Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גשר צאלים - פתוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

החור הזה כל פעם מוצף מחדש כשיש קצת גשמים, ואני צריך לנסוע מחר לבסיס :(

אז אני תוהה לעצמי איך לנסוע - גם האיזור של רביבים היה מוצף ביום חמישי, האופציה הנותרת היחידה היא דרך ארוכה למדי.

מישהו יודע אם המים איכשהו העלימו את עצמם משם? או מרביבים לפחות? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם ביום הכי חם באמצע אוגוסט יהיו מים על קטע הכביש הזה... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
גם ביום הכי חם באמצע אוגוסט יהיו מים על קטע הכביש הזה... :roll:

זה נכון :) (אחריי עשרות נסיעות לשם אני יודע)

אבל השאלה אם מוצף שם נכון לעכשיו.

אוגוסט לא ממש מעניין אותי עכשיו. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

העיקוף לוקח רבע שעה בדיוק. פשוט צא מוקדם יותר.

נסה גם בבוקר לחייג לחברה הלאומית לדרכים *2120 (קודם הכוכבית), במענה האוטומטי אתה צריך שלוחה 1, ואז עוד פעם 1, ואז מקריאים לך דיווחי תנועה, כאשר גשר צאלים חסום תמיד אומרים שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אבל זה פחות רבע שעה לישון :(

אם נוסעים דרך רביבים זה לוקח 5 דקות יותר ואני עדיין מגיע הרבה לפניי הזמן.

לא בא לי לאחר (למרות שאף פעם לא איחרתי, ואם אני אאחר פעם אחת אף אחד לא יהרוג אותי, אבל לא צריך את זה).

כביש 899 וכביש 10 בדרום?

לפי מה שנאמר לא צאלים ולא רביבים חסום.

שניהם לא קשורים על פניו. אבל האם יש משהו שהדיווח הזה מפספס?

פורסם

בקיצור פשוט לפתוח גלגלצ על הבוקר (במקום את הדיסק האהוב עליי :( ) ולבדוק.

לא עזר לי.

פורסם
העיקוף לוקח רבע שעה בדיוק. פשוט צא מוקדם יותר.

נסה גם בבוקר לחייג לחברה הלאומית לדרכים *2120 (קודם הכוכבית), במענה האוטומטי אתה צריך שלוחה 1, ואז עוד פעם 1, ואז מקריאים לך דיווחי תנועה, כאשר גשר צאלים חסום תמיד אומרים שם.

רק תיקון קטן. נתיבי ישראל, לשעבר החברה הלאומית לדרכים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הם מחליפים שמות יותר מהר משהם מתקנים בורות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עד 2005 מעצ.

מ-2005 עד סוף 2012. מעצ - החברה הלאומית לבטיחות בדרכים.

מסוף 2012 ועד קץ הימים "נתיבי ישראל החברה הלאומית לתשתיות תחבורה בע"מ ". השם נובע מכך שהחברה קיבלה לאחריותה גם מסילות ולא רק כבישים. דבר זה מעיד על האמון שניתן בחברה להקמת פרויקטים ברחבי הארץ.

המיתוג היה מהלך חובה על מנת להתנתק לחלוטין מהשם ומטעויותיה של מעצ הישנה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אומי +1 :roflmao:

אמיר תודה על המידע :)

דור- הם לא תמיד מדווחים על הכל, שמתי לב שעל איילון הם בחיים לא מדווחים, לא יודע למה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

איילון הוא כביש 20 ולא נמצא בטיפולה של נתיבי ישראל אלא בטיפולה של חברת נתיבי איילון.

fiat x1/9

פורסם

כך או כך, הגעתי לשם בבוקר, יצאתי בשעה הרגילה והגשר פתוח ואפשר לעבור עד לגשם הבא :-)

יש שם מעט יותר מים מהרגיל אבל לא משהו רציני שרכב משפחתי או סופר מיני לא יוכל לעבור.

פורסם

הכי שנאתי לעבור שם במקביל לאוטובוס, תמיד הוא דופק גז ומשפריץ לי על כל הרכב, סיוט.

פורסם

קו 30 או 130.

הנהג של קו 30 חולה בראש, זה לא מצחיק.

אשכרה נוסע 110-120 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש, לא חשוב שכולם כמעט נוסעים שם 100 קמ"ש, בגלל ה10% סטייה של המשטרה, אבל בחייאת - אתה אוטובוס, ויש לך אחריות על משהו כמו 40-50 אנשים (חיילים לרוב), מה אתה מתחרע על הכביש כאילו אתה רכב ספורט? :shock:

ברוח אחד הפוסטים: תעיפו אותוווווווו!

ובתכלס, גם בסיבובים הוא לוקח כמו חולה נפש, זה שהקליאו שלי יכולה לקחת את הסיבובים בכביש שם בלי להוריד מהירות (במזג אוויר נורמלי) זה כי הרכב קטן ויציב, האוטובוס גבוה ויותר מושפע מרוחות וכולו מתנדנד.

הוא עוקף גם בקטעים בלי שדה ראיה, ובירידה לכיוון האיזור המוצף, שיש תמרור של 60 קמ"ש, הוא עושה טובה שהוא בולם ולוקח מאוד מהר את הסיבוב.

אני רואה את התמרור של "האט", ומשם כבר מנתק את הקרוז קונטרול, האוטו כבר מאט מעצמו, ואז מתחילים בבלימת הילוכים, כדי לא להגזים עם הברקסים.

קיצר נהג משוגע ולא שפוי.

רק בגלל דברים כאלו אני מעדיף לנהוג בעצמי, גם אם הדלק עולה לי (ויוצא לי הרבה כסף על דלק בחודש), אבל החיים שלי שווים יותר מדלק.

אני יודע איך אני נוהג ולא תלוי בחסדיו של נהג אוטובוס, מעבר לעובדה שהרבה יותר נוח לי ואני מגיע בפאנן לבסיס, יוצא מתי שבא לי ולא תלוי באף אחד, וגם יכול לסחוב איתי חצי בית כשאני סוגר שבת או סתם שומר).

• תוכן חדש...