה רומז שהיא לא מטופחת מספיק :twisted:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זה נופל על יום יפה ויש לך זמן לתכנן, אפשר לעשות פיקניק במקום רומנטי תמיד כיף לעשות מנגל קטן בקבוק יין וכל דבר נוסף ששניכם אוהבים

פורסם

ממליץ בחום, זה מסוג הדברים שאני הכי נהנה מהם.

ואם תביא מספיק יין, אז תמצא את מה שהמגיב מעליי מחפש (הכניסה של הפלוס).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם זה נופל על יום יפה ויש לך זמן לתכנן, אפשר לעשות פיקניק במקום רומנטי תמיד כיף לעשות מנגל קטן בקבוק יין וכל דבר נוסף ששניכם אוהבים

וואט? איך נפנוף זה רומנטי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ממליץ בחום, זה מסוג הדברים שאני הכי נהנה מהם.

ואם תביא מספיק יין, אז תמצא את מה שהמגיב מעליי מחפש (הכניסה של הפלוס).

נכון מאוד להביא מספיק יין... ומשם הפלוס קרוב יותר :wink:

ובשביל להכין בשר לזוג לא באמת צריך להתאמץ יותר מידי, ואם אתה ממש מתקשה תקנה גחלים שנדלקים לבד ואז בכלל לא צריך לנפנף.

פורסם

בתור אחד שקנה המון מתנות להרבה ימי הולדת של יותר מדי בחורות שונות אני יכול להאיר לך ולציין שבלי קשר למצב חשבון הבנק שלך, 500 שקלים זה מוגזם למתנה במידה שאתם רק 3 חודשים ביחד, נשים צריכות מתנות בסדר ליניארי עולה, תתחיל מהזול ותעלה לאט לאט ליקר ערך. (תאוריית "תמיד תתחיל ברע - משם אפשר רק להשתפר")

ודבר שני, מתנה יקרה יכולה להיות הרבה פחות רומנטית ומרגשת מבילוי נחמד, אני פחות אוהב לחגוג במסעדות. כמו שאמרו כאן, תקנה איזה בקבוק למבוסקו או קווה (לא יין, כולה בת 19), קצת אוכל שלא דורש הכנה מיוחד ותמצא מקום רומנטי לשבת בו.

בהצלחה

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

200 שקל ב"ללין" ואתה קונה לה "וואחד" סלסלה, עזוב אותך מיין נרות מסעדות וכל הדברים האלה אתה לא בן 30 עדיין, ולגבי כסף, אל תציב רף גבוה כזה מוקדם, ואל תקנה משהו אישי מידי (שכולל תמונות וכו') אתם ממש מעט זמן ביחד, תשקיע בצד בעוד בלונים וכרטיס ברכה סדר אותם יפה וזה מספיק, אם הכיוון הוא ליום כיף אז זה אחלה תקופה להיות בחרמון, הפלוס הוא שגם אתה תהנה ואז זה לא ירגיש כמו "טסט" אלה יותר כמו "שיפור".:lol:

פורסם

אני פחות מתחבר לנושא היצירתי - פיקניק, בישולים וכדומה...

סלסלה של ללין (איפה אני יכול למצוא את החנות הזאת בחיפה?) עם מכתב ברכה וכמה בלונים, זאת כנראה תיהיה המתנה לכבוד היום הולדת (תודה רבה לדני על הרעיון).

אם מישהו יכול להציע עוד הצעות חוץ מהחרמון ליום כיף? זה יוצא ביום חמישי הבא ה-24 לחודש, מזג אוויר יפה (לפי התחזית כרגע)

תודה רבה לכל העוזרים (במיוחד לנותני הטיפים!!), אתם מצילים אותי!

Peugeot 206XS

פורסם

ללין יש בכל קניון, חיפה גרנד וסינימול, חנות לבנה כזו ורשום laline באנגלית, הפלוס זה שאתה יכול להצטרף כחבר מועדון אצלכם על שם חברה שלך, אתה תקבל הנחה משמעותית בקנייה (משמעותית מאוד) תקבל גם שובר של 60 ש״ח מתנה לפעם הבאה שאת זה תשים בתוך הסלסלה, וחברה שלך תקבל מחזיק מפתחות שמשמש ככרטיס מועדון ומקנה לה הנחות בכל קנייה וצבירת נקודות.

אל תשכח שב14.2 יש לך גם לעשות טיפול קטן (ולנטיין דיי:-D )

ולגבי יום כיף זה תלוי במה היא אוהבת, אפשר רכיבה על סוסים או כל דבר אחר זה שאלה של מה היא אוהבת, יום בת״א כנראה יספיק במקרה שלך, לא חסר מה לעשות שם.

פורסם

אם אתה הולך לבדוק את "ללין" בגרנד קניון, תיכנס גם ל - SABON ובודי שופ. אותו השטיק, ריחות/מחירים שונים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...