Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארי עד 1800 שקל (עדיף פחות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לצערי הS1 האהוב הלך לעולמו ולא ישוב ( נבדק במעבדה ולא ניתן לשיקום) .הבעיה היא שיש עליו עוד 14 תשלומים של 100 שקל..

הדרישות מהטלפון החדש הן = מסך לפחות 4 אינצ עם רזולציה טובה ,גיפיאס ,מצלמה סבירה + ,זמן סוללה ארוך ככל האפשר ומכשיר עמיד ובעל אחריות ארוכה ובעל מערכת הפעלה אנדרואיד ..

מהן ההמלצות?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על גלקסי 2, לא תתאכזב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה רוצה טלפון מתקדם, ב 1800 שקל ובתשלומים. לא נראה לי שיש חיה כזאת. במקומך הייתי חושב על הכיוון של משומש, אני בטוח שיש דילים לא רעים בכלל. אם אתה לא שונא את אפל, בחיפוש של בדיוק דקה מצאתי אייפון 3GS ב 600 שקל. נראה לי תמורה מעולה למחיר.

.Your average Notepad

פורסם

3 פלאפונים שהייתי ממליץ -

galaxy s advance - מעודכן ל-4.1.2 , סביר ללא יותר מדי יומרות , ותג מחיר זול.

גלקסי נקסוס- מעודכן ל-4.2 וימשיך להיות מעודכן , בעל מסך גדול ואיכותי יותר, מצלמה 5 מגהפיקסל שלא גרועה אבל גם לא איכותית במיוחד.

גלקסי אס2- מכשיר טוב, כרגע ללא עדכון ולך תדע מתי הוא יקבל(למרות שיש קהילת מפתחים גדולה מאוד), מצלמה 8 מגהפיקסל טובה יותר, אבל המסך בעל רזולוציה קצת מאכזבת.

אם המחיר משחק תפקיד חשוב ובסה"כ היה לך סבבה עם מפרט של המכשיר הקודם שלך, לך על אופציה א.

אם אתה רוצה משהו קצת יותר מתקדם ובעל מסך גדול- אז הנקסוס.

עריכה: מנסיון כואב, אל תילך על שום מכשיר של מוטורולה. לא בתקציב הזה בכול אופן.

פורסם

עשה לעצמך טובה ולעולם אל תקנה טלפון של מוטורולה

קניתי את האטריקס שרוב המבינים בתחום יסכימו שבזמנו וגם עכשיו החומרה שלו חזקה ביותר. אבל מוטורולה החליטו שהם לא תומכים במכשיר הזה יותר וככה שאין עדכונים רשמיים מעבר ל2.3

בנוסף לאחר שאוכל קנו את חטיבת הסלולר של מוטורולה הם פחות או יותר חיסלו אותה... מה שאומר שהסיכוי הקלוש שיהיה אי פעם עדכון לטלפון הזה נגנז לעד.

ועוד בקטנה... לי התקלקל הטלפון הלכתי למספר מעבדות ואף אחד לא יודע או רוצה לתקן את הטלפון...

בקיצור אם יש חברה שכדאי להתרחק ממנה זה מוטורולה.

המלצתי לך על סמסונג הם גם דואגים לעדכן את המכשירים שלהם וגם כמות חלקי החילוף שלהם גדולה בארץ.

תנסה או למתוח את התקציב ולקנות s2 חדש או למצוא אחד משומש.

עוד אופציה היא סדרת אקספריה של סוני תבדוק מה מהם נכנס לתקציב שלך. העדכונים שלהם בסדר אבל אני לא יודע מה לגבי החלפים

פורסם

למוטורלה 24 חודשי אחריות .למשפחת הגלקסי 12.כמו כן ברשותי וברשות אשתי גלקסי.העמידות והשרידות שלהם שואפת לאפס.

פורסם

S II מחודש - לך תדע למה ואיך עבר החידוש.

אם היינו חיים בארצות הברית או מערב אירופה, מחודש זה בדרך כלל טוב.

שם מחודש יכול להיות מוצר שמישהו פתח, השתמש בו יומיים והחזיר כי לא היה לו טוב.

בסוף אתה מקבל מוצר כמעט חדש, שנבדק שוב ועבר בקרת ייצור חוזרת במחיר נמוך.

בארץ אני לא יודע איך זה.

היה לי גלקסי S II, מכשיר נחמד, אבל הסוללה על הפנים, לא מחזיקה הרבה ממש.

הסוללה בNOTE II חזקה משהו מפחיד, לא משנה כמה אני קורע את הפלאפון - לא יורד מ50% אחריי יום שלם, של שימוש אגרסיבי.

בשימוש רגוע אני מגיע ללילה עם 70-75% סוללה.

חשוב לציין שכל הזמן הDATA מחובר ע"מ למשוך מיילים מGMAIL, עדכונים מפייסבוק וכו'.

גלקסי S II כבר מיושן יחסית, אני הייתי עושה מאמץ ומנסה לרכוש את הS III, אם כבר.

אתה מוציא סכום נכבד אז תקח משהו טוב.

עוד משהו שהייתי שוקל זה LG NEXUS, מכשיר טוב במחיר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברה,זה הסכום.זה מה יש וזה גם הרבה יותר מידי.עוד מעט אקבל מהעבודה S3 ,מדובר במכשיר שני ואני לא מעוניין לרדת מהרמה של הS1.

• תוכן חדש...