Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך השבוע לקבל החלטה....

אני יבהיר מראש לכל אוהבי החשבון.

אני לא קונה את האוטו !

מחיר מכירה ושכירות בשוק כיד שניה בכלל לא נכנסים למשוואה

אני רק מחפש המלצות ודעות אישיות

אכן החיים בזבל !

פורסם

לאבא שלי יש C5 , אני לא יודע על איזה שנה אתה מכוון אבל אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הסופרב, אם היא TSI אז נראה לי שהיא יותר מהנה, ה C5 באמת מאוד מאוד נוחה אבל מרגישה שמנה וכבדה על הכביש, אישית לי זה מפריע..

פורסם

נסיעת מבחן תקבע באמת, זה כבר טעם אישי ברכבים כאלה.

אני לדוגמא אוהב מאוד נוחות של צרפתיות, אבל לא הייתי מתנגד למנוע 1.8 או 2 TSI בין הרגליים, וגיר DSG שאין כמוהו (הבנתי שאמינות לא נכנסת למשוואה) שזה משנה הרבה.

(לא בטוח לגבי הגיר DSG, כי בשנים האחרונות המפרטים השתנו).

פורסם

ה C5 יותר נוחה אבל הסופרב יותר חזקה ועמידה ומעולה.

לצרפתיות אני לא מתקרב למרות שהן נוחות בגלל האמינות,השוק ובלאי מואץ ולפעמים צורת הרכב כמו סיטראון.

אבל אולי להתקרב רק לפיג'ו חדשה או שנה שנתיים על כביש.

פורסם

מונית או מכונית-זו השאלה!

נסעתי על כולן(מתוך עניין) והסיטרואן יותר טובה-אבל ה508 קורעת את שתיהן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ה C5 עברה שדרוג רציני בדגם האחרון מבחינת סלון ודאש-בוארד, היא מלאה בכפתורים ומראה של שנות האלפיים. זה עדיין לא משתווה לניחוח הפרימיום שנודף מהסקודה, למרות שבסקודה אין מיליון פקדים וכפתורים. זה מה שנקרא simply clever

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הסקודה גם "מבורכת" ב DSG,עוד סיבה למה לא להתקרב אליה,מבחינת עיצוב הסיטרואן יפה ומרשימה,הסקודה נראית פשוט רע.

נסיעת מבחן ממושכת בשני הרכבים תחדד לך בצורה ברורה מי מהרכבים מתאים לך יותר.

פורסם

GUGY

1. הסופרב היום לא באה עם ה DSG7 אלא או עם גיר רגיל ב 1.8 או עם DSG6 ב2.0. ה DSG6 ממש לא בעייתי.

2. אודה לך אם תוסיף לאמירות המוחלטות שלך את המילה "לטעמי". לטעמי דרך אגב הסופרב נראית הרבה יותר מכובדת מהסיטרואן.

פורסם
ה C5 יותר נוחה אבל הסופרב יותר חזקה ועמידה ומעולה.

לצרפתיות אני לא מתקרב למרות שהן נוחות בגלל האמינות,השוק ובלאי מואץ ולפעמים צורת הרכב כמו סיטראון.

אבל אולי להתקרב רק לפיג'ו חדשה או שנה שנתיים על כביש.

אם אתה לא מתקרב אז אין לך יכולת להמליץ , במיוחד כאשר מדובר על ה C5 עם מנוע הטורבו וגיר 6 הילוכים יפני.

הגיע הזמן שאם מגיבים אז מגיבים לענין ולא לגבב שטויות ודעות קדומות, דרך אגב הפיגו המקבילה היא רכב דומה עד כדי זהות לסיטרואן אבל אצלך כנראה המידע הזה עדין לא שקע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לדעתי הסופרב הרבה יותר טובה ומפנקת.. סתם בכללי סיטרואן לא כל כך מומלץ.. לדעתי זה לא בכלל ברמה של הסופרב..!

אחלה רכב הסופרב.

פורסם
לדעתי הסופרב הרבה יותר טובה ומפנקת.. סתם בכללי סיטרואן לא כל כך מומלץ.. לדעתי זה לא בכלל ברמה של הסופרב..!

אחלה רכב הסופרב.

בכללי סיטרואן לא מומלץ.., הייתה לך סיטרואן שאתה מגיב בכזו ידענות ?

נהגת פעם על הסופרב ואו על ה C5 ?

במה הסופרב טובה יותר ?

מדוע ה C5 לא ברמה של הסופרב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה לי סיטרואן ולחבר שלי יש סיטראן c5 לי היא הייתה תקופה ממש קצרה וממש לא הייטתי מרוצה..ולחבר שלי שיש אותה אני יודע ממנו שיש שם הרבה בעיות בגיר..!

פורסם
היה לי סיטרואן ולחבר שלי יש סיטראן c5 לי היא הייתה תקופה ממש קצרה וממש לא הייטתי מרוצה..ולחבר שלי שיש אותה אני יודע ממנו שיש שם הרבה בעיות בגיר..!

פשש בן 20 וכבר הייתה בבעלותו C5 ומה בקשר לDSG חף מבעיות ? או שזה גיר שאפר לעשות איתו פתיחות ברמזור,תעשה טובה ...

:fadein:
  • תוכן חדש...