Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארי עד 1800 שקל (עדיף פחות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ בחום!

http://ksp.co.il/?uin=17139

גוף עשוי כולו מאלומיניום, חומרה מצויינת ומסך בעל פיקסלים לבנים RGBW שהם פי 2 בהירים מכל מסך אחר בשוק וקריאים בשמש ישירה.

מצלמה מצויינת ובקיצור המישתלם ביותר בתקציב.

גילוי נאות- יש לי את הRAY.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש אס 2 מחודש בסלקום ב1690 ...עם שנה אחריות..מה אתם אומרים? אני עדיין מאוד חושש לגבי האמינות.

שים לב שזה מוחדש ולא מחודש

ההבדל לפי מה שהבנתי שאלו מכשירים מעיסקאות שבוטלו וכו׳ כלומר כמו חדשים ולא תקולים שתוקנו

תברר יותר מול סלקום

וכדי לרכוש אתה חייב להיות לקוח סלקום

פורסם

לוח האם של הפלאפון הלך.ובדקתי לגבי סלקום מדובר במכשירים בעלי 3 חודשי אחריות בלבד וזו בעיה..איך האקספריה?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

האקספיריה P מצויינת- ואני לא סתם אומר זאת אלא יש לי קצת רקע בנושא,

לעומתה כל מכשירי הסמסונג וכו ניראים כמו מכשירים סיניים מפלסטיק מצועצע, זולים ומסך OLED שמזעזע לטעמי בתור גרפיקאי(צבעים לא אמיתיים, גודל נקודה , בהירות עלובה בשמש וכו').

ביקורות:

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p-review-767.php

המכשיר הנ"ל יראה מאוד יוקרתי ויהיה לך מכשיר דיי יחודי.

lTTMRJZ8lOQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מסכי האמולד של סמסונג או שאוהבים שלא. אני אישית מאוד אוהב למרות שחלק מהצבעים ניראים לא אמיתיים.

מכשירי סוני גם ניראים טוב ומרגישים איכותיים אבל אני אישית לא סובל את הממשק של סוני שהם דוחפים, והבעיה השניה היותר גרועה זה שצריך לעבור גיהנום על מנת להחליף לו רומים. דברים שבסמסונג אתה מקבל בקלילות.

פורסם
גלקסי נקסוס. הוא בליגה אחרת מהS2.

מנסיון של כמה ימים, בן בן בן נפקנית של מכשיר, אבל אני לא מרוצה מביצועי הסוללה. לא רק מההתרוקנות, אלא גם מהטעינה שלה שהיא איטית יחסית.

מצד שני, אני משווה לאייפון, כשאפל באמת עשו עבודה טובה בתחום. שאר האנדרואידים המובילים לא אמורים להיות טובים ממנו בזה.

כמו כן, חסר לו USB OTG, אם כי זה פחות חשוב לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מנסיון של כמה ימים, בן בן בן נפקנית של מכשיר, אבל אני לא מרוצה מביצועי הסוללה. לא רק מההתרוקנות, אלא גם מהטעינה שלה שהיא איטית יחסית.

מצד שני, אני משווה לאייפון, כשאפל באמת עשו עבודה טובה בתחום. שאר האנדרואידים המובילים לא אמורים להיות טובים ממנו בזה.

כמו כן, חסר לו USB OTG, אם כי זה פחות חשוב לי.

Nitch, איך הנקסוס 4 מבחינת איכות הפלסטיקים? לגבי הסוללה, לכמה היא מספיקה לך ובאיזה שימושים?

יש הטוענים שהיא לא משהו.

פורסם
אין לי מזומן ....

רק בתשלומים...

עוד מעט אקבל מהעבודה S3 ,מדובר במכשיר שני ואני לא מעוניין לרדת מהרמה של הS1.

אין לך גרוש על התחת, אתה עומד לקבל SGS3 מהעבודה, ואתה רוצה עכשיו לזרוק 1800 שקל (בתשלומים...) על מכשיר שני?

בשביל מה מכשיר שני אם יש לך SGS3?

אם אתה צריך להיות זמין בשני הקווים אז קנה נוקיה ב150 שקל ושלום על ישראל, הסוללה תחזיק שבוע, המכשירים עמידים מאוד, ואת כל הגלישה/משחקים אתה יכול לעשות ב SGS3.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פשוט גדול יותר, ללא גוף אלומיניום,מסך LCD רגיל ללא RGBW, כן כולל חריץ הרחבה, בעל ליבה מהירה יותר וכו'.

למרות שהמצלמה כביכול 12MP- המצלמה של הP עדיפה באיכות התמונה בשל סוג הציפסט השונה.

• תוכן חדש...